Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Allah razı olsun tatlımm..Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin inşallah..
ben sendende güzel haberler bekliyorum çarşamba günü için..iyi şeyler hissediyorumm..

ayyy hadi canımcım inşallah..sen izinlimisin aşılam süresince çalışacak mısın..aman yorma kendini.

ayyy hadi canımcım inşallah..sen izinlimisin aşılam süresince çalışacak mısın..aman yorma kendini.

çalışıyorum canım..aslında radyasyon almasam iyide gebelik + olana kadar ayırmıyolar başka bi birime..koruyorum kendimi elimden geldiğince..aşılamadan sonraki bikaçgün alıcam ama..biraz ogün ve ertesi günü ağrılarım oluyo..

Dikkat et canım...

[/B]
ayy hadi bakalım..varmı genetikte...benim ve eşimin sülalaesinde hiç ikiz yok..ama tüple belkim olur.::)Allahım olur..

bende ikiz çok isterim Allah hayırlısıyla versin..ama çok zormuş bakımları yaa..bi tanıdık var depresyona girmiş bide saolsunlar uyku va gaz problemleri varmış biri uyuyomuş biri uyanıyomuş biri susuyomuş biri ağlıyomuş eşide pek yardımcı olmuyomuş baya bi dertliydi..

bende isterim...biz bu özlem ve hasretle bakarız gibime geliyor..İnan bebişsiz olmak beni depresyona sokacak diye çok korkuyorum...

bende isterim...biz bu özlem ve hasretle bakarız gibime geliyor..İnan bebişsiz olmak beni depresyona sokacak diye çok korkuyorum...

hakkaten insan dönem dönem giriyo depresyona..ben de çok üzülüyorum hele tedaviye rağmen olmayınca çok umutsuzluğa kapılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…