- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.821
zeynepcimm tickerine bakıyorumda... zaten 6 ylık evlisin kız dur acele etme olurr bak bana 2,5 yıllık evliyim bu 8.denemem...
canım belki haberin yok ama ben gecen ayın 15.de 2. bebegimi kaybettimo yüzden bekliyorum
anlıyorum ameliyattan dolayı bu acele ve gerginliğin sanırım sabret Rabbim hayırlısını verecektir.
yok kız olur mu 2 sene 2 aylık evliyim ticker ovülasyon için, kendi kendine ilerleyip duruyor oda benim gibi kafayı yemiş
canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun.Herhangi test yaptırdınmı kan pıhtılaşması vs.inşallah Rabbim bize bebişlerimizi sağlık bir şekilde verecek.Allah'ın takdiri.En son doktoruma düşüğün önüne geçemezmiyiz dediğimde beşiği görene kadar düşük malesef dedi.
ama güzel olmuş ticker ben en son hamilelik tickeri yapmıştım kendime düşükten sonra o sinirle kaldırdım doğurana kadar ticker koymayacağım buraya:)
sağol canım en son ameliyat masasına yatıyodum da akıllı bi doktor buldum düşükten hemen sonra hamile kaldıgın için olabilir dedi beklicez ama ben her ihtimale karşı bebe aspirini kullanıcam ocak aynda test yaptırcam
ay ya sorma ben 1 ay kadar gelmedim topice tickerida sildim ama umudumu kaybetmedim sanada yapalım benimki gibin bi tene ticker
kaç ay beklemiştin bende günde bir tane atıyorum bebe aspirini şimdi kırmızılar var diye almıyorum biter bitmez devam edeceğim.3.doktora geçtim ben artık iyi ya da kötü mecburen buna tamam dedim farklı bir doktor daha kaldıramayacağım.
bende ticker istiyorum nasıl yapılıyo...
bana adet tarihini ver canım yapayım sana bi tenee
ama güzel olmuş ticker ben en son hamilelik tickeri yapmıştım kendime düşükten sonra o sinirle kaldırdım doğurana kadar ticker koymayacağım buraya:)
merhaba arkadaşlar ben geldim bi bakayım diye ama midem çok berbat yaa
merhaba arkadaşlar ben geldim bi bakayım diye ama midem çok berbat yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?