Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ama benimki 16 aralıkta çatladııı:26:

kızlar reglin 14-18. günleri arasında yumurta çatlıyor.Genelde yumurtlama diye kullanılıyor bu ama yanlış zaten yeni yumrta regl dönemide gelişmeye başlıyor.

yumrta çatladıktan 14-18 gün sonra da tekrar regl oluyoruz zati.

canım ne zaman yumurtladıysan ondan 14 gün sonra adet olursun

işteee benim normalde adetin yarısı olan 16.gün 20-25aralık arasına rast geliyor ve muhtemel gelecek ay 8 ocak adet olmama gerekiyor....
şimdi ben klomenle daha erken yumurtladım (16aralık)döngün değişmiş olablir dimi üzerine 14 eklesem 30 aralık oluyorr
yaniiii 8 ocağı beklemden test yapabilirimmm

klomenden dolayı yumurtaların erkenden gelişim çatladığı için adet döngün değişmiştir. 16 aralıkta çatladığını kendin mi tespit ettin doktor mu söyledi:26: 16 aralıka 14 gün ekle 31 ocak yeni adet tarihin oluyor senin yılbaşında akşama kadar adet olmazsan erken gebelik tesyi yapabilirsin

hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla bir şekilde kucağına alırsın

Aminn canım inşallahh..

canım,ne güzel bir haber böyle.hayırlı uğurlu olsun.kucağına aldığın günleride göresin inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına..:26:

İnşallahhh amiinnn

günaydın kızlar
hayırlı olsun seda42
ayrıca darısı başımıza artık
aralık baya bereketsiz geçti sanki , çok az gebe var
inşallah ocakta hepimiz

sağol drgks inşallahh darısı sizleree

Sedacım tebrik ederim cnm.Çoook sevindik.Hepimize moral oldun...
Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş.

Teşekkürlerr canım amiiinnnn..Allah sizlerede nasip etsinn inş.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hayırlı olsun

İnşallah canlarımm inşallahhh

kızlar 7 Aralıkta doktora gittiğimde bir yumurta gördü 21 mm dedi. yanı o gün yumurtlama günümmüydü?

21mm yumurta çatlamaya hazır bir yumurtadır. muhtemelen 7 aralık akşamı yumurtan çatlamıştır. perşembe günü adet olmazsan bir test yap derim:97:

doktorum dedi... ben ilk gittiğimde bi sonraki sefere bakalım çatlmazsa iğne yapıcam demişti.. ama gerek kalmadan 17 aralıkta gittiğimde çatlamış dedi

canim hayirli olsun,allah kucagina almayi nasip etsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…