Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

merhaba kızlar; sabahtan beri iş yoğunluğundan daha yeni girebildim...nasılısnız bakalım...

sağlıklı bir gebelik, sağlıklı bir bebek, sağlıklı bir anne herşeyden önemlisi sağlıklı ve güzel bir eş olmam lazım
onun için geçecek hayat, geçmeli
destek verinnnnn

canımcım diyet yapmanı destekliyor ve sana hem vitaminli hemde hafif bi öğle yemeği tarifi veriyorum...yap işyerine getir...

1 subardağı yeşil mercimek haşlanır..yarım su bardağı kuskus haşlanır..ikisini kariıştır içine maydonoz,dereotu,yeşil soğan(istersen),salatalık turşusu (küp küp dogra) ve biraz mısır eklenir.Zeytinyağı, bol sumak,nane, toz biber ,ve nar ekşisi ilave edilir...yanında ayranla çok güzel bi öğün bence dene derim...

Kızlar dünden beri kalçamdan itibaren sağ bacağımda şiddetli bi ağrı var. sanki kalçadan iğne vurulmuşum gibi acıyor bacağım. ağır ve ağrılı. nedir bu yaaa:44:
Birde adetime 9 gün kaldı ama ben dayanamıcam yapıcam bugün testi. öğle arası getiricek kocişim. erken biliyorum ama yapıcam işte yaa. test deneyimim ilk olucak buarada

hadi bakalım...çok istiyorsan yap ne olacak...

merhaba kızlar; sabahtan beri iş yoğunluğundan daha yeni girebildim...nasılısnız bakalım...

merhaba tansel beni hatırladın mı canım.düşük yaptığımız için birbirimize teselli vermiştik ama sonra seni göremedim.bak benimde o kara günlerim geçti çok şükür şimdi yeniden düşünmesi bile güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…