- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.941
hoşgeldin canım..naber??
avcım:) nasılsın bakayım..aşılama tedavin nasıl gidiyor?
tabikine anlıyorum ...hele ben seni nasıl anlıyorum..korkunu, ya olmaza diye düşüncelerini, ne yapayım düşüncesini, eşine hissetirmemeye çalışma çabanı..hemde nasıl anlıyorum seni..şu an şu topikte seni en çok ben anlarım arkadaşım..derdimiz ortak, sorunumuz aynı ve bu sorun karşısında bize verilen cevap aynı... Ahh be tatlım zor işimiz...
bu topik umutlarla doluu her ay bir umutla hayata devam ediyoruz.AMaa neler var neler ne mucizeler ben 4 yıllık evliyim ve hiç gebelik oluşmadı olmuyor çünküü öylee acı çekiyorum ki bazen içim yanabiliyorr duygulanıyorum hamilelere bakıncaa birde kendime bakıyorum yok olmuyor neden diyee içim içimi yiyor bazen her ay aynı sorun 2 ay adet olmadığım oluyor.herşeyi yapıyorum her yolu deniyorum ama olmuyor bende yoruldum bu iş için sabır lazımm hemde çok büyük sabır....:96::96::96::96::96::96::96::96:
canımcım iyiyim..biraz günün yorgunluğu var, bide adet olucam..her yerim acayip ağrıyor..
bu topik umutlarla doluu her ay bir umutla hayata devam ediyoruz.AMaa neler var neler ne mucizeler ben 4 yıllık evliyim ve hiç gebelik oluşmadı olmuyor çünküü öylee acı çekiyorum ki bazen içim yanabiliyorr duygulanıyorum hamilelere bakıncaa birde kendime bakıyorum yok olmuyor neden diyee içim içimi yiyor bazen her ay aynı sorun 2 ay adet olmadığım oluyor.herşeyi yapıyorum her yolu deniyorum ama olmuyor bende yoruldum bu iş için sabır lazımm hemde çok büyük sabır....:96::96::96::96::96::96::96::96:
benimkide yarın biter..ağrılımı olur adetlerin??ben ilk gün hasta olurum resmen..karnım çok ağrır..
öyle Tuğbam..tam sabır gerekiyor..ama bazen dibe vuruyoz......
inşallah rabbim sabrımızın mükafatınıda vercek..hayırla sağlıkla versin inşallah..
o dipten çıkmak zorundayız aslındaa nedense adet zamanı dibe vuruyorum geneldee.Yıkılıyorum 3 günn kendime gelemiyorum.Sonra alışıyoruz iştee Rabbimm inşallah sanaa bana ve özlem çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ikiz yada üçüzz alın size dua iştee inşallahhhhh
canım çok ağrılı geçmez..biraz gerginlik oluyor...karın ağrısıda bazen oluyor..adetim yarın olursa çarşamba doktora gideceğiz belki muayene eder.. bugünkendim için bişey yaptım..bi arkadaşımla havuza kayıt yaptırdım..haftada 2 gün yüzmek iyi gelecek..çok stresliyim belki iyi gelir...
tickerime herbakışımda duygulanıyom..öyle bi çekirdek aile olayım bende yaa..inşallah Allah ım kabul et yarabbim..
inşallah rabbim sabrımızın mükafatınıda vercek..hayırla sağlıkla versin inşallah..
çok iyi yapmışsın canım yaa.bizde bi arkadaşla spor salonu bakıyoruz uygun bişey bulursak platese başlıcaz..sırf meşgale olsun..yoksa bebekle yatıp bebekle kalkıyoz..uzaklaştıramıyom ben kafamdan..
aminn canımm benimm inşallah hep birlikte çekirdek aile oluruzz amaa çift çekirdekk :=)):97::97::97::97:
amin canım inşallah...hepimize nasip etsin.....
amin canım..dualarım hepimiz için..bütün evlat hasreti çeken bu yolda emek veren tedavi gören çabalayan herkes için..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..kucaklarımızı doldursun tez zamanda..Amin
duan çok güzel..Amin diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?