- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.841
hoşgeldin canım nane limon kaynat iç istersen
canım tuzlu bişiler yesen bastırsa miğdeni çubuk kraker falan :26:
canim insallah yerlesmedirrrrrrrselam arkadaşlar ben de geldin nabersiniz?
dün adet günümdü ama ben de daha adet olamadım. ama açık kahverengi bi akıntı gelmiş adet habercisimidir :18:
umarım... birkez hamileliğim oldu sonlandırmak zorunda kaldık,o zaman henüz nişanlıydık ve yurtdışındaydık.çok zor bir karardı ama mecburiyetler vardı.
o zaman bu kararı alırken,şimdi risk almaktansa acaba aileleri mi karşımıza alsak diye çok kafa patlattık.....şimdi üzerinden 3 yıl geçti. 7 aydır da korunmayı bıraktık.henüz hareket yok.çok korkuyorum,doktora gidemiyorum.eşime de korunmayı bırakalı az oldu diyorum ama o da endişeli,sadece açıkça bu konudan birbirimize bahsetmiyoruz.bu çok kötü bir duyguymuş.......
kızlar selamlar... 4-5 gündür giremedim kusuruma bakmayın, yatılımı misafirim vardı.. hepinizi çok özledimmmm.... yeni hamişler var mı bakayım :)
kiz sen gelirmiydin burayaaaa nasisin bayab seymamm giiii bebek nasuuuu
yaw kendi kendimin moralini bozdum haa 2010 kasım hamilelei topigine gidip arkadaşların kaç haftalık olduklaına baktım canım sıkıldı allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin kendimi kandırıyorum valla bu 4 ay nasıl gececek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiz sen gelirmiydin burayaaaa nasisin bayab seymamm giiii bebek nasuuuu
geçer be canocum..canom sen çalışıyormusun?
kaç günde bir oluyosun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?