- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.641
böğüre böğüre oflamak istiorum yaaa
bu regl dönemi psikolojik olarak ne yıpratıcı
sıkıntı basıo habire
böğüre böğüre oflamak istiorum yaaa
bu regl dönemi psikolojik olarak ne yıpratıcı
sıkıntı basıo habire
bana eşlik edecek biri olsa bende yazılacağım. tek başına zor yaaa
aynı durumdayım ya bide benim adet olmadan bigün önce ve olduğum gün aşırı derecede başım ağrıyor.Bu sefer ağrı kesici almadım.Başıma sıkıca türbent bağladım.Artık ağrı kesici kullanmak istemiyorum
öyle ya ama cuma günü gideceğim, yazılıcam herhal..ne biliyim haftada 1 gitsem kar..
ince ince patates dilimle onu koy öle sar sıkı sıkı
çok ii gelio şekerim
migrenli bi hatun olarak önerimi dikkate al :)
gidersin inşallah
boşa verdiğim kaç ay abonelik parası var valla :)
selam kızlar bende geldim ayyy ağzımın içi zehir gibi yutkundukça midem bulanıyo böğğğkkkk
yok anacim ymeedim 1lt su ictim yani yesemde az yedimmmmmmcanım benim 4.5 aylık evliymissiniz azcık zaman tanıyın kendinize eşine alıştırmaya çalış mesela dışarı çıktıgınızda bebek görünce ne kadar güzel düşünsene bizimde bebegimiz olsa ne güzel olur diye teşvik et belkide borçlarınız var onları bitirmeye çalışıyor olabilir canım gerçi sen daha iyi bilirsin ama bebek istememesinin nedeni vardır al karşına konuş arkadaşım önce derdini ögren hep birlikte çözüm bulakk
gıııımaşallahhh inş akşam yemegi fazla kacırmadın
ayyyyyy bendede var okunmuş kutsal suu annem 4 günlüğüne geldi 3 gün okudu suya yüzünü gidecegi gün gördüm ekek olursa kutsi kız olusa kutsiye koyasın
cok cok gecmis olsun yanik kosu berbat olurr mum yk evin her tarafina kizzzzzzzzzzzz kokuyu alsunnnnkızlar ben de kafa kalmadı yaa
ateşe soğan suyu koymuştum azcık içmek için emaye tabaklar oluyıorya ondan
senn onu ateşte unut salak ben
hasteneye git folikül hesaplatmaya
( iğne kullanıyorum ya yumurtalarıma bakıyorlar bugün de nöbetçi asistan doktorlar var onlara göstermeye gittim bugüne rendevu vermişlerdi haSTENEDE YARIM SAAT UZAKTA ) geldiğimde ne göreyim soğan suyu yanmış tabak yanmış nerdeyse yangın çıkacakmış eşimde balığa gitti bu soğukta
allahtan doktorum ameliyat yaptığı hastaları görmeye gelmiş pazar pazar normalde gelmez prof kendisi asistanları kontrol ediyor şansıma arabanla gelmesiysen ben bırakayım dedi eve bıraktı yoksammm yarım saat daha geç gelirdim dolmuş bekleyeceğim diyee((
off off çok dikat etmek lazım evde hala koku var
slm canimmmselammmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaa Aldinmi kizz iki gun dayan her 3 saatte bir iceksin ve bol su cir cir olacan korkma emi 9. veya 10 . iciste ve tartil iki kilo falan gidecek biliyorsun dmi 5 ögun 3 saatte bir iceceksinnn canim sakin aralarda birsey atistirmaaaaHaftasonu geç uyanıyorum o yüzden başlayamadım
Saat 9:00 dan önce başlamak gerek
Çilekli aldım ama alakası yok heç çilek tadı yok
Bebek maması gibi
tatsız bişey
Alışıcam artık ne yapalım
Kilo aldı gidiyo
herüf isyanlarda
canim sendemi aldin yoksaaaaaa dezacilen benimde bişiler yapmam lazım.
Kabanımın önünü kapattım ve DAR oldu!!!
ve o kaban 40 BEDEN
evet 42 yi gördüm hayırlara vasile olsun !!!!!!!!!
nefret durumdayım kendimden nefret
hosgeldin seni yaradanlarin en merhametlisine emanet ettik ve sagsalim geldin canimgünaydınn arkadaşlarr
gelebildim çok şükür
kavuştum sizee
gözun aydinnnnnnnnah ah ben çekmedim mi sanıyon
eve bi geldim modem bozulmuş
kafayı yedim 3 gün
kocama dedim çabuk yap şunu kızlar haber bekliyo
anca dün gece yapmış
çok şükür yok kötü bişey
normal didi
ilaçlarını al yorma kendini didi
kesemi de gördüm şükür
cumartesi gideceğim tekrar kısmetse
hangi site yani blog uye olakk giiiiimart2010 da da bi sınıf oluşturmuştu orada 1 ayda 6 kg vermiştim,
o zamandan bu zamana fil gibi yememe rağmen sadece 2 kilosunu geri aldım
ben çalıştığım için zorlandım fazla devam edemedim ama 25 kg a kadar verenler var
sanada gulommmmmmgünaydın herkese..
nasılsınız kızlar?
hosgeldin fistik cici anne adayiselamlar kızlar...
umarım herkes iyidir..
ben bugün doktora gidecem inşaallah bi sorun çıkmaz
hemde nasil hafta sonu kimse yok tu kizlarla iyi kaynattukk gecmisi okuyun hehehhe gulmekten hamis kalirsinizzzzzzzzbenıde merak ettınız mı kıslarrr klomen kullandım yaa bugun kontrol vardıı ultrasonla baktııı veee hersey normal deıdı cok suukur yumurtam da 33 mm capında olusmus iyi bi rakam dimii.. bidee çalışma önerdiibu sıralarr
gecmis olsun bitanem benimmmmmgünaydın kızlar nasılsınız hastaydım bir türlü uğrayamadım.Ssbulutum geçmiş olsun geçmişi fazla okuyamadım gerçi şimdi iyiyesen çok iyi.Bende dün düşükten sonraki ikinci kırmızıları gördüm geriye kaldı ocak .
slm nasilsin izmir guzeliiiiiiGÜNAYDIN KIZLAAAAAAARRRR
bulutumm seni merak ettik neyseki iyimişinn... doktorunu dinle yorma kendini bakimmm
benim de spor yapmam gerekiyor
doktor bisiklete bin, yüz, yürüyüş yap dedi
bisiklete şok oldum açıkcası :26:
yürüyüş yapıcam yapıcam bi türlü başlayamıyorum ne olacak halim bilinmez
forkliftle kaldıracaklar beni yerimden
ince ince patates dilimle onu koy öle sar sıkı sıkı
çok ii gelio şekerim
migrenli bi hatun olarak önerimi dikkate al :)
ben başlamadım daha abla
tannsel izin vermio başlamama tüp yapçez ya onun için :)
eyuyuk sen nassinnnnselammm kızlar nasılsınız :92:
gecmis olsun guzelimmmmmSelam canolarr dünden beri hastayımmm her tarafım ağrıyor prolaktinmi yükseldii anlamadım ki göğüslerr acayip şiş süt dolu gibi yükseldiğinde öyle oluyor( Doktora gitmeyide bıralktımm bakalım ne olacak
aynen benim de olurdu su son iki adaet dinemi olmadi sukur cok zor oliiiiiiiaynı durumdayım ya bide benim adet olmadan bigün önce ve olduğum gün aşırı derecede başım ağrıyor.Bu sefer ağrı kesici almadım.Başıma sıkıca türbent bağladım.Artık ağrı kesici kullanmak istemiyorum
sagalim kizzzzzzsorma gögüslerim varya acayip şiş..damızlık inek gibi:)
gecmis olsunnnn bal yee de gecsin tatli birsey yaneeeeeselam kızlar bende geldim ayyy ağzımın içi zehir gibi yutkundukça midem bulanıyo böğğğkkkk
kiz ymeekten korkmayin yedikten sonra en az bir saat spor yapin yakin yediklerinizi birsey olmaz o zamannnaynen bende hep bol pantolonlar bluzlar almaya başladım.Sanki zamanla dah ada irileşcekmişim gibi hissediyorum.İki ay önce adanaya gittim sanki hayatıımın dönüm noktası oldubir hafta boyunca yediğim kebaplar kilo olarak bana döndü ve hala benimle bilikteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?