Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam bende tiroit hastasıyım t3 t4 yükseliyo benimde bazen yani şimdi bizim hamile kalmamız zorlaşıyomu ama şimdilik yüksek diil yeni test yaptırdım

iyi akşamlar kızlar..nittiniz bakem..ben dr a gittim..çikolata kisti oluşmuş yaa( ama dr. um yinede başladı 3.aşılama için ilaçlara..kızlaar dua edin nolur şu tedaviden hayırlısıyla eli boş dönmiyeyim..:94:

canım yaa...inşallah hayırlısı ile olur..çikolata kisti neden oluşmuş.3 aşılama da inşallah olur..bugünmü başladın tedaviye..

canım yaa...inşallah hayırlısı ile olur..çikolata kisti neden oluşmuş.3 aşılama da inşallah olur..bugünmü başladın tedaviye..

anlamadım neden oluşmuş daha önce pko vardı ama çikolata ilk defa oldu..canımı sıktı baya bi..zzaten çikoltayıda sevmem..:26:tedaviye başladım evet göbekten iğne yapçam 10 gün falan sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama..hayırlısı bakalım..sen napıyosun canım??

Son düzenleme:
e bacım 5 milyon altına aşılama yapmıolar ki burda
kim dedi sana aşılamayı

3milyon altı tüp bebek endikasyonu..ben ilk aşılamda 13 milyonla başladım 2 ay sonra 4 milyona düştü..şuanda kaç bilmiyom..valla dr.yapalım diyo yapıyoz ama başka bi dr.a gitcem yaa böyle olmıcak..aklımda bisürü soruyla olmaz bu iş..

bencede git tatlım valla 8 milyonken bizim şpermen benim dr aşılama zaman kaybı dedi bana
5,5 a düştü gitmedim daha :)
ama sen bi dr ile daha görüş bence ihtimal varsa dene ama ihtimal düşükse boşa yıpratma kendini

hakkaten zaman kaybı bende öyle düşünüyorum..bakalım yarın bi dr.a daha gidicem sanırım..yaa işte yeni dr.da bambaşka şeyler söylerse arada kalırsam diyede korkuyorum biraz..

hakkaten zaman kaybı bende öyle düşünüyorum..bakalım yarın bi dr.a daha gidicem sanırım..yaa işte yeni dr.da bambaşka şeyler söylerse arada kalırsam diyede korkuyorum biraz..

sen nerde yaşıosun? tr mı yurt dışı mı
ben senin yerinde olsan 2-3 dr önerisi alırım. muhakkak deneyimli ve tavsiye edilen dr lara git
hepsini + - ii dinle ve otur eşinle kararını ver cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…