Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

sanada kolay gelsin şeker bugün nasıl enerjikim sebepsiz bi mutlu kalktım yataktan

ohh ne güzel.banada yollasana enerjinden..ben cumartesileri hiç sevmiyorum.güya yarım gün çalışıyoruz çıkmamız akşam 5i buluyo.eşimde tabi evde yalnız.her cumartesi tartışmamız var..neden geç çıkıyosun git söyle saat geç oldu diye diyo.

dün gece çok ağladım ölee sebepsiz aklıma bin türlü şey geldi sabah zombi gibi kalkarım diyodum ama iii geldi sanırım akşam eşinle program yaparsın sende küsmesin sana

dün gece çok ağladım ölee sebepsiz aklıma bin türlü şey geldi sabah zombi gibi kalkarım diyodum ama iii geldi sanırım akşam eşinle program yaparsın sende küsmesin sana

Ben de sebepsiz çok ağlıyorum
çok mu takıyoruz acaba bebek durumlarını bilinçaltımızda bilmiyorum
sonra eşim bak ne güzel mutluyuz beraberiz falan diye teskin ediyo normale dönüyorum

aman adamcağızda haklı..çalışıyorum yoruluyorum deyip hiç ilgilenemiyorumki onunla doğru düzgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…