Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bu topik umutlarla doluu her ay bir umutla hayata devam ediyoruz.AMaa neler var neler ne mucizeler ben 4 yıllık evliyim ve hiç gebelik oluşmadı olmuyor çünküü öylee acı çekiyorum ki bazen içim yanabiliyorr duygulanıyorum hamilelere bakıncaa birde kendime bakıyorum yok olmuyor neden diyee içim içimi yiyor bazen her ay aynı sorun 2 ay adet olmadığım oluyor.herşeyi yapıyorum her yolu deniyorum ama olmuyor bende yoruldum bu iş için sabır lazımm hemde çok büyük sabır....:96::96::96::96::96::96::96::96:

öyle Tuğbam..tam sabır gerekiyor..ama bazen dibe vuruyoz......

inşallah rabbim sabrımızın mükafatınıda vercek..hayırla sağlıkla versin inşallah..

benimkide yarın biter..ağrılımı olur adetlerin??ben ilk gün hasta olurum resmen..karnım çok ağrır..

canım çok ağrılı geçmez..biraz gerginlik oluyor...karın ağrısıda bazen oluyor..adetim yarın olursa çarşamba doktora gideceğiz belki muayene eder.. bugünkendim için bişey yaptım..bi arkadaşımla havuza kayıt yaptırdım..haftada 2 gün yüzmek iyi gelecek..çok stresliyim belki iyi gelir...

öyle Tuğbam..tam sabır gerekiyor..ama bazen dibe vuruyoz......

o dipten çıkmak zorundayız aslındaa nedense adet zamanı dibe vuruyorum geneldee.Yıkılıyorum 3 günn kendime gelemiyorum.Sonra alışıyoruz iştee Rabbimm inşallah sanaa bana ve özlem çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ikiz yada üçüzz alın size dua iştee inşallahhhhh

tickerime herbakışımda duygulanıyom..öyle bi çekirdek aile olayım bende yaa..inşallah Allah ım kabul et yarabbim..

amin canım sağilıklı olsunda ben ikize üçüze razıyım..

çok iyi yapmışsın canım yaa.bizde bi arkadaşla spor salonu bakıyoruz uygun bişey bulursak platese başlıcaz..sırf meşgale olsun..yoksa bebekle yatıp bebekle kalkıyoz..uzaklaştıramıyom ben kafamdan..

çok iyi yapmışsın canım yaa.bizde bi arkadaşla spor salonu bakıyoruz uygun bişey bulursak platese başlıcaz..sırf meşgale olsun..yoksa bebekle yatıp bebekle kalkıyoz..uzaklaştıramıyom ben kafamdan..

kesinlikle bişeyler yapmak gerek, yoksa bu şekilde devam edersem kafayı yiyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…