- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.881
Tanselim benim bu ay hiç adet belirtim yoktu...ama adet oldum..hatta şaştım kaldım oluncada..vücudumuzda şaşırdı valla aynı bizim beyinler gibi
hey bebek bende de öle
bilio musun 28 yıllık yaşamında ilk defa karnım gelio dio ama goguslerde hiç değişiklik şişkinlik hassasiyet yok
ilk defa başıma gelio garip ...
günaydın bengü ben hastayım sen nasılsın :80:
ben üzülmüorum artık tansel yaaa
üzül umudunu kır nereye kadar. buda bizim sınavımız.şükür olsun ki eşlerimiz çok şeker şirin aşık olduğumuz adamlar
varsın bebek de tüplü olsun amannn
yeni yol yeni umut yeni deneyimler
sonuç = ANNE OLMAK
değmez mi :)
neolduki canım..hasta felanmıydı..
ya umudum yok hamile kalmak için ama insan yinede üzülüyor canım ya...sen nasılsın ...doktora gidicektin anlatsana biraz..
ben üzülmüorum artık tansel yaaa
üzül umudunu kır nereye kadar. buda bizim sınavımız.şükür olsun ki eşlerimiz çok şeker şirin aşık olduğumuz adamlar
varsın bebek de tüplü olsun amannn
yeni yol yeni umut yeni deneyimler
sonuç = ANNE OLMAK
değmez mi :)
benim de ya 1 gün ya 2 gün geçerdi günü bu ay inadına tamı tamına günümde oldum
o üzüntüyü sorma... bende hiç sallamıyorum maan umursamıyorum diyorum ama adete 10 kala yine aynı şeyleri yaşamaya başlıyoruzz oldumu olacak mıı......doktora bugün tekrar gidicem canım işte en son 13 mm bir tanecik yumoşum vardı bugün tekrar bakacak.. akşam 5,30da randevum kocişimle gidicezz
o üzüntüyü sorma... bende hiç sallamıyorum maan umursamıyorum diyorum ama adete 10 kala yine aynı şeyleri yaşamaya başlıyoruzz oldumu olacak mıı......doktora bugün tekrar gidicem canım işte en son 13 mm bir tanecik yumoşum vardı bugün tekrar bakacak.. akşam 5,30da randevum kocişimle gidicezz
hadi bakalım hayırlı kocaman yımırtaların olsun inşallah
ben de kürlere bakacam bu ay yeter dedim artık
ben soğan eşim keçiboynuzu bi de böyle takılalım nolcek
medi nerde
sabah gelmiş şimdi yok
medi yok, elmakurdum hiç uğramıyor zatenayy oğlakımında kanaması vardı inşallah iyidir...
Ayy şu topicte herkesin hamile olduğu haberini aldığımız günleri görücez mi acaba.
Tez zamanda inşallah görürüz o günler.hayırlı mubarek cuma günü rabbim bize o günleri göstersin çabucak .
bugün niye kimse konuşmuyo kızlar hadi bi konu açalım da keyfimiz yerine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?