Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

la notebook bozuldu
netbook küçük anlamıom bi üç harfli onla yazışmaktan
bilg başında oturcam die çalışma odasında belim bıkınım tutuldu
hadi gidin kocalarınızın yanına salonda yayılayım bende
bırakıp gidemiom ki

süper
alternatifleri çoğaltırız şubata kadar :)
şubat zaten en umutsuz ay kafadan 1 gün eksik :)
ya o eksik gün benim yumurtlama günüme denk gelirse bebeğim olmaz değil mi :)

aaa ama öyle deme şubat benim ayım
hem daha iy maaş gunu de çabuk geliyi
yumurtlama gunu de çabuk gelıyiii
allahtan 29 subatta dogmamışım bi var bi yok olurum hayalet medi olurdum yane:76::76::76::76:

bah bah bahhhh sabahları tık yok akşamları alem yapıyolar bensizz sizi gidi siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
baaa bah baaa
aşk olsun
aşk olmazsa meşk olsun
evin yerin köşk olsun kadınnnnn

evett fıkraylaa geceye devam ediyorummm

Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen tabancasını almış ve öteki adama: - ''Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum''demiş. Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış; - ''Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur''... Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar... Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş... Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....: - ''Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü

tabikine anlıyorum ...hele ben seni nasıl anlıyorum..korkunu, ya olmaza diye düşüncelerini, ne yapayım düşüncesini, eşine hissetirmemeye çalışma çabanı..hemde nasıl anlıyorum seni..şu an şu topikte seni en çok ben anlarım arkadaşım..derdimiz ortak, sorunumuz aynı ve bu sorun karşısında bize verilen cevap aynı... Ahh be tatlım zor işimiz...

vay vay vay hatuna bak

hoşgeldin canım..naber??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…