- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.921
sağolun kızlar, amaan ne yapayım yaa üzülüyorum, bide etrafta hamileleri görünce duyunca
tez zamanda verir inşallah Rabbim hepimize
kızlar dün doktora gitmiştim ya bana dedikii yaşlı yani eski yumurta ile döleenme olmuş olabilir dedi varmı böyle bişey bilen????????
kızlar dün doktora gitmiştim ya bana dedikii yaşlı yani eski yumurta ile döleenme olmuş olabilir dedi varmı böyle bişey bilen????????
anlayamadım bende vaallaaö ne demekmi cnm..ilk defa duydum bende.
hayırlı cumalarr hoşgeldinnselam arkadaşlar hayırlı cumalar
ya şey diyorlarya kalitesiz yumurta veya sperm döllenirse kimyasal gebelik yada baoş gebelik oluyormuş..böyle bişeymi söylemek istedi acep
selam arkadaşlar hayırlı cumalar
çok kötü bir gece geçirdimdün akşam 7 de uyumuşum 11 de kalktım sonra tv izlim dedim izledim salonda üstüme battaniye attım uyuyacaktım bir anda kalbim çok hızlı atmaya başladııı sonra ellerim ayaklarım uyuştuu kımıldayamadım dua etmeye başladım yaa inanmıcaksınız ama arkamdan sesler gelmeye başladı sanki birileri arkamdan duamı ediyodu konuşuyomuydu anlayamadım bildiğim bütün duaları unutuverdim cıglık atıcam atamadım çok korkunçtu kızlar tüm gücümü toplayım attım kendimi koltuktan koşa koşa eşimin yanınaa nası sarılıyom varya altıma yapmadıgıma sükür bide aglamışım sabah eşim söyledii anca kendime geldim valla okuyunca inandırıcı gelmiyor ama yaşadım resmenn rüya desem değildi çok korktumm cevşenimde var ama neysee
birşey yok cnm..
bulutumdan haber alalamdıkya inşallah hayırlı haberler alırız diyoruz.
adını söylemeyi sevmem ondanböle söylicem canom senin bi yerin açıkda kalmış açık gören karahasanlar gelmiş sana.. :))))
kızzz uyumuyodum bunlar olurken o yüzden herbiyerim kapalıydıı:92::92::92:
sana öyle geliyo ara uyku deniliyo ona sen uyumuyorum zannediorsun ama uykuya dalmakla uyanıklık arasında oluyo bütün bunlar...
heee o zaman olabilüüüü vayy beeeeeeeee
sohbetimiz iidir kendileriyle ondan çok ii bilirim..
bugun kimsenin canı konuşmak istemiyo galibaaa
yok gı ben konuşurum da patron izin vermiyo, gördü mü naptı sürekli bişeyler yapmam için eften püften işler verio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?