Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ayın 7sinde doktora gitmiştim.adetin 10 gün gecikirse gel demişti.biz daha adetimize günler kala meraktan ölüyoruzda bide adet gecikrse 10gün nasıl beklerm ben çatlarım ya..

adetini 10 gun gecikmesini beklemeyin bence ben adet tarihimden birgun once test yapmıştım çift çizgi görünmüştü.Ne kadar erken öğrenilirse o kadar erken tedbir alınır diye düşünüyorum

ayın 7sinde doktora gitmiştim.adetin 10 gün gecikirse gel demişti.biz daha adetimize günler kala meraktan ölüyoruzda bide adet gecikrse 10gün nasıl beklerm ben çatlarım ya..

10 gun uzun bana da öyle diyorlardı 10 gun gecmeden doktora gitme vs.ben hamileliğimi adet tarihimden birgun once evde yaptığım testle ogrendım.zaman kaybetme hamileliğini ne kadar erken öğrenırsen o kadar erken tedbirlerini almaya başlarsın.

adetini 10 gun gecikmesini beklemeyin bence ben adet tarihimden birgun once test yapmıştım çift çizgi görünmüştü.Ne kadar erken öğrenilirse o kadar erken tedbir alınır diye düşünüyorum

doğru diyorsun ben zaten bekleyemem okadar.kendim evde testimi yaparm çift çıkarsa kan testimide yaaprım.sonuç olumluysa direk doktora..

kızlar nereye kayboldunuz niye son sayfada çoğunlukla kendi profilimi görüyorum ama olmaz ki canım böyle pştttttttttttttt

yo pek gecikmedi dün olmam gerekiyordu bugün oldum. ama artık umudum kırılıyor 6 aydır deniyoruz ama olmadı

doktora gittinmi smear testi falan yaptırdınmı hiç. aslında çok uzun bir süreç değil doktorlar 1 yıla kadar deneyin diyorlar sanırım.Bide uzun süre doğum kontrol hapı kullandıysan belki ondan da olabilir.

regli geçen arakadşlar bu aydan ümidini yitirince ocak topigine gitmiştir onda burası boş bende topic açsammı çocuk yapmak için gün sayanlar diye4 ay yassah ya banaaaa

8-9 ay önce smear teeti yaptırdım bir sorun yoktu doğum kontrol hapı da kullanmadım. 8 ay önce bir ameliyat geçirdim rahimde şekil bozukluğu vardı. o düzeltildi. şimdi de bekliyoruz

8-9 ay önce smear teeti yaptırdım bir sorun yoktu doğum kontrol hapı da kullanmadım. 8 ay önce bir ameliyat geçirdim rahimde şekil bozukluğu vardı. o düzeltildi. şimdi de bekliyoruz

anlıyorum ameliyattan dolayı bu acele ve gerginliğin sanırım sabret Rabbim hayırlısını verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…