Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

böğüre böğüre oflamak istiorum yaaa
bu regl dönemi psikolojik olarak ne yıpratıcı
sıkıntı basıo habire

aynı durumdayım ya bide benim adet olmadan bigün önce ve olduğum gün aşırı derecede başım ağrıyor.Bu sefer ağrı kesici almadım.Başıma sıkıca türbent bağladım.Artık ağrı kesici kullanmak istemiyorum

ince ince patates dilimle onu koy öle sar sıkı sıkı
çok ii gelio şekerim
migrenli bi hatun olarak önerimi dikkate al :)

Selam canolarr dünden beri hastayımmm her tarafım ağrıyor prolaktinmi yükseldii anlamadım ki göğüslerr acayip şiş süt dolu gibi yükseldiğinde öyle oluyor ( Doktora gitmeyide bıralktımm bakalım ne olacak

soğukta da spora gitmek zor geçen senden beri kendi kendime gideyim hem etkinlik olur diyorum hala diyorum vede sadece diyeceğim sanırım

yok anacim ymeedim 1lt su ictim yani yesemde az yedimmmmmm
cok cok gecmis olsun yanik kosu berbat olurr mum yk evin her tarafina kizzzzzzzzzzzz kokuyu alsunnnn
slm canimmm
aaaaaaaaaaaaaa Aldinmi kizz iki gun dayan her 3 saatte bir iceksin ve bol su cir cir olacan korkma emi 9. veya 10 . iciste ve tartil iki kilo falan gidecek biliyorsun dmi 5 ögun 3 saatte bir iceceksinnn canim sakin aralarda birsey atistirmaaaa
acilen benimde bişiler yapmam lazım.
Kabanımın önünü kapattım ve DAR oldu!!!
ve o kaban 40 BEDEN
evet 42 yi gördüm hayırlara vasile olsun !!!!!!!!!
nefret durumdayım kendimden nefret
canim sendemi aldin yoksaaaaaa dez
günaydınn arkadaşlarr
gelebildim çok şükür
kavuştum sizee
hosgeldin seni yaradanlarin en merhametlisine emanet ettik ve sagsalim geldin canim
gözun aydinnnnnnnn
hangi site yani blog uye olakk giiiii
günaydın herkese..
nasılsınız kızlar?
sanada gulommmmmm
selamlar kızlar...
umarım herkes iyidir..
ben bugün doktora gidecem inşaallah bi sorun çıkmaz
hosgeldin fistik cici anne adayi
hemde nasil hafta sonu kimse yok tu kizlarla iyi kaynattukk gecmisi okuyun hehehhe gulmekten hamis kalirsinizzzzzzzz
gecmis olsun bitanem benimmmmm
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAARRRR

bulutumm seni merak ettik neyseki iyimişinn... doktorunu dinle yorma kendini bakimmm
slm nasilsin izmir guzeliiiiii
bu arada herkese slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim de spor yapmam gerekiyor
doktor bisiklete bin, yüz, yürüyüş yap dedi
bisiklete şok oldum açıkcası :26:
yürüyüş yapıcam yapıcam bi türlü başlayamıyorum ne olacak halim bilinmez
forkliftle kaldıracaklar beni yerimden

kaç kg ile başladın ki
şimdi kaç kg sun boy ne

selammm kızlar nasılsınız :92:
eyuyuk sen nassinnnn
gecmis olsun guzelimmmmm

aynen benim de olurdu su son iki adaet dinemi olmadi sukur cok zor oliiiiiii
sorma gögüslerim varya acayip şiş..damızlık inek gibi:)
sagalim kizzzzzz
selam kızlar bende geldim ayyy ağzımın içi zehir gibi yutkundukça midem bulanıyo böğğğkkkk
gecmis olsunnnn bal yee de gecsin tatli birsey yaneeeee
kiz ymeekten korkmayin yedikten sonra en az bir saat spor yapin yakin yediklerinizi birsey olmaz o zamannn

kiz elma kurdu bana sor sana aklina takilanlari kaca aldinnnn ben senin rehberin olam kizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…