Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

1. poti
2. __EsLem_
3. miniciik
4. anemonum
5. sweetim26
6. ledeynam
7. ebrusen
8. GurbetGuzeli+
9. lachennnn

Son düzenleme:
anemonum bende aynı durumu yaşadıım sonra hapı bıraktıım çok şükür düzene girdi ama korktum 10 gün sürmüştü. 1 hafta kullandım kullanmadım hapıda

acaba ilaci mi yanlis kullandin,iki gün unut hemen adetin geliyo,ondan sordum

anemonum bende aynı durumu yaşadıım sonra hapı bıraktıım çok şükür düzene girdi ama korktum 10 gün sürmüştü. 1 hafta kullandım kullanmadım hapıda
ilaçlardan olma ihtimali var yani?
acaba ilaci mi yanlis kullandin,iki gün unut hemen adetin geliyo,ondan sordum

Kullanılması gerektiği gibi kullandım. Adetimin ikinci günü başladım. Her gün aynı saatte aldım .

insaallah olmamıstır ole bısey yaa dusunme ole bence nasıl korunuyordun anlamamıs olabılırmısın hamıle kaldııgını

Kondomla korunuyordum fakat bir ilişki sırasında kondomda problem oldu. İlişkiden 2 gün sonra ertesi günü hapı aldım. Bir de eşim Yasmin almış eczaneden. Regl günüm geldiğinde de Yasmine başladım. Sonra bu sorunlar olunca bıraktım onu da. Hala kanamam devam ediyor.

arkadaşım hamiLe kaLdı düşürdü sOnra 3 ay ara verdi sOnra tekrar hamiLe kaLdı hatta doğurmak üzere bende haLa tık yOk..
off daraLmadan ben kaçayım kısLar hadi hepinizi öptm iyi geCeLer ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…