Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

emr demiri kesermis,iyi olda gerisi mühim degel

kızlaaar dün doktora gitmiştiiim hormon tahlili yaptılar bugün sonuçları aldıım... prl yüksek dedi doktor hap verdii tsh de yükseekmiş dahiliyeye gönderdii bilgisi olaan yorum yapabilir mii?

cnm gecmıs olsun
her ıkısıde hamıle kalmayı guclestıren factorler arasında
bende prolaktınıme baktırmısım 19 cıkmıstı dr normal dedı ama tsh 6.49 du dr yuksek dedı dahılıyeye gıtttım baska ts3 ve 4 yabtılar onlarda yuksek cıktı levatıron verdı gunde yarım tablet alıyorum ve sanırım omur boyuda alcakmısım.
yuksek cıkması demek guatırın az calısması demek buda hamıle kalmaya engel duzenlı ılac kullanmak gerekır Allah korusun dusugede yol acabılıyormus.
tsh yukselmesı herhangı bır sepepolmaksızın vucudumuzdakı bazı hromanların gorev yabma etkınlıklerını yıtırmesınden kaylaklandıgınısoyledı.ve o eksık hormanları ıste ılacla yerıne koyuyoruz
ıns en kısa zamanda sorunların cozulur ve hamıle kalırsın

kızlaaar dün doktora gitmiştiiim hormon tahlili yaptılar bugün sonuçları aldıım... prl yüksek dedi doktor hap verdii tsh de yükseekmiş dahiliyeye gönderdii bilgisi olaan yorum yapabilir mii?

canım mutlaka git aksatma tahlıllerıne bakılsın
tiroidlerden şüphelenilmiş
ve de prolaktın yuksek cıktı dıyorsun
hiperprolaktinemi diye bir hormon hastalığı var
ilaçla tedavi edilen
bi baktır bakalım
ama korkulcak bişey yok
hepsinin çözümü var

Son düzenleme:
prolaktınde goguslerde sut olmasından kaynaklanan bır durum buda hamılelegı engel olan bır durum cnm hatta bır suru yan etkılerı var googleden arastırabılırsın ama hıc bırı cozulmeyecek sorund egıl

evet canım hamile kalmaya engelmiş, çok üzüldüüm... prolaktin için dostinex verdi dahiliyee 10 gün sonra tekrar gel test yapalım ona göre hap verelim dedii... tsh 7.71 t3 4,42 prl ise 39,46 çıktıı değerler çok mu yüksek anlayamadım ki

prolaktının kac cıktı cnm uzulme benımarkadasım ılacla aynı ay hamılekaldı ıns sende kalırsın
senın ts3ıle4 benımkınden ıyı tsk cokmu ddegılmı bılmıyorum ama ılac kullanman sart benım 6.49

prolaktının yuksekmıs cnmama ben 120 olanlarıda duydumuzulme yanı
nromalı 25 sınır sanırım benımde 19 du ama ben kendımden suphelenıp gıttım gogsumu sıkınca sut gelıyor ama 19 cıkınca dr normaldedı fakat 2 ay onceydı sımdı sut fazlalastı sanırım prolaktınım yukseldı bende gıdıcem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…