- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.341
Kondomla korunuyordum fakat bir ilişki sırasında kondomda problem oldu. İlişkiden 2 gün sonra ertesi günü hapı aldım. Bir de eşim Yasmin almış eczaneden. Regl günüm geldiğinde de Yasmine başladım. Sonra bu sorunlar olunca bıraktım onu da. Hala kanamam devam ediyor.
Kondomla korunuyordum fakat bir ilişki sırasında kondomda problem oldu. İlişkiden 2 gün sonra ertesi günü hapı aldım. Bir de eşim Yasmin almış eczaneden. Regl günüm geldiğinde de Yasmine başladım. Sonra bu sorunlar olunca bıraktım onu da. Hala kanamam devam ediyor.
arkadaşım hamiLe kaLdı düşürdü sOnra 3 ay ara verdi sOnra tekrar hamiLe kaLdı hatta doğurmak üzere bende haLa tık yOk..
off daraLmadan ben kaçayım kısLar hadi hepinizi öptm iyi geCeLer ..
gurbet ablaaaaaaaaaaaaa
şu dez le 16 günde kaç kg verdin yazsana hemen
ertesi gün hapini aldigina göre o zaman bebek istemiyomuydun:44:
bir de adet sancısı gibi sancılarım var. biraz daha şiddetli. Bugün özellikle çok fazla ağrım oldu. Gün boyu yataktaydım.sen git doktora bunları hep anlat bız ne desek yalan olur belkı cıddı bı durumdur belkı basıt ama karıstırmıssın ılacları
İstiyordum. Eşim aldı. Yasmini de o aldı. Benim haberim yoktu alacağından.ertesi gün hapini aldigina göre o zaman bebek istemiyomuydun:44:
canım benim 12 ay oldu... doktora gittim olmuyor diye prolaktin ve troid hormonlarım yüksek çıktı tedaviye başlayacağız yani ben 1 2 ay daha bekleyeceğim gibi gözüküyoor
kizlar size doyum olmuyo ama ben iyice sifayi kaptim galiba,pc ye bakamaz oldum,gidiyim sicak biseyler icip yatiyim,hepinizi öpüyorum
kizlar size doyum olmuyo ama ben iyice sifayi kaptim galiba,pc ye bakamaz oldum,gidiyim sicak biseyler icip yatiyim,hepinizi öpüyorum
canım bence ihmal etme hemen yaptıır. bende hep erteledim durduum hormonlar bebek olmasına engel malesef önce onları tedavi ettirmeliyiiz... ki inş. yoktur sendee bebeğin zamanını bekliyordur.
testler sadece kontrol için hem doktor hemde seni bilgilendirmek için 6 ay da çok kısa bir süre değil bence evet doktorlar 1 sene normal diyorlar ama eğer hormonlarında problem varsa erkenden teşhisini koyarlar tabi senin kararıın canım. fazla beklemek istemiyorsan yaptır ne kaybedersiin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?