- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.081
naber cnm,siz doktora gittiniz mi crafty son durum ne canım?
cnm eşim çok çok yoğun bu ara
benim de yıl sonu ve yıl başı işlerim çok fazla.
22 sinde doppler çekilecek bakalım ne dicekler.
o karardan sonra tüp derlerse hemen rapor için başvurup, şubat martta başlamak istiyorum
iyi akşamlar avcı82 bişey sorucam sizde sperm sayısı ve hareketi kaçtı aşılamaya karar verildi?
sen nerde yaşıosun? tr mı yurt dışı mı
ben senin yerinde olsan 2-3 dr önerisi alırım. muhakkak deneyimli ve tavsiye edilen dr lara git
hepsini + - ii dinle ve otur eşinle kararını ver cnm
cnm eşim çok çok yoğun bu ara
benim de yıl sonu ve yıl başı işlerim çok fazla.
22 sinde doppler çekilecek bakalım ne dicekler.
o karardan sonra tüp derlerse hemen rapor için başvurup, şubat martta başlamak istiyorum
canım sperm sayımız ekim ayında 4 milyondu hareketlilik %60 falan ama ileri hareketli düşük..ben 2 yıldır korunmadığım için ve yumurta takibiylede olmadığı için dr.um bi sonraki aşama aşılamaya geçelim dedi.ağustosta yaptırdık ilk olarak..2.yide ekimde ama tutmadı maalesef..
merhaba hanımlar
bende buraya yazmıştım bu ay benim ayım olsun diye çok istiyodum diye belki beni hatırlayanlar vardı
ve çok şükür hamileyimmm:))
ikinci meleğimiz geliyo
tüm isteyenlere Allahım nasip etsin
canim Allahim tammina erdirsinnnnnmerhaba hanımlar
bende buraya yazmıştım bu ay benim ayım olsun diye çok istiyodum diye belki beni hatırlayanlar vardı
ve çok şükür hamileyimmm:))
ikinci meleğimiz geliyo
tüm isteyenlere Allahım nasip etsin
canim Allahim tammina erdirsinnnnn
buradaki kizlarinda yuzu gulsun senin gibi insallahhhh
ben geldimm... kimlerde müjd var bu ay ???
ben denizlide yaşıyorum canım..az önce bi güvendiğim dr.ablayla konuştum oda tüp bebeğe geç dedi ama yazdan önce yaptıramam deyince o zaman yaptır 3. yü zararı olmaz dedi..bakarsın tutar dedi ama aşılamayla zaman kaybetme daha fazla yaptırma dedi.. yarın bi dr.a daha gideyim bakalım ne olcak..
selam katre naber canım nasılsın
ayyy canım benimm. iyiyim ,sen nasılsın?? oooo baya kalabalıklaşmışız haydin be canım sıkılıo zaten konuşun gari.. irem cancan napıon?benim galiba azıcık psikolojim bozuldu, ağlıyorum falan bugün de okulda aç köpeklere ağladım.. bazen korkuyorum karışıyo kafam ii ce komik oldum oysaki demir gibi realist bi insanımdır kolay kolay duygulanmam falan.. şaşırıyorum kendime
ayyy canım benimm. iyiyim ,sen nasılsın?? oooo baya kalabalıklaşmışız haydin be canım sıkılıo zaten konuşun gari.. irem cancan napıon?benim galiba azıcık psikolojim bozuldu, ağlıyorum falan bugün de okulda aç köpeklere ağladım.. bazen korkuyorum karışıyo kafam ii ce komik oldum oysaki demir gibi realist bi insanımdır kolay kolay duygulanmam falan.. şaşırıyorum kendime
merhabalaar ben geldiim nasılsınıız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?