- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.501
Hayırdır inşallah. Stresli bir dönemde misin canım? Uyumadan önce güzel şeyler düşün, dua oku.ya kimse yogmuuuuu biliyorum gene decoderi açık unutmuşun diceksiniz ama anlatıcam sabah eşim giderken uyandım dedim kalkarım anammmm rüya gibi ama uyanık gibiyim ama uyanık değilim (oha cümleye bahhh) neyse yanımda küvet var küvetin içi su dolu ve içinde adamın bii var (giyinik)saklanıyo ve ben yede çarşafın altındayım saklanıyorum çarşafın arasından baktım piton yemyeşil sanki gerçekti titrememek için ugraştım baktım bana dogru geliyo yerimden bir fırladım yataktayım hemen cevşenime yapıştım ama rüya gerçek gibiydi yaa:92::111::127:
Çok geçmiş olsun poti. Fazla ilaç kullanmamanı öneririm. Varsa hatmi çiçeği çok iyi geliyor gribe. Ballı limon da aynı şekilde. İnşallah bir an evvel iyileşirsin.Kizlar cok kötü gribim,dayanamadim dün toplam 3 tane majezik ictim,gece koma halinde yattim,bugün bir parca iyi gibiyim,sizde ne var neyok
Kizlar cok kötü gribim,dayanamadim dün toplam 3 tane majezik ictim,gece koma halinde yattim,bugün bir parca iyi gibiyim,sizde ne var neyok
Hayırdır inşallah. Stresli bir dönemde misin canım? Uyumadan önce güzel şeyler düşün, dua oku.
ewet canım son 4 ayda çok kötü şeyler yaşadım malesef 2 düşügüm oldu ara verdik eşimde pek ilgilenmiyor benimle hele bugun ilk kez kayınvalideme çok kızdım sanki bebeklerimi ben öldürmüşüm gibi konuştu agrıma gitti hamile kalırsan hoplama zıplama ikisi tutmadı bari 3. de dikkat et falan canım sıkıldııı
kıyamam çok geçmiş olsun canım benim c vitamini bol al fazla agrı kesici kullanma sadece ilaçla olmaz bide tavuk çorbcası bol limonlu karabiberli ohhhh iyileşirsin inş
Hayırdır inşallah. Stresli bir dönemde misin canım? Uyumadan önce güzel şeyler düşün, dua oku.
ewet canım son 4 ayda çok kötü şeyler yaşadım malesef 2 düşügüm oldu ara verdik eşimde pek ilgilenmiyor benimle hele bugun ilk kez kayınvalideme çok kızdım sanki bebeklerimi ben öldürmüşüm gibi konuştu agrıma gitti hamile kalırsan hoplama zıplama ikisi tutmadı bari 3. de dikkat et falan canım sıkıldııı
Yaslilar bazen böyle düsuncesizce konusabiliyolar canim,sen simdi hassas bir dönemdesin,bide bunlara kafana yorarak kendini yipratma,salla gitsin,benim bir tanidigim var,9 tane düsük yapti,düsünebiliyomusun,su anda iki kizi var,ama 9 ay boyunca hic kalkmadi annesi bakti hep,derdini veren rabbim dermaninida vermis,bazilarina hic aratmadan verir rabbim ,bazilarinada aratir,yada hic vermez,onun hikmetinden sual olunmaz,acaba kan pihtilasmasimi var sende,benim problemim progesteron hormonum yetersizmis,fitil olarak kullanmam gerekmis hamile kaldigimda,rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Çok geçmiş olsun poti. Fazla ilaç kullanmamanı öneririm. Varsa hatmi çiçeği çok iyi geliyor gribe. Ballı limon da aynı şekilde. İnşallah bir an evvel iyileşirsin.
avcı canım nasılsın? aşılama tedavisi nasıl gidyor?
iyidir canım..hersabah göbekten iğne yapıyorum perşembe dr.a gidicem sonra 2 günde bir takip edilcek yumoşlar..buhafta değilde haftaya cuma c.tesi olur heralde aşılama..sen nasılsın canım??
hadi hayırlısı canım..inşalalh olur ve bebiş gelir..canım bizde bu çarşamba tüp bebek merkezine gidicez..hep konuşup bilgi alıcaz..fiyatınıda konuşmamız gerek..
tannsel+ medicalsecreter mpb crafty+ irm83 tgba87
iyi akşamlaaarr..:119:
tannsel+ medicalsecreter mpb crafty+ irm83 tgba87
iyi akşamlaaarr..:119:
selammmmmmmmmmm
selam avcıcığım
hayırlı olsun 3. aşılamaya başlıyormuşsun inşallah bu sefer tutar da tüpe gerek kalmaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?