Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aminn aminnn inş.. herkese... ben 1 hafta kullandım sadece b, kutu bitti bugun gıtttım 33mm dedı ilişki önerdi

bendeee adıcamm yaaaa kac kılosun elmam nasıl bı yontem buldun

ada bacım gel aramıza
verelim şu kiloları

sen kaç kg sun boy kilo?

benim (10 gündür tartılmıorum tartı bozuk) 75-77 arası gidio kilo boy 169

ya benım cok kılom yok aama göbegim var cok direkt göbeğim cıkıo boyum 1.64 kılo 58 ama o göbek yok muuu göbekkk lahana suyu içtim bi haftaa yok anacım bişi olmadı mekik deeme onuda bılıom ve sureklı yaparsam erıtıırım bılıom ama hamilelik için calısıom ya bişi olmasın diye zorlamıom

teşekkür ederim canım.
Bende son zamanlarda biraz kilo aldım.50 kiloyu hiç geçmezdim normalde 52,5 oldum.

boyun kacta 52 kıloya cok dıon beee psıkılojımızımı bozcan senn ben evlendıgımde 52 kıloydum herkes kılo al bıraz bu ne dedı bende aldım heh burdan buyrun

şeker
inceltici yağlar var aktarda bitkisel. portakal kayısı vs gibi
al onlardan sar sarmala kendini
tek göbekse derdin bişi olmaz
ben komple sarsam kendimi :) o bile çare olmaz.

canım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

boyun kacta 52 kıloya cok dıon beee psıkılojımızımı bozcan senn ben evlendıgımde 52 kıloydum herkes kılo al bıraz bu ne dedı bende aldım heh burdan buyrun

canım kiloma çok demedim son zamanlarda biraz kilo aldım dedimyani çıkıştayım boyuma gelince 1,63-1,64 gibi bişey

canım kiloma çok demedim son zamanlarda biraz kilo aldım dedimyani çıkıştayım boyuma gelince 1,63-1,64 gibi bişey

vallahi geçen yıl giydiğim çok güzel mini bir eteğim vardı..buğün giyeyim dedim olamadım içine.2-3 kilo aldım o bile insanı etkiliyor..bide adet olucam bi şişim anlatamam..

şeker

crafty sen dez felan öyle şeylere girme..canım bizim bünyemizi iyi korumamız gerek eğer tüp bebek düşünürsek..ben hergün vitamin alıyorum..

şeker
alayım kıss saol valla inceltici yaglar işe yarar dıosun he hadı bakalım ilk işim o olacak tşk bacımm

hee pardonn 1:

vallahi geçen yıl giydiğim çok güzel mini bir eteğim vardı..buğün giyeyim dedim olamadım içine.2-3 kilo aldım o bile insanı etkiliyor..bide adet olucam bi şişim anlatamam..

aynen bende hep bol pantolonlar bluzlar almaya başladım.Sanki zamanla dah ada irileşcekmişim gibi hissediyorum.İki ay önce adanaya gittim sanki hayatıımın dönüm noktası oldubir hafta boyunca yediğim kebaplar kilo olarak bana döndü ve hala benimle bilikteler

ayyy sorma ya..bide her hafta günüm var pasta börek yemekten şişiyoz..geçen spor salonuna gittim yazılayım diye tekrar çıktım..zor geliyor ya havalarda soğuk ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…