Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

sen git doktora bunları hep anlat bız ne desek yalan olur belkı cıddı bı durumdur belkı basıt ama karıstırmıssın ılacları

ertesi gün hapini aldigina göre o zaman bebek istemiyomuydun:44:

canım benim 12 ay oldu... doktora gittim olmuyor diye prolaktin ve troid hormonlarım yüksek çıktı tedaviye başlayacağız yani ben 1 2 ay daha bekleyeceğim gibi gözüküyoor

sen git doktora bunları hep anlat bız ne desek yalan olur belkı cıddı bı durumdur belkı basıt ama karıstırmıssın ılacları
bir de adet sancısı gibi sancılarım var. biraz daha şiddetli. Bugün özellikle çok fazla ağrım oldu. Gün boyu yataktaydım.
ertesi gün hapini aldigina göre o zaman bebek istemiyomuydun:44:
İstiyordum. Eşim aldı. Yasmini de o aldı. Benim haberim yoktu alacağından.

canım benim 12 ay oldu... doktora gittim olmuyor diye prolaktin ve troid hormonlarım yüksek çıktı tedaviye başlayacağız yani ben 1 2 ay daha bekleyeceğim gibi gözüküyoor

heh dur sana soruyum ii karsılastık kız bak sımdı benım bu ay6, aydır yok bebıs doktor benndende ıstedı o testlerı yaptırmadım ben daha erken dedıler vucudumda bı problem yok cunku adetlerım cok duzenle ne yapayım sence

canım bence ihmal etme hemen yaptıır. bende hep erteledim durduum hormonlar bebek olmasına engel malesef önce onları tedavi ettirmeliyiiz... ki inş. yoktur sendee bebeğin zamanını bekliyordur.

canım bence ihmal etme hemen yaptıır. bende hep erteledim durduum hormonlar bebek olmasına engel malesef önce onları tedavi ettirmeliyiiz... ki inş. yoktur sendee bebeğin zamanını bekliyordur.

işte 6 aydır korunmuyoruz ben kontrole gıtttım olesıne bebek ıstedıımıde soledım tabı onları yazdı bana ama ailemde dıyo daha erken testler ıcın

testler sadece kontrol için hem doktor hemde seni bilgilendirmek için 6 ay da çok kısa bir süre değil bence evet doktorlar 1 sene normal diyorlar ama eğer hormonlarında problem varsa erkenden teşhisini koyarlar tabi senin kararıın canım. fazla beklemek istemiyorsan yaptır ne kaybedersiin ki.

degılmı haklısın ewt ben baktırıım onlara bırde saglık ocakları yapıormu onlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…