- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.921
vadi vee ezell tek geçiyorum ve çok seviyorumm :)))) yapalım bacımm Her akşam ezelde olsun Vadidee :)Yuppi zaferr bizimmm
süper
alternatifleri çoğaltırız şubata kadar :)
şubat zaten en umutsuz ay kafadan 1 gün eksik :)
ya o eksik gün benim yumurtlama günüme denk gelirse bebeğim olmaz değil mi :)
baaa bah baaabah bah bahhhh sabahları tık yok akşamları alem yapıyolar bensizz sizi gidi siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
baaa bah baaa
aşk olsun
aşk olmazsa meşk olsun
evin yerin köşk olsun kadınnnnn
umutları tükenmiş ama hala yumurta ve sperm olduğu için gebe kalma ihtimali olanların topiği..
diyorum ben
sonraki aylardada arkasına buradan devam yazıp devam ederiz..
ben kaçar
dayanamıorum belim çok ağrıdıııı
öperim hepiciğinizi
benım uykum geldı gızlar öperim yanaklarınızı yalamalı yalamalı:76::76::76::76::76:
umutları tükenmiş ama hala yumurta ve sperm olduğu için gebe kalma ihtimali olanların topiği..
çok uzun la kimse gelmez buraya okumaya üşenirler :)
şu gelen yar olaydı elinde nar olaydı oov yeee:86:her yumurtayla sperm bebek olaydı burda o lmazdık heralde!!!
nasıl :)
annem gibi savunma bana sende
bilmiorum bu konudaki konuşmaları yorumları akıl vermeleri kaldıramıyorum
sizden başka kimse bişi demesin istiorum
sanki bi siz anlıyomuşsunuz gibi gelio yaşadıklarımı acımı sevincimi yaşayacaklarımı
evett fıkraylaa geceye devam ediyorummm
Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen tabancasını almış ve öteki adama: - ''Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum''demiş. Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış; - ''Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur''... Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar... Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş... Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....: - ''Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü
vay vay vay hatuna bak
tabikine anlıyorum ...hele ben seni nasıl anlıyorum..korkunu, ya olmaza diye düşüncelerini, ne yapayım düşüncesini, eşine hissetirmemeye çalışma çabanı..hemde nasıl anlıyorum seni..şu an şu topikte seni en çok ben anlarım arkadaşım..derdimiz ortak, sorunumuz aynı ve bu sorun karşısında bize verilen cevap aynı... Ahh be tatlım zor işimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?