Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım belki haberin yok ama ben gecen ayın 15.de 2. bebegimi kaybettimo yüzden bekliyorum

canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun.Herhangi test yaptırdınmı kan pıhtılaşması vs.inşallah Rabbim bize bebişlerimizi sağlık bir şekilde verecek.Allah'ın takdiri.En son doktoruma düşüğün önüne geçemezmiyiz dediğimde beşiği görene kadar düşük malesef dedi.

kızlar selamlar... 4-5 gündür giremedim kusuruma bakmayın, yatılımı misafirim vardı.. hepinizi çok özledimmmm.... yeni hamişler var mı bakayım :)

yok kız olur mu 2 sene 2 aylık evliyim ticker ovülasyon için, kendi kendine ilerleyip duruyor oda benim gibi kafayı yemiş

ama güzel olmuş ticker ben en son hamilelik tickeri yapmıştım kendime düşükten sonra o sinirle kaldırdım doğurana kadar ticker koymayacağım buraya:)

sağol canım en son ameliyat masasına yatıyodum da akıllı bi doktor buldum düşükten hemen sonra hamile kaldıgın için olabilir dedi beklicez ama ben her ihtimale karşı bebe aspirini kullanıcam ocak aynda test yaptırcam

ama güzel olmuş ticker ben en son hamilelik tickeri yapmıştım kendime düşükten sonra o sinirle kaldırdım doğurana kadar ticker koymayacağım buraya:)

ay ya sorma ben 1 ay kadar gelmedim topice tickerida sildim ama umudumu kaybetmedim sanada yapalım benimki gibin bi tene ticker

kaç ay beklemiştin bende günde bir tane atıyorum bebe aspirini şimdi kırmızılar var diye almıyorum biter bitmez devam edeceğim.3.doktora geçtim ben artık iyi ya da kötü mecburen buna tamam dedim farklı bir doktor daha kaldıramayacağım.

ay ya sorma ben 1 ay kadar gelmedim topice tickerida sildim ama umudumu kaybetmedim sanada yapalım benimki gibin bi tene ticker

yok yapmayacağım ticker doğurayım öyle bebişin yaşının ilerlemesini yaparım.bende çok inatçıyım görünce üzülüyorum.ben cıkıyorum kuşlar bu arada mesaim bitti çok öpüyorum iyi akşamlar

yarından itibaren başlıcam sinizüt ilacım yarın bitecek ondan sonra başlıcam 18 agustosta kürtaj oldum kasımda hamile kaldım oda 4+2 gün sürdü ama ins nisanda bebek için çalışmalara başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…