- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.321
Ben de yaklaşık 5-6 gün kullandım.
11 gündür kanamam var. Regl kanaması sandım, ilacı kullanmaya başladım fakat kanamam bitmedi, hapları almayı bıraktım. Şimdi hala kanama var ve parçalar geliyor. Tedirginim bu yüzden.
potı sen ne kadardır bebek beklıyosunToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
1. poti
2. __EsLem_
3. miniciik
4. anemonum
5. sweetim26
6. ledeynam
7. ebrusen
8. GurbetGuzeli+
9. lachennnn
Ben de yaklaşık 5-6 gün kullandım.
11 gündür kanamam var. Regl kanaması sandım, ilacı kullanmaya başladım fakat kanamam bitmedi, hapları almayı bıraktım. Şimdi hala kanama var ve parçalar geliyor. Tedirginim bu yüzden.
bence doktora gözük
potı sen ne kadardır bebek beklıyosun
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
1. poti
2. __EsLem_
3. miniciik
4. anemonum
5. sweetim26
6. ledeynam
7. ebrusen
8. GurbetGuzeli+
9. lachennnn
Yarın öğlene randevum var, bilmiyorum. Umarım bir sorun yoktur. Farkında olmadığım bir hamileliğin sonlanmasından korkuyorum açıkçası.
ilaçlardan olma ihtimali var yani?anemonum bende aynı durumu yaşadıım sonra hapı bıraktıım çok şükür düzene girdi ama korktum 10 gün sürmüştü. 1 hafta kullandım kullanmadım hapıda
acaba ilaci mi yanlis kullandin,iki gün unut hemen adetin geliyo,ondan sordum
tatlim benim bir oglum var 8yasinda,ikincisi olmadi,3 tane düsük yaptim,simdi 3 senedirde hamile kalamiyorum
ilaçlardan olma ihtimali var yani?
Kullanılması gerektiği gibi kullandım. Adetimin ikinci günü başladım. Her gün aynı saatte aldım .
insaallah olmamıstır ole bısey yaa dusunme ole bence nasıl korunuyordun anlamamıs olabılırmısın hamıle kaldııgını
keki yakıodum sizin yüzünüzden :)
sert oldu üstü :)
hihihibu kadar kadının canı cektı ne beklıon:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?