- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.841
ben de havalar soğuk bir türlü iyileşemiyorum , bu sabah yine gribim tazeledi.onun dışında herşey gıcır
saol canım nasılsındeğişiklik başladımı bulantı falan bende imş senin gibi sigarayı bırakcam hamiş olunca
geçmiş olsun bende çalışmalardan yorgun düştümsaçlarım hala ıslak Allahtan dışarı çıkmam gerekmiyo oturuyorum sıcacık evimde
valla kıskandım,bende sıcacık evimde oturmak istiyorum.soğuk havada dışarı çıkmaktan nefret ediyorum.
valla kıskandım,bende sıcacık evimde oturmak istiyorum.soğuk havada dışarı çıkmaktan nefret ediyorum.
şekerim çok güzel oluyo yağmurlu ya da karlı havada sıcacık evinde oturup camdan dışarı bakmak birde evim deniz manzaralı oturup denizi seyrediyorum harika bişey
şekerim çok güzel oluyo yağmurlu ya da karlı havada sıcacık evinde oturup camdan dışarı bakmak birde evim deniz manzaralı oturup denizi seyrediyorum harika bişey
ay sen nerde oturuyosun öle deniz manzaralı falan..hep hayalimdir deniz kenarında deniz gören bir evde oturmak..ama nerde ankarada deniz yok
bilirim o keyfi benim bundan önceki oturduğum evde deniz manzaralıydı...tadını çıkart bakalımşekerim çok güzel oluyo yağmurlu ya da karlı havada sıcacık evinde oturup camdan dışarı bakmak birde evim deniz manzaralı oturup denizi seyrediyorum harika bişey
sende mi evdesin yavvv:))ohhh ne güzellal bendende o kadar...hava çok soğuk cnm sıcacık yataktan çıkmak istemiyo valla.
bu arada kardeşin nasılmış cnm? haber alabiliyorsunuz değilmi?
oh ne güzel bak buna aşerilir işte
ben de iş yerimde çalışıyorum soğuk havada pc başında
tamam içerisi sıcak ama uykumuz var bizim
oh ne güzel bak buna aşerilir işte
ben de iş yerimde çalışıyorum soğuk havada pc başında
tamam içerisi sıcak ama uykumuz var bizim
günaydın kızlar..keyifler nasıl?
bursa-gemlik sen bilirsin buraları .....
ayyy sen gemliktemisin?
bende gemlikten buraya gelin geldim.ailem hala orda..
iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok beni üzecek bişi yapmıyo bebiş henüz..bulantı azcık oluyo ve hemen geçiyo çok şükür..fazlaca uyku halim var hep uyumak istiyorum azcık da hımbılım üzerinize afiyet şişman hamile kalanlardanım :26: sigaraya gelince sanki 9 yıldır bir paket tüketen ben değilmişim gibi hareket ediyorum..ne canım istiyor ne tiksindim nötr sigara benim için emin ol bu duygu insana herşeyi yaptırıyo süt içmeyen ben bardak bardak yuvarlıyorum
biliyorum konuşmuştuk ben bursadaydım aslında şimdi gemliğe geri döndük eşimin işi için
gemlikte nerdesin tam olarak...annemler salı pazarının orda oturuyo..benim okul hayatım falan hep orda geçti..ahhh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?