Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bulutumu bende merak ediyoum umarım iyidir site haftada 2 kere bakım yapıyo eski hali süpediiii

bugün etraftan bir hamile haberi daha aldım
eylülün sonunda askerden gelmiş olan bir arkadaşın abisi ekimin 2. haftası evlenmişti
eşi hamileymiş
yuh dedim bea ilk geceden mi!!!!

offff çok kıskanıyoruummmmmm

aynı dertten bende muzdaribim bende bbeğini kaybeden bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.ç onun için çok sevindim çünkü çok sıkıntılar çekti ameliyat falan oldu ama insanda fesatlık kıskançlıkda var tabi...

teşekkür ederim arkadaşlar bugün pek iyi değilim baş ağrısı çok var hava soğuk üşüyorum akşam olsada yatsam uyusam diyorum

geçmiş olsun cicim ya bu soğuklar çok kötü hasta eder adamı,
benim de ayaklar hiç ısınmıyo akşama kadar
evde evbotları olmasa ısınacağı da yok

ayyy öle olanlara bende ohaaaaaaaaaa diyorum dayımın kızı 5 haziranda evlendi 7.5 aylık hamileyim diye çıktı oratayaa offf offff
ayy bugün bnm konuşasım var konu yok kaç gündür sizin sohbetlerinizi takip ediyordum bugün konuşasım var sizden konuşan yok...

kız sabahtan beri konuşuyomm at ortaya konu konuşalımmm

ayyy öle olanlara bende ohaaaaaaaaaa diyorum dayımın kızı 5 haziranda evlendi 7.5 aylık hamileyim diye çıktı oratayaa offf offff

ehehehehehhe bence onlar nişanlılık döneminde bikaç ay denemişler

şaka bi yana millette ne doğurganlar var ya
bir de vanlı bi arkadaşım var onun da köylerinde bi kız 15 yaşında, kocaya kaçmıştı onun da çocuğu olacakmış, ablası da spirali çıkarttığı ay hamile kalmış

bilemiyom artık anneannem gelmişti benim agzımı arıyo kadın bunlar 6 aylık evli nası oluyo diye ulaaa beni ne sıkıştırıyonnn get kızı kucala demi yawwww

bu ay ki gecikmemle ilgili yakın arkadaşımla konuşuyorum işte ilk önce negatif çıktı sonra adet olunca kız diyo ki üzülme hemen olmaz zaten çalışın biraz diyo bende diyorum nasıl olmaz ya millet tecavüze uğruyo ilk geceden hamile kalıyo illa hemen olmak için tecavüzemi uğramak lazım o zaman hemen bi kocamla plan yapmamız lazım dedim.. kız resmen koptu..

canım onlar sadece filmlerde oluyo.

ewet ya acaba istemeye istemeye mi yapsak o işi hay allahım yaa nelerle ugraşıyoz yazık bizeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…