- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.941
anlayamadım bende vaallaa
hayırlı cumalarr hoşgeldinn
:92:
selam cnm..nasılsın bakalım?
bulutumu bende merak ediyoum umarım iyidir site haftada 2 kere bakım yapıyo eski hali süpediiii
bugun kimsenin canı konuşmak istemiyo galibaaa
bugün etraftan bir hamile haberi daha aldım
eylülün sonunda askerden gelmiş olan bir arkadaşın abisi ekimin 2. haftası evlenmişti
eşi hamileymiş
yuh dedim bea ilk geceden mi!!!!
offff çok kıskanıyoruummmmmm
teşekkür ederim arkadaşlar bugün pek iyi değilim baş ağrısı çok var hava soğuk üşüyorum akşam olsada yatsam uyusam diyorum
ayyy öle olanlara bende ohaaaaaaaaaa diyorum dayımın kızı 5 haziranda evlendi 7.5 aylık hamileyim diye çıktı oratayaa offf offffbugün etraftan bir hamile haberi daha aldım
eylülün sonunda askerden gelmiş olan bir arkadaşın abisi ekimin 2. haftası evlenmişti
eşi hamileymiş
ayy bugün bnm konuşasım var konu yok kaç gündür sizin sohbetlerinizi takip ediyordum bugün konuşasım var sizden konuşan yok...
bugün etraftan bir hamile haberi daha aldım
eşi hamileymiş
teşekkür ederim arkadaşlar bugün pek iyi değilim baş ağrısı çok var hava soğuk üşüyorum akşam olsada yatsam uyusam diyorum
ayyy öle olanlara bende ohaaaaaaaaaa diyorum dayımın kızı 5 haziranda evlendi 7.5 aylık hamileyim diye çıktı oratayaa offf offff
kız sabahtan beri konuşuyomm at ortaya konu konuşalımmm
ayyy öle olanlara bende ohaaaaaaaaaa diyorum dayımın kızı 5 haziranda evlendi 7.5 aylık hamileyim diye çıktı oratayaa offf offff
bugün hamiş haberimiz yok mu ya?
ne atıyım canom yaaa aklımada bişey gelmiyoki... .:)))
yok sanırım bnm bildiğim kadarıyla varmı canom (alsana konu)
yok bugün günü olanlardan biri bendim işte
sabah sağolsun geldi gelmeyeydi akşama fortel alacaktım
param cebimde kaldı
ehehehehehhe bence onlar nişanlılık döneminde bikaç ay denemişler
şaka bi yana millette ne doğurganlar var ya
bir de vanlı bi arkadaşım var onun da köylerinde bi kız 15 yaşında, kocaya kaçmıştı onun da çocuğu olacakmış, ablası da spirali çıkarttığı ay hamile kalmış
ohhh git kendine çiolata al gııııı kırmızılara kardeş çikolataaaaaaaa
bu ay ki gecikmemle ilgili yakın arkadaşımla konuşuyorum işte ilk önce negatif çıktı sonra adet olunca kız diyo ki üzülme hemen olmaz zaten çalışın biraz diyo bende diyorum nasıl olmaz ya millet tecavüze uğruyo ilk geceden hamile kalıyo illa hemen olmak için tecavüzemi uğramak lazım o zaman hemen bi kocamla plan yapmamız lazım dedim.. kız resmen koptu..
bu ay ki gecikmemle ilgili yakın arkadaşımla konuşuyorum işte ilk önce negatif çıktı sonra adet olunca kız diyo ki üzülme hemen olmaz zaten çalışın biraz diyo bende diyorum nasıl olmaz ya millet tecavüze uğruyo ilk geceden hamile kalıyo illa hemen olmak için tecavüzemi uğramak lazım o zaman hemen bi kocamla plan yapmamız lazım dedim.. kız resmen koptu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?