- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.041
Cnm nette yazan 20-25 aralık reglin 14-20.günlerine denk gelir yani ovulasyon dönemini işaret ediyor.O günler arasında yumurtan çatlayabilir diye.
Sen klomenle 16 aralık ta yumurtladım demişsin ama bu çatlama günü değil sanırım.Ayrıca her adet döneminde ölü yumurta vücuttan atılırken diğer yumurta gelişmeye başlıyor.adetin 14-18 . günleri arasında 1 gün çatlıyor.
canım ne zaman yumurtladıysan ondan 14 gün sonra adet olursun
ama benimki 16 aralıkta çatladııı:26:
günaydın kızlar nasılsınız bugün??? Ben çok hastayım..
Klomen kullandığın için yumurta hızla gelişmiş v erken çatlamış olabilir cnm. Ne zaman regl olmuştun?
işteee benim normalde adetin yarısı olan 16.gün 20-25aralık arasına rast geliyor ve muhtemel gelecek ay 8 ocak adet olmama gerekiyor....
şimdi ben klomenle daha erken yumurtladım (16aralık)döngün değişmiş olablir dimi üzerine 14 eklesem 30 aralık oluyorr
yaniiii 8 ocağı beklemden test yapabilirimmm
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla bir şekilde kucağına alırsın
canım,ne güzel bir haber böyle.hayırlı uğurlu olsun.kucağına aldığın günleride göresin inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına..:26:
günaydın kızlar
hayırlı olsun seda42
ayrıca darısı başımıza artık
aralık baya bereketsiz geçti sanki , çok az gebe var
inşallah ocakta hepimiz
Sedacım tebrik ederim cnm.Çoook sevindik.Hepimize moral oldun...
Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hayırlı olsun
Offffffffffffffffff
kızlar 7 Aralıkta doktora gittiğimde bir yumurta gördü 21 mm dedi. yanı o gün yumurtlama günümmüydü?
ne oldu bakalim ,niyee offf cektin
klomenden dolayı yumurtaların erkenden gelişim çatladığı için adet döngün değişmiştir. 16 aralıkta çatladığını kendin mi tespit ettin doktor mu söyledi:26: 16 aralıka 14 gün ekle 31 ocak yeni adet tarihin oluyor senin yılbaşında akşama kadar adet olmazsan erken gebelik tesyi yapabilirsin
boşver be pöti
sen nasıl oldun
griptin
Kızlaarrrr Allahıma şükürler olsunn
Akşam test yaptımm veee HAMİLEYİMMMM..İnanamıyorummm çok şaşkınımm
Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsinn..
Allah hepinize çift çizgi görmeyi nasip etsinn inşallah
gecmıs ola canm
günaydın kızlar nasılsınız bugün??? ben çok hastayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?