- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.801
Allah korusun gel gösterim demesin:26:
ben soruna cevap verim şeker aynı sizin yaptığınız gibi yapılıyo değişiklik yok yanibende ikinsiye uğraşıyom ama unutmuşum heral çocuk yapmayı olmuyo benimde
hiç anlamadım o neki ayıptır sorması yani tedavi mi gerekiyo
off ya görümcem ocakta 2. çocuğuna doğum yapacak muhtemelen bakmaya gideriz
büssürü terane dinleyecem sizin de olsa falan diye
hamile olduğunu söylerken bile
biliyorum sıra sendeydi canım ama istemeden oldu korunurken oldu, sevinemedim bile sizin yokken 2. olacak diye diye laf soktu
zaten kredi ile ev de aldılar 30 yaşıma 1 ev 1 araba ve 2 çocuk sahibi olarak girecem diye dolanıyodu bayramda gittiğimizde
Allahtan farklı şehirlerdeyiz yoksa yolar atarım valla
walla ben sordum işte seninde yaptığın gibi dediler... ben bildiğin yumurta fabrikası gibi üretimde sıkıntı yok, eşimde sıkıntı yok, her gece çalışmadan uyku yok ama bebekte yok ben neden olduğunu anlamıyorum yaaa:96:
walla ben sordum işte seninde yaptığın gibi dediler... ben bildiğin yumurta fabrikası gibi üretimde sıkıntı yok, eşimde sıkıntı yok, her gece çalışmadan uyku yok ama bebekte yok ben neden olduğunu anlamıyorum yaaa:96:
kızlar taf vardıya
bebişinin kalbi durmuş
kürtaj olmuş
kızlar taf vardıya
bebişinin kalbi durmuş
kürtaj olmuş
hiç anlamadım o neki ayıptır sorması yani tedavi mi gerekiyo
ya bu işde bir sır var ben söyleyim size.:26:
ayyyy...çok üzüldüm ya..aynı benimki gibi olmuş.ama benimki ölünce ben düşük yaptım.
ne kadarlıkdı onun bebeği?
akıllıbıdık senın görümce de pek uyuzmuş
ama ne yolasım geldi varya:104:
valla ya bende yumurtluyorum güzelce..hemde çalışıyorum sonuç negatif..yok anam bu işte bir iş var.ben gidip soracam birgün çocuk sahibi olan birine.nasıl yaptınız diye
herşeyin vakti varmış ya ondan olmuyo bence vakti gelince olcak inş sizlerinde dua edelim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin rabbim hepimize inş
boş ver ya bence onunla bebek muhabbetine girme seni daha fazla üzmesin benimde eltimin 3tane var ama oda beni kıskanıyo sürekli ne güzel sende bi tane diye bende dedimki şükret haline bebek diye çırpınanlar var bebeği olanlar da kıymetini bilmiyooff ya görümcem ocakta 2. çocuğuna doğum yapacak muhtemelen bakmaya gideriz
büssürü terane dinleyecem sizin de olsa falan diye
hamile olduğunu söylerken bile
biliyorum sıra sendeydi canım ama istemeden oldu korunurken oldu, sevinemedim bile sizin yokken 2. olacak diye diye laf soktu
zaten kredi ile ev de aldılar 30 yaşıma 1 ev 1 araba ve 2 çocuk sahibi olarak girecem diye dolanıyodu bayramda gittiğimizde
Allahtan farklı şehirlerdeyiz yoksa yolar atarım valla
kızlar taf vardıya
bebişinin kalbi durmuş
kürtaj olmuş
tanımıyorum ama üzüldüm ya bebek ne kadarmış
10-1 haftalık olabılır emın degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?