Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar dün doktora gitmiştim ya bana dedikii yaşlı yani eski yumurta ile döleenme olmuş olabilir dedi varmı böyle bişey bilen????????

sağolun kızlar, amaan ne yapayım yaa üzülüyorum, bide etrafta hamileleri görünce duyunca
tez zamanda verir inşallah Rabbim hepimize

ahhh seni çok iyi anlıyorum canım benimde içim cız ediyooo bazen karnıma dokunup giden bebekleim için dua ediyorum ALLAH bizede bagışlayacak yavulaımızı birgün ama demekki zamanı varr

kızlar dün doktora gitmiştim ya bana dedikii yaşlı yani eski yumurta ile döleenme olmuş olabilir dedi varmı böyle bişey bilen????????

ya şey diyorlarya kalitesiz yumurta veya sperm döllenirse kimyasal gebelik yada baoş gebelik oluyormuş..böyle bişeymi söylemek istedi acep

adını söylemeyi sevmem ondanböle söylicem canom senin bi yerin açıkda kalmış açık gören karahasanlar gelmiş sana.. :))))

offff ne zor bi gün ya işler yığıldı
arada bakayım size diyorum
ssbulutu merak ettim, sitede veya benim bağlantıda bi sorun var yeni mesajları göstermiyo

pöffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…