Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

saol canım nasılsın değişiklik başladımı bulantı falan bende imş senin gibi sigarayı bırakcam hamiş olunca

iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok beni üzecek bişi yapmıyo bebiş henüz..bulantı azcık oluyo ve hemen geçiyo çok şükür..fazlaca uyku halim var hep uyumak istiyorum azcık da hımbılım üzerinize afiyet şişman hamile kalanlardanım :26: sigaraya gelince sanki 9 yıldır bir paket tüketen ben değilmişim gibi hareket ediyorum..ne canım istiyor ne tiksindim nötr sigara benim için emin ol bu duygu insana herşeyi yaptırıyo süt içmeyen ben bardak bardak yuvarlıyorum

şekerim çok güzel oluyo yağmurlu ya da karlı havada sıcacık evinde oturup camdan dışarı bakmak birde evim deniz manzaralı oturup denizi seyrediyorum harika bişey

ay sen nerde oturuyosun öle deniz manzaralı falan..hep hayalimdir deniz kenarında deniz gören bir evde oturmak..ama nerde ankarada deniz yok

şekerim çok güzel oluyo yağmurlu ya da karlı havada sıcacık evinde oturup camdan dışarı bakmak birde evim deniz manzaralı oturup denizi seyrediyorum harika bişey

oh ne güzel bak buna aşerilir işte
ben de iş yerimde çalışıyorum soğuk havada pc başında
tamam içerisi sıcak ama uykumuz var bizim

bilirim o keyfi benim bundan önceki oturduğum evde deniz manzaralıydı...tadını çıkart bakalım

al bendende o kadar...hava çok soğuk cnm sıcacık yataktan çıkmak istemiyo valla.

bu arada kardeşin nasılmış cnm? haber alabiliyorsunuz değilmi?
sende mi evdesin yavvv:))ohhh ne güzell
beni iki gün önce aradı sesi iyi geliyordu.babam gidecekmiş yemin törenine.senin kardeşin nasıl canım?

herkes kendinde olmayanı arıyo işte bende çalıştığım günleri özlüyorum ama böylede rahat yani ne yalan söyleyeyim çalışsamda evde olmayı özlerdim

bak ben hamile kalmadan da bunu aşeririm
gözlerim ağrıdı , zorla açık tutmaya çalışıyorum, nasıl uykum var ve hava da yağmurlu dünden beri hiç durmuyordu şimdi dinlenmeye aldı kendini

ne güzel ya ben bi bırakmaya çalıştım günde 4 tane içiyodum ama ruh gibiydim resmen çpk fena bırakamadım işte inş bebiş gelince vicdan azabından içmicem

benimde evim deniz manzaralı bütün körfezi görebiliyorum elimdedeçay ooohh ama şimşek çakarken fena oluyo yani korkutucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…