- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.961
canım onlar sadece filmlerde oluyo.
ewet ya acaba istemeye istemeye mi yapsak o işi hay allahım yaa nelerle ugraşıyoz yazık bizeeeeeeeeeeeeeeee
ewet ya acaba istemeye istemeye mi yapsak o işi hay allahım yaa nelerle ugraşıyoz yazık bizeeeeeeeeeeeeeeee
o zamanda bilmiyorum kocalarımız ne der noldu üzerime atlıyodun geçen die şüpheye düşürmeyelima damları..
emin ol var cnm...
gerçi tecavüz olmasada ilk günden hamile kalan dolu.. mesela o arkadaşımın annesi ve ablası..
valla artık ne hamile haberi almak ne de hamile görmek istiyorum.işyerimde de 4 hamile arkadaşım var.durumumu düşünün artık
kızlarr merhaba çocuğunuzun olmasını istiyorsanız tesbih çekin Allahın 99 isimlerinden biri EL HALIK:anlamı ise herşeyin varlığını ve geçireceği haleri takdir eden yaratan yoktan var eden büyüklükte eşi olmayan ardından EL MUCİB:Kendine yalvaranların isteklerini veren dualarını kabul eden.Çekebildiğiniz kadar çekin bende yeni başladım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
allahım kabul etsin cnm.. rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin..
ohhh git kendine çiolata al gııııı kırmızılara kardeş çikolataaaaaaaa
kızlar hayat ne tuhaf değil mi biz bi yandan evliliğimize güzellik eklemeye çalışıyoruz öbür taraftan insanlar boşanıyo yuvalarını yıkıyorlar ayyy psikolojimi bozdu bu iş bnm yaaa
he valla gideyim kendime kocaman bi çikolata alayım
şu toblerone ların büyük olanlardından, bi güzel yiyim tek başıma
dertliyim kederliyim çikolatamın yanına yklaştırmam
allah sabır versin cnm.. ama sabret sende hamiş olunca göbüşünü göstere göstere gezersin...
Geçen gün onu konuştuk eşimlee bakıyorum şöyle Rabbim herşeyi vermiş çocuk iş güç para herşey var ama evlerinde 1 damla huzur mutluluk yok.Bizde çocuk yok amaa çok mutluyuz şükürler olsun.Rabbim o yüzden herşeyin hayırlsıını versin biz nasıl huzurlu mutlu olucaksak hayatımız inşallah o şekilde olsun çocuğunda hayırlısını versin hayırsız olucaksa hiç vermesin Rabbim...Hepiniz için geçerli dualarım.....
ayyy inşallah Allah ağzından duysun.senin günün ne zman?benim 10 günüm kaldı
çok fenasın...biri bana profiterol ısmarlayabilirmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?