Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

umutsuzluğa asla kapılma.. cok yakın arkadasımın eşi benle evli oldugun sürece bebeği unut diyecek kadar katıydı bu konuda ama 2 hafta önce bebişleri oldu ve çok iyi bir baba :) arkadasımın hamile kaldıgını duydugu andan itibaren çok mutlu..

aynen bizde hazırmıyız değilmiyiz derken 1 sene geçti... canım anemoncum 4 ,5 ay kısa bir süre evet birbirinize zaman tanıyın birlikte oturup konuşun, ne biliim bunu ikinizinde istemesi gerek hayatım.

Haklısın minicik, evde yalnız kalmak beni bu düşünceye itiyor. Çalışmıyorum gün boyu evdeyim. YYalnızlığımı doldurur diye düşünüyorum. Beklemek, sabretmek en iyisidir. İnşallah hem eşimin de gönlü razı olsun. Gerçi ben hiç istemeyerek söylüyorum bunları da hayırlısı artık.
Size dua edeyim artık sadece

Ayy dayanamam. Ne güzel bir haber bu :) İçimi ferahlattı hakikaten. Keşke bizim de olsa. Minişimi sevgiyle büyütürdük.

canıım bende senin için dua edeceğim umarım eşini ikna edebilirsin nur topu gibi bir bebeğiniz olur. yalnızlığın içinde kurslara falan yazıl canım benim kendine oyalanabileceğin birşeyler bul... sıkma canını herşey yoluna girer...

canlarim bi bakayim dedim sarma yi yaptim pisiyorrrrr yarinada artik
terbiyeli tavuk corbasi.
cevizli pilav,
sarma,
güvecte kusbasi,
kuru fasulye,
salata,
asura ve kemal pasa tatlisiyla hazir olurum artikin insallahhhh
kizlar uzulmeyin ne olur umudunuzu yitirmeyin bebler gelecek göbekler dolacakkkk sonrada kucaklar dolacak insallah duacinizim bir an önce kavusmaniz temennilerimleeee
sarma piserken fasulye islatayim
sonrada asil vazifem olan yatsi namazini kilam gece yarisi olmadan yine gelurumm esim yok hala gelmedii kuzenleriyle pc yi didikliyorlarrr

oh oh maşallaah döktürmüşsüün... bende misafirin olabilir miyiiim ?

noliiii laaaaaaaaa
naber kızlar
ben keman dersınden geldım bakırkoye gıttım bi işim vardı
aksam 8 de eve geldım.
sonra kayınvalıdeyı davet ettım nezmndr gelmiyidi gadıncaaaz oturduk
şu an saat 1.20
ancak topice bakabildim
dakka bır gol bir
validem insallah ertelemedınız torun işini dedı
evet erteledık anne dedım
borçlar çok fılan dıye geçişttrdm
anam kadın muharrem ayının 10. günü okunmuş üflenmiş su getirmiş bana allah razı olsun ama onun amacı torun o amaçla okuttu heral
Allah malummu etti ne
suyu kullancam

canım benim 4.5 aylık evliymissiniz azcık zaman tanıyın kendinize eşine alıştırmaya çalış mesela dışarı çıktıgınızda bebek görünce ne kadar güzel düşünsene bizimde bebegimiz olsa ne güzel olur diye teşvik et belkide borçlarınız var onları bitirmeye çalışıyor olabilir canım gerçi sen daha iyi bilirsin ama bebek istememesinin nedeni vardır al karşına konuş arkadaşım önce derdini ögren hep birlikte çözüm bulakk
gıııı maşallahhh inş akşam yemegi fazla kacırmadın
kutsal suyla
kutsal bebek dourcam
adını da kutsi koyarım
bu suyla olursa vallah:)

ayyyyyy bendede var okunmuş kutsal suuannem 4 günlüğüne geldi 3 gün okudu suya yüzünü gidecegi gün gördümekek olursa kutsi kız olusa kutsiye koyasın

bu arada benim günümede az kaldı..ben bu ay şöyle bir şey yaşadım....11 aralıkta benim ilişki oldu ve 3 gün sonra 14 aralıkta göğüs uçlarım acayip acıdı..2-3 sürdü sonra gitti..ama ben artık öğrendim her şeyi hamilelik belirtisi sanmamayı...bekleyip göreceğim.

ya kimse yogmuuuuu biliyorum gene decoderi açık unutmuşun diceksiniz ama anlatıcam sabah eşim giderken uyandım dedim kalkarım anammmm rüya gibi ama uyanık gibiyim ama uyanık değilim (oha cümleye bahhh) neyse yanımda küvet var küvetin içi su dolu ve içinde adamın bii var (giyinik)saklanıyo ve ben yede çarşafın altındayım saklanıyorum çarşafın arasından baktım piton yemyeşil sanki gerçekti titrememek için ugraştım baktım bana dogru geliyo yerimden bir fırladım yataktayım hemen cevşenime yapıştım ama rüya gerçek gibiydi yaa:92::111::127:

kizlar size doyum olmuyo ama ben iyice sifayi kaptim galiba,pc ye bakamaz oldum,gidiyim sicak biseyler icip yatiyim,hepinizi öpüyorum

Canom sende bu siralarda pek bi rüya görüyon,aciktaami kaliyon yoksa

kızlar ben de kafa kalmadı yaa
ateşe soğan suyu koymuştum azcık içmek için emaye tabaklar oluyıorya ondan
senn onu ateşte unut salak ben
hasteneye git folikül hesaplatmaya
( iğne kullanıyorum ya yumurtalarıma bakıyorlar bugün de nöbetçi asistan doktorlar var onlara göstermeye gittim bugüne rendevu vermişlerdi haSTENEDE YARIM SAAT UZAKTA ) geldiğimde ne göreyim soğan suyu yanmış tabak yanmış nerdeyse yangın çıkacakmış eşimde balığa gitti bu soğukta
allahtan doktorum ameliyat yaptığı hastaları görmeye gelmiş pazar pazar normalde gelmez prof kendisi asistanları kontrol ediyor şansıma arabanla gelmesiysen ben bırakayım dedi eve bıraktı yoksammm yarım saat daha geç gelirdim dolmuş bekleyeceğim diyee ((

off off çok dikat etmek lazım evde hala koku var

Yok çok şükür borcumuz yok. Eşim ikimizi de hazır görmüyor anne-baba olmaya. Oysa bilmiyor ki benim hormonlarım sırf bunun için çalışıyor Dediğin mantıklı canom, bu şekilde yaklaşabilirim. Yavaş yavaş benimser o da zamanla inşallah.

Geçmiş olsun canım, çok şükür büyük bir kaza gelmemiş başınıza. Bu arada soğan suyu ne için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…