- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
bugün öğlenki menüm; simit ve ayran..yaa ben simiti çok seviyorum..bide hafif olsun diye yiyorumm..acaba gerçekten hafif bi menümü...
merhaba tansel beni hatırladın mı canım.düşük yaptığımız için birbirimize teselli vermiştik ama sonra seni göremedim.bak benimde o kara günlerim geçti çok şükür şimdi yeniden düşünmesi bile güzel.
hafif ama sağlıksız
neden sebze yemiosun yemek çıkmıo mu okulda
Bende ankarada düzgün bir doktor bulamadım kendime. Varmı kızlar tavsiyeniz.
kimse yazmıyo bişey.crafty ve medicalde yok..
yaa ne bileyim canım istemiyo..kim gidecek biraz asosyal oldum bu aralar..
bu arada akşam menümde balık var... içinde bol miktar fosfor varya spermciklere iyi gelir:)))))))))yanınada roka salatası..deneyin roka salatasını..rokaları yıkayıp doğrayın 2-3 diş sarmısak ve 2 tanede domates..zeyt,nyağı, tuz ve bol narekşisi ekleyin..süper oluyor..
afferim sen de asosyal ol !
dün gece hiç uyuyamadım tannsel
yok bi ağrı başımda
kabuslar fln
of of
lina kadın sağlığı merkezi var canım ben dr. Sema hanıma gidiyorum memnunum maltepedeydi yerleri şimdi yenimahalleye taşındılar
ben roka tere nane ığğk yüyemiorum
ot olarak sadece maydanoz dere otu kıvırcık
okadar
cnm bende orda şükran hanıma gittim bir kere..ama memnun kalmadım açıkcası.eşimin yanında erkek doktorlar hakkında neler neler anlattı.birde durup dururken yani.birde yeri uzak kalıyo bana.başka varmı bildiğin.sende ankaradsın sanırım
cnm bende orda şükran hanıma gittim bir kere..ama memnun kalmadım açıkcası.eşimin yanında erkek doktorlar hakkında neler neler anlattı.birde durup dururken yani.birde yeri uzak kalıyo bana.başka varmı bildiğin.sende ankaradsın sanırım
Kızlar bişey diyeyimmi...kadın doktorların ne cerrahlığına güvenirim nede kadın doğumcu olmalarına..bide kadın dişciyede gitmem..neyse dişcimiz yok demi aramızda:)
oha oha
al bu da benzio
kızacak bana kızlar ama
ben kadın doktor
SEV Mİ YO RUM
güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?