- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.961
kızlar ben kaçtım..size iyi geceler..öpüyorum.......
tuğbam sen 4 yldır olmadı dedin..doktorlar ne diyor, aşılama veya tüp bebek önermedilermi?
Tanselimm benden rahim filmi istediler sanırım aşılama diyecek doktorum .Gataya gidicem Ankaraya ama rapor lazım onun için uğraşıyorum.Rahim filmi beni çok korkutuyor..Eşimin tahlilleri iyi diyordu doktorlar şimdide lokosit diye bişey varmış lokosit sperm kalitesini etkilermiş falan dedi detaylı spermiogram ve rahim filmi istedi bizden..sonra yönlendirecek büyük ihtimal aşılama diyecek
aşılamadada şans yükseliyo normale göre..eşinin sayı ve hareketlilik iyiyse aşılama dene derim..lökosit için ilaçmı kullanacak eşin??tüp bebek için rapor çıkarmadan önce en az 3 defa aşılama yapılması gerekiyomuş..yada sperm sayısının 3milyonun altında olması..
rahim filmi zor bişey deyil gerçi kişye görede değişebiliyo..yapışıklık falan varsa ağrılı olabiliyo..
he valla herkes yatmaya gettuuselam şekerler.... napıonuz kı? tenhalaşmış burası sankimm
bende sizi okusdummmnapıyonuz kızlar ben ezel izliyom
valla gizli yaprsin bir dert asikar yaparsin iki dertanam kayınvalide aradı
konuşur 10 saat :)
sinir oldum ama şu an sölediğimize pişmanım naptın naptın
dedim kolay diil bu işler beynen hazır olmak lazım 100 e yakın iğne stres acı kolay mı
bişi olmaz dio töbe yaaaa
iiki sorun kocada he bende olaydı yandıydım ben bunun elinde :)
çekirdek alaydım bende keşkem bak canım istedi
+ kaşınmaz olur mu kaşınıo benimde bide mutlaka hapşururum :)
selammmm hosgeldinselam millet..:114:
selam hosgeldinnkızlar selam nasılsınız?
canim benim yaaa Allah tez vakit gobegini doldursun umutsuzluk yok bizim defterde insallahhhannem gibi savunma bana sende
bilmiorum bu konudaki konuşmaları yorumları akıl vermeleri kaldıramıyorum
sizden başka kimse bişi demesin istiorum
sanki bi siz anlıyomuşsunuz gibi gelio yaşadıklarımı acımı sevincimi yaşayacaklarımı
hic sorma yaaa yalan dolu o kadar gunah dolu filim hic görmedummmkocam uyuyo ben uyukluyom çok yorgun hissediyom kendimi..bi taraftanda küçük sırlar izliyom.. o nası bi dizi öyle yaa abovv entrika hiç bitmiyo valla..
hahhahhahhaha anam niye kune gormedulerrrrrrhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamil...steyenlerin-umut-dolu-paylasim-alani-466.html
kızlar çakma aralık topişi
olsun olsunnnno zaman eylem yapalım her akşam ezel olsun bacım :)
acin len vallaaaabendee açıcamm
2010 mağduru hamişsizlikten sıyıran kadınlar topluluğu ocak ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz bu nasılll
yuh beeeee gadinaaaaaevett fıkraylaa geceye devam ediyorummm
Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen tabancasını almış ve öteki adama: - ''Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum''demiş. Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış; - ''Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur''... Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar... Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş... Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....: - ''Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü
iyi geceler canım..bende kaçıcam benim kocabebek koltukta uyuyakaldı..yerine yatsın zebil olmasın ..
daha bana lazım dimi:82:
günaydın güzel anne adayları,nasılsınız?
ya kızlar soğan kürüne başlamak istiyorum ama bilen yapan var mı aramızda
nasıl yapıldığı değil de mantığını anlamadım adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyo ya e zaten benim yumurtlama zamanımın sonlarına denk geliyo, nasıl etki ediyo?
bir sonraki aya mı yatırım yapıyoruz
Saraçolunun sitesinden alıntıdır bu şekilde yazıyorya kızlar soğan kürüne başlamak istiyorum ama bilen yapan var mı aramızda
nasıl yapıldığı değil de mantığını anlamadım adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyo ya e zaten benim yumurtlama zamanımın sonlarına denk geliyo, nasıl etki ediyo?
bir sonraki aya mı yatırım yapıyoruz
Saraçolunun sitesinden alıntıdır bu şekilde yazıyor
1 adet orta boy beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.
Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.
devamını oku: İbrahim Saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü *-mucize iksirler İbrahim Saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü *-mucize iksirler
günaydınlar
ekim ayının sonunda hamile olduğumu müjdelemiştim ama 10 aralıkta hamileliğim sonlandırıldı bebeğimin kalbi durmuş hayırlısı olsunilk adetimi görene kadar korunmam gerekiyormuş sonrasında çalışmalara başlayacağım ben de
günaydınlar
ekim ayının sonunda hamile olduğumu müjdelemiştim ama 10 aralıkta hamileliğim sonlandırıldı bebeğimin kalbi durmuş hayırlısı olsunilk adetimi görene kadar korunmam gerekiyormuş sonrasında çalışmalara başlayacağım ben de
günaydınlar
daha önce konuşmadık hiç ama geçen arkadaşlar bahsetmişti
çok üzüldüm canım allah cennette kavuştursun..
Günaydın mistrall hoşgeldin
günaydın cnm nasılsın?
Buluttan haber varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?