Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

tuğbam sen 4 yldır olmadı dedin..doktorlar ne diyor, aşılama veya tüp bebek önermedilermi?

Tanselimm benden rahim filmi istediler sanırım aşılama diyecek doktorum .Gataya gidicem Ankaraya ama rapor lazım onun için uğraşıyorum.Rahim filmi beni çok korkutuyor..Eşimin tahlilleri iyi diyordu doktorlar şimdide lokosit diye bişey varmış lokosit sperm kalitesini etkilermiş falan dedi detaylı spermiogram ve rahim filmi istedi bizden..sonra yönlendirecek büyük ihtimal aşılama diyecek

aşılamadada şans yükseliyo normale göre..eşinin sayı ve hareketlilik iyiyse aşılama dene derim..lökosit için ilaçmı kullanacak eşin??tüp bebek için rapor çıkarmadan önce en az 3 defa aşılama yapılması gerekiyomuş..yada sperm sayısının 3milyonun altında olması..
rahim filmi zor bişey deyil gerçi kişye görede değişebiliyo..yapışıklık falan varsa ağrılı olabiliyo..

tahliller iyii çıktı problem yok sadece lokosit varr ilaç kullanmıyor şuanda çünkü tekrar tahlil yaptıracak detaylı spermiogram neyse ondan istediler ondan sonra filimi çektirip doktora gidicez sonrada aşılama denerim diye düşünüyorum inşallah..Acaba film çektirmedenmi aşılama yaptırsam ?=??:97::97::97::97::97:

selam şekerler.... napıonuz kı? tenhalaşmış burası sankimm
he valla herkes yatmaya gettuu
napıyonuz kızlar ben ezel izliyom
bende sizi okusdummm
valla gizli yaprsin bir dert asikar yaparsin iki dert
selam millet..:114:
selammmm hosgeldin
kızlar selam nasılsınız?
selam hosgeldinn
canim benim yaaa Allah tez vakit gobegini doldursun umutsuzluk yok bizim defterde insallahhh
kocam uyuyo ben uyukluyom çok yorgun hissediyom kendimi..bi taraftanda küçük sırlar izliyom.. o nası bi dizi öyle yaa abovv entrika hiç bitmiyo valla..
hic sorma yaaa yalan dolu o kadar gunah dolu filim hic görmedummm
hahhahhahhaha anam niye kune gormedulerrrrrr
o zaman eylem yapalım her akşam ezel olsun bacım :)
olsun olsunnnn
bendee açıcamm

2010 mağduru hamişsizlikten sıyıran kadınlar topluluğu ocak ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz bu nasılll
acin len vallaaaa
yuh beeeee gadinaaaaa
iyi geceler canım..bende kaçıcam benim kocabebek koltukta uyuyakaldı..yerine yatsın zebil olmasın ..
daha bana lazım dimi:82:

al benden de o kadder benimkide uyuyua kaldi ustunu örttüm goca bebgin koltuj yatak gibi zaten kocamn yatsin essek yavrusuuuuu

benim acacagim topigin adiiiiii daaa yeni yilda yeni bebek diyenler macera ariyanlar buraya toplansin toplandik toplandik hep toplandikkkkkkkk

ya kızlar soğan kürüne başlamak istiyorum ama bilen yapan var mı aramızda
nasıl yapıldığı değil de mantığını anlamadım adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyo ya e zaten benim yumurtlama zamanımın sonlarına denk geliyo, nasıl etki ediyo?
bir sonraki aya mı yatırım yapıyoruz

adetin 7. günü olmasın canım adetten sonraki 7. gün saçma olur

Saraçolunun sitesinden alıntıdır bu şekilde yazıyor
1 adet orta boy beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

devamını oku: İbrahim Saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü *-mucize iksirler İbrahim Saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü *-mucize iksirler

sağol canım ama işte mantığını anlamadım adetin bitiminden en erken 7 gün sonra diyor dolayısıyla yumurtlama tarihini geçmiş oluyo yani ne zaman neye fayda edecek hamilelik konusunda annamadım

günaydınlar
ekim ayının sonunda hamile olduğumu müjdelemiştim ama 10 aralıkta hamileliğim sonlandırıldı bebeğimin kalbi durmuş hayırlısı olsun ilk adetimi görene kadar korunmam gerekiyormuş sonrasında çalışmalara başlayacağım ben de

evet canım duydukk çok üzüldümm ama herşeyin hayırlısı Rabbimm inşallahh en kısa zamanda yeniden meleğinin gelmesini nasip etsin inşallah canım benim:96::96::96::96::96:

daha önce konuşmadık hiç ama geçen arkadaşlar bahsetmişti
çok üzüldüm canım Allah cennette kavuştursun..

günaydın mistrall hoşgeldin

GEÇMİŞ OLSUN CNM..rABBİM SBIR VERSİN.BENİMDE AYNI SENİNKİ GİBİ OLMUŞTU.NAPALIM BİZİM CANIMIZ SAĞOLSUN...BİR DAHA YAPARIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…