Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben üzülmüorum artık tansel yaaa
üzül umudunu kır nereye kadar. buda bizim sınavımız.şükür olsun ki eşlerimiz çok şeker şirin aşık olduğumuz adamlar
varsın bebek de tüplü olsun amannn
yeni yol yeni umut yeni deneyimler
sonuç = ANNE OLMAK
değmez mi :)

Tanselim benim bu ay hiç adet belirtim yoktu...ama adet oldum..hatta şaştım kaldım oluncada..vücudumuzda şaşırdı valla aynı bizim beyinler gibi

hey bebek bende de öle
bilio musun 28 yıllık yaşamında ilk defa karnım gelio dio ama goguslerde hiç değişiklik şişkinlik hassasiyet yok
ilk defa başıma gelio garip ...

canım öyle kesinlikle...Anne olmak için Allahın izniyle tüp bebek yolunu deniyeceğiz..dün bi arkadaşıma gittik akşam...kızları var 2,5 yaşında..çok tatlı Allah bağoşlasın..Çocuğu severken bende eşimde bi mahsundu anlatamam..içimiz yanıyor artık daha çok belli oluyor...

ya umudum yok hamile kalmak için ama insan yinede üzülüyor canım ya...sen nasılsın ...doktora gidicektin anlatsana biraz..

o üzüntüyü sorma... bende hiç sallamıyorum maan umursamıyorum diyorum ama adete 10 kala yine aynı şeyleri yaşamaya başlıyoruzz oldumu olacak mıı......doktora bugün tekrar gidicem canım işte en son 13 mm bir tanecik yumoşum vardı bugün tekrar bakacak.. akşam 5,30da randevum kocişimle gidicezz

haydi bakalım inşallah bu ay sonuç alırsınız..

hadi bakalım hayırlı kocaman yımırtaların olsun inşallah

ben de kürlere bakacam bu ay yeter dedim artık
ben soğan eşim keçiboynuzu bi de böyle takılalım nolcek

Ayy şu topicte herkesin hamile olduğu haberini aldığımız günleri görücez mi acaba.

Tez zamanda inşallah görürüz o günler.hayırlı mubarek cuma günü rabbim bize o günleri göstersin çabucak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…