- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.661
bide öyle deneyim
migrende ağırdır Allah sabır versin canım migreni beyaz peynir ve çikolata azdırıyor diye biliyorum.
sigara içio musun?
bende gıtar kursunua gıdıcektım 2 yıl once gıttım ama hoca yarıda bıraktı benı tasındı kaldı öyle ama sımdı gıdeyım dedım oda aksam oluyomus aksam çıkamam ben uzak bu yer benımkıde beddaveydı
evet içiyorum ama o yapmadı sanırım sabah eşim işe giderken birlikte kahvaltı yaptık o gitti ben kitap okuyodum uyumuşum uyanınca bu durumdaydım yani kahvaltı yapıp uyumak hiç iyi olmuyomuş
:86::86::86::86:
yok yaa ne sagliksizi ben kullandim hic bir rahatsizligim yok sukur ben mayista kullandim ve bide iki hafta ekimde yarin cekup yapticiam defermasyon bvarmi diye dez kutusunuda goturcem bakalim ne diyecek genelde onayliyor dr.larrrrrya şu dez bence çok sağlıksız..sakın canım...
ben başlamadım daha abla
tannsel izin vermio başlamama tüp yapçez ya onun için :)
çok dua edersin çokkkkkkkk
yok yaa ne sagliksizi ben kullandim hic bir rahatsizligim yok sukur ben mayista kullandim ve bide iki hafta ekimde yarin cekup yapticiam defermasyon bvarmi diye dez kutusunuda goturcem bakalim ne diyecek genelde onayliyor dr.larrrrr
bebk yapmak isteyen birsey yapmasunnnnnnn
craftycim günde ne kadar sigara içiyorsun?
ben akşam çok kaçırınca sabah aynı his oluyor ondan dedimdi
ablacım ben kilonun dengeli beslenerek verileceğine inanıyorum..hayat tarzı olmalı..az yemek çok hareket
evet o hissi biliyorum ama bu o değil ne insanım ya kahvaltı yapıp uyurmu insan beee
kaç kg ile başladın ki
şimdi kaç kg sun boy ne
craftycim günde ne kadar sigara içiyorsun?
canım boyum 1,73
hamile kaldığım kilo 86
şuanda 90 ı vurdum :26:
çevremdeki herkes 3 ay sporla haşırneşir olma
sonra başla diyor bilemedim
bir de gittiğim hastanenin doğum okulu varmış sanırım ona kayıt olucam
hosgeldin seni yaradanlarin en merhametlisine emanet ettik ve sagsalim geldin canim
gözun aydinnnnnnnn
bu arada herkese slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ssbulut naber ne oldu canım ne alemdesin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?