- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.801
ayın 7sinde doktora gitmiştim.adetin 10 gün gecikirse gel demişti.biz daha adetimize günler kala meraktan ölüyoruzdabide adet gecikrse 10gün nasıl beklerm ben çatlarım ya. .
evet çok da gıcık bir tipi var.metenin evi yakarkenki hali neydi öyle acayip bir şekil aldı
evet çok da gıcık bir tipi var.metenin evi yakarkenki hali neydi öyle acayip bir şekil aldı
ayın 7sinde doktora gitmiştim.adetin 10 gün gecikirse gel demişti.biz daha adetimize günler kala meraktan ölüyoruzdabide adet gecikrse 10gün nasıl beklerm ben çatlarım ya. .
adetini 10 gun gecikmesini beklemeyin bence ben adet tarihimden birgun once test yapmıştım çift çizgi görünmüştü.Ne kadar erken öğrenilirse o kadar erken tedbir alınır diye düşünüyorum
evet beno halını bulent ersoyun kadın olmadan öncekı halıne benzetıom
kzılar ben cıkıyorm mesaı bıttı
kızlar nereye kayboldunuz niye son sayfada çoğunlukla kendi profilimi görüyorum ama olmaz ki canım böyle pştttttttttttttt
adet oldum yaaaaaa
adet oldum yaaaaaa
canım gecikmişmiydi adetin;* hayırlısı olsun artık yeni yılda güzel haberlerini bekliyoruz
artık ocağa kısmet olur hayırlısı canım
yo pek gecikmedi dün olmam gerekiyordu bugün oldum. ama artık umudum kırılıyor 6 aydır deniyoruz ama olmadı
doktora gittinmi smear testi falan yaptırdınmı hiç. aslında çok uzun bir süreç değil doktorlar 1 yıla kadar deneyin diyorlar sanırım.Bide uzun süre doğum kontrol hapı kullandıysan belki ondan da olabilir.
8-9 ay önce smear teeti yaptırdım bir sorun yoktu doğum kontrol hapı da kullanmadım. 8 ay önce bir ameliyat geçirdim rahimde şekil bozukluğu vardı. o düzeltildi. şimdi de bekliyoruz
canım senin düşüğün benden önce değilmiydi neden bu kadar uzun bekliyorsunregli geçen arakadşlar bu aydan ümidini yitirince ocak topigine gitmiştir onda burası boşbende topic açsammı çocuk yapmak için gün sayanlar diye 4 ay yassah ya banaaaa
canım senin düşüğün benden önce değilmiydi neden bu kadar uzun bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?