- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.621
aminn aminnn inş.. herkese... ben 1 hafta kullandım sadece b, kutu bitti bugun gıtttım 33mm dedı ilişki önerdi
bendeee adıcamm yaaaa kac kılosun elmam nasıl bı yontem buldun
günaydın kızlar nasılsınız hastaydım bir türlü uğrayamadım.Ssbulutum geçmiş olsun geçmişi fazla okuyamadım gerçi şimdi iyiyesen çok iyi.Bende dün düşükten sonraki ikinci kırmızıları gördüm geriye kaldı ocak .
aminn aminnn inş.. herkese... ben 1 hafta kullandım sadece b, kutu bitti bugun gıtttım 33mm dedı ilişki önerdi
bendeee adıcamm yaaaa kac kılosun elmam nasıl bı yontem buldun
elmam sen nasılsın
İyidir balım işte gün geçiriyorum
Şimdi dez başladım onla uğraşıyorum
sen nereye gidiyorsun keman dersine?
gecmıs olsun canım
ismeke gidiyorum cnm
beddaveeee
teşekkür ederim canım.
Bende son zamanlarda biraz kilo aldım.50 kiloyu hiç geçmezdim normalde 52,5 oldum.
şekerya benım cok kılom yok aama göbegim var cok direkt göbeğim cıkıo boyum 1.64 kılo 58 ama o göbek yok muuu göbekkk lahana suyu içtim bi haftaa yok anacım bişi olmadı mekik deeme onuda bılıom ve sureklı yaparsam erıtıırım bılıom ama hamilelik için calısıom ya bişi olmasın diye zorlamıom
tansell im gelelim duruma
ben karışığım ne haldeyim bilmiorum
regl öncesi sıkıntı durumları sanırım.
Doppler bi çekilsin çarşamba
sonuca göre ilerleyeceğim cnm
açıkçası imkanım varsa rapor olayı çok yıpratmayacaksa rapor almayı planlıyorum.
2 seçenek var aklımda Umut ya da Memorial çünkü sperm sorunu olanların özel mikroskoplu bi yöntemle olması gerekiomuş, o da umut ve memorialde var
tüp derse ve ben kendimi hazır hissedersem gidip iki merkezle de görüşeceğim.
boyun kacta 52 kıloya cok dıon beee psıkılojımızımı bozcan sennben evlendıgımde 52 kıloydum herkes kılo al bıraz bu ne dedı bende aldım heh burdan buyrun
canım kiloma çok demedim son zamanlarda biraz kilo aldım dedimyani çıkıştayım boyuma gelince 1,63-1,64 gibi bişey
şeker
inceltici yağlar var aktarda bitkisel. portakal kayısı vs gibi
al onlardan sar sarmala kendini
tek göbekse derdin bişi olmaz
ben komple sarsam kendimi :) o bile çare olmaz.
alayım kıss saol valla inceltici yaglar işe yarar dıosun he hadı bakalım ilk işim o olacak tşk bacımmşeker
inceltici yağlar var aktarda bitkisel. portakal kayısı vs gibi
al onlardan sar sarmala kendini
tek göbekse derdin bişi olmaz
ben komple sarsam kendimi :) o bile çare olmaz.
canım kiloma çok demedim son zamanlarda biraz kilo aldım dedimyani çıkıştayım boyuma gelince 1,63-1,64 gibi bişey
vallahi geçen yıl giydiğim çok güzel mini bir eteğim vardı..buğün giyeyim dedim olamadım içine.2-3 kilo aldım o bile insanı etkiliyor..bide adet olucam bi şişim anlatamam..
aynen bende hep bol pantolonlar bluzlar almaya başladım.Sanki zamanla dah ada irileşcekmişim gibi hissediyorum.İki ay önce adanaya gittim sanki hayatıımın dönüm noktası oldubir hafta boyunca yediğim kebaplar kilo olarak bana döndü ve hala benimle bilikteler
ayyy sorma ya..bide her hafta günüm var pasta börek yemekten şişiyoz..geçen spor salonuna gittim yazılayım diye tekrar çıktım..zor geliyor ya havalarda soğuk ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?