Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Hayırdır inşallah. Stresli bir dönemde misin canım? Uyumadan önce güzel şeyler düşün, dua oku.

Kizlar cok kötü gribim,dayanamadim dün toplam 3 tane majezik ictim,gece koma halinde yattim,bugün bir parca iyi gibiyim,sizde ne var neyok
Çok geçmiş olsun poti. Fazla ilaç kullanmamanı öneririm. Varsa hatmi çiçeği çok iyi geliyor gribe. Ballı limon da aynı şekilde. İnşallah bir an evvel iyileşirsin.

Kizlar cok kötü gribim,dayanamadim dün toplam 3 tane majezik ictim,gece koma halinde yattim,bugün bir parca iyi gibiyim,sizde ne var neyok

kıyamam çok geçmiş olsun canım benim c vitamini bol al fazla agrı kesici kullanma sadece ilaçla olmaz bide tavuk çorbcası bol limonlu karabiberli ohhhh iyileşirsin inş

Son düzenleme:

Sagol canim,zaten majezik hafif bi agri kesici,hamileler bile kullanabiliyo,onuda icmrseydim hic ayaga kalkamazdim hayirlisi olsun

iyidir canım..hersabah göbekten iğne yapıyorum perşembe dr.a gidicem sonra 2 günde bir takip edilcek yumoşlar..buhafta değilde haftaya cuma c.tesi olur heralde aşılama..sen nasılsın canım??

hadi hayırlısı canım..inşalalh olur ve bebiş gelir..canım bizde bu çarşamba tüp bebek merkezine gidicez..hep konuşup bilgi alıcaz..fiyatınıda konuşmamız gerek..

hadi hayırlısı canım..inşalalh olur ve bebiş gelir..canım bizde bu çarşamba tüp bebek merkezine gidicez..hep konuşup bilgi alıcaz..fiyatınıda konuşmamız gerek..

saol canım benim..sizinde işlerinizi rastgetirsin Allah..belki sonuçlarınız düzelmiştir..siz hem ilaç hem keçiboynuzu kullandınız dimi??bende tüpbebeği ankarada yaptırmayı düşünüyorum..senin bilgilerinden yararlanırım artık..hepimiz biran önce sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…