Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

geldim bebek geldim
site kafayı yedi
tarifini deneyeceğim pek bi mersii
ayrıca şekerim regline 9 gün varsaaa bebek varsa bile pozitif çıkma ihtimali çok düşük
bari erken gebelik testi al

bugün öğlenki menüm; simit ve ayran..yaa ben simiti çok seviyorum..bide hafif olsun diye yiyorumm..acaba gerçekten hafif bi menümü...

evet hatırladım canım..nasılsın şimdi iyimiisn bakalım..yine sen kendini bi anlat diğer arkadaşlarda tanısın...

selamlar kızlar aralık ayına bismillah diyerek girmiş bulunmaktayız. inşallah o mavi nazar boncuklarını takarız herkesin herşey gönlünce olsun önce hep hayırlısı demek gerek sağlıkcakla kalın

bu arada akşam menümde balık var... içinde bol miktar fosfor varya spermciklere iyi gelir:)))))))))yanınada roka salatası..deneyin roka salatasını..rokaları yıkayıp doğrayın 2-3 diş sarmısak ve 2 tanede domates..zeyt,nyağı, tuz ve bol narekşisi ekleyin..süper oluyor..

ben roka tere nane ığğk yüyemiorum
ot olarak sadece maydanoz dere otu kıvırcık
okadar

afferim sen de asosyal ol !
dün gece hiç uyuyamadım tannsel
yok bi ağrı başımda
kabuslar fln
of of

ya sorma bendede baş ağrısı vardı.parol aldım..geldim okuldada iş var sinir oldum..gece şey takıldı banada..eşim bal istedi dedimya akrabaları bi adammış.bu polen işiyle bilimsel ilgileniyomuş..buğün yarın gelir..Eşim yiyecek ama acaba sağlık bakanlığında geçtimi..olurya adama felan alerji yapar kıyamam ben kocişe..

lina kadın sağlığı merkezi var canım ben dr. Sema hanıma gidiyorum memnunum maltepedeydi yerleri şimdi yenimahalleye taşındılar

cnm bende orda şükran hanıma gittim bir kere..ama memnun kalmadım açıkcası.eşimin yanında erkek doktorlar hakkında neler neler anlattı.birde durup dururken yani.birde yeri uzak kalıyo bana.başka varmı bildiğin.sende ankaradsın sanırım

Kızlar bişey diyeyimmi...kadın doktorların ne cerrahlığına güvenirim nede kadın doğumcu olmalarına..bide kadın dişciyede gitmem..neyse dişcimiz yok demi aramızda:)

şaşırdım canım valla ben diğer 2 dr.a gitmedim sema hanıma gidiyorum memnunum ama yaptıkları iyi olmamış sen daha iyisini bilirsin tabi başka dr.a gitmedim canım hiç evet bende ankaradayım annem elvankette oturuyor sincan lokman hekim hastanesine 1 kere gitmişti k.doğumuna aylin hanım vardı iyi ilgilenmişti ama sonra linaya başladım gitmeye...

oha oha
al bu da benzio
kızacak bana kızlar ama
ben kadın doktor
SEV Mİ YO RUM
güvenemiyorum

al bendende o kadar..ben kürtaj olduktan sonra dedimki yaa artık kadın doğumcuya gideceğim..geçenlerde biliyorsunuz bi girişimim oldu...gittim, gördüm aldım azımın payını..canım Çetin hocam hacdanda geldi adam artık ona giderim, değiştirmem...

Erkek doktorların muayene ederken tahrik olduklarını falan anlattı kızlar..çok iğrençti.hatta bir kaç arkadaşı varmış öle onların olaylarını anlattı.çok tiksindim kadından bir daha gidemem zaten..cnm bende düşük yaptığımda lokman hekime gittim sincanda.seda hanım muayene etti hatta ebru hanım ve nazlı hanımada muayene oldum 2 güni çinde aslında hepsinide beğendim ama ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…