- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.061
prolaktının kac cıktı cnm uzulme benımarkadasım ılacla aynı ay hamılekaldı ıns sende kalırsın
senın ts3ıle4 benımkınden ıyı tsk cokmu ddegılmı bılmıyorum ama ılac kullanman sart benım 6.49
iyi akşamlar kızlar..nittiniz bakem..ben dr a gittim..çikolata kisti oluşmuş yaa( ama dr. um yinede başladı 3.aşılama için ilaçlara..kızlaar dua edin nolur şu tedaviden hayırlısıyla eli boş dönmiyeyim..:94:
iyi akşamlar kızlar..nittiniz bakem..ben dr a gittim..çikolata kisti oluşmuş yaa( ama dr. um yinede başladı 3.aşılama için ilaçlara..kızlaar dua edin nolur şu tedaviden hayırlısıyla eli boş dönmiyeyim..:94:
canım yaa...inşallah hayırlısı ile olur..çikolata kisti neden oluşmuş.3 aşılama da inşallah olur..bugünmü başladın tedaviye..
İNŞ CANIM ALLAH HAYIRLISIYLA HERKESE NASİP ETSİN İNŞ
amiin..bu aşılama süreci baya yıpratıcı biliyonmu..hele sonuç negatif olunca çok yıkıcı oluyo..nasip baklım..Rabbim yazdıysaa olur..
bebiş neden aşılama?
sperm sorunumu başka bişi mi ?
hee balım şpermler 4 milyon tipleride kayık..normal yollan başaramıyoz..3. aşılamayıda yaptırayımda tüp bebek yapçam artık..başka çare yok gibi gözükiyi..
e bacım 5 milyon altına aşılama yapmıolar ki burda
kim dedi sana aşılamayı
3milyon altı tüp bebek endikasyonu..ben ilk aşılamda 13 milyonla başladım 2 ay sonra 4 milyona düştü..şuanda kaç bilmiyom..valla dr.yapalım diyo yapıyoz ama başka bi dr.a gitcem yaa böyle olmıcak..aklımda bisürü soruyla olmaz bu iş..
bencede git tatlım valla 8 milyonken bizim şpermen benim dr aşılama zaman kaybı dedi bana
5,5 a düştü gitmedim daha :)
ama sen bi dr ile daha görüş bence ihtimal varsa dene ama ihtimal düşükse boşa yıpratma kendini
kızlar iyi akşamlar napıyosunuz?
kızlar iyi akşamlar napıyosunuz?
hakkaten zaman kaybı bende öyle düşünüyorum..bakalım yarın bi dr.a daha gidicem sanırım..yaa işte yeni dr.da bambaşka şeyler söylerse arada kalırsam diyede korkuyorum biraz..
selam cnm sana da ii akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?