- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.001
17 aralıktı gunum.direkt doktora mı gitsem yoksa sağlık ocağına gidp kantestimi yaptırsam ilkönce.sağkasığımda da ağrı var bide kahverengi lekelenmeler var.burdada hastane yok ki
17 aralıktı gunum.direkt doktora mı gitsem yoksa sağlık ocağına gidp kantestimi yaptırsam ilkönce.sağkasığımda da ağrı var bide kahverengi lekelenmeler var.burdada hastane yok ki
günaydın güzelim o avatarındaki patikler ne güselmiş yirim yirim
Kızlaarrrr Allahıma şükürler olsunn
Akşam test yaptımm veee HAMİLEYİMMMM..İnanamıyorummm çok şaşkınımm
Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsinn..
Allah hepinize çift çizgi görmeyi nasip etsinn inşallah
Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsinn..
canım ölçmüyorum artık ateşteşekkür ediyorum hepinize
Yeni yıl güzel şeyler getirsin hepimize allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Moralleri yüksek tutalım
Medicalciğim hani ateş tablonu göremiyorum ateş topiğinde?
gunaydın gıgünaydın eylul.yn tgba87 seda42 beyza01 akillibidik mistrall medicalsecreter+ beklemede
oh ıyı etmişin syntax error yola gitsinben de bizim error'u (patronun adı erol da biz ona kısaca error diyoruz) müşterinin birine saldım, adam ancak bu öğlen müsaitmiş dedim bi görüşme ayarladım
öğleye kadar missss, rahatım
selam yu havaryugoodmorningggg
Naılsınız bakemmm
Kızlaarrrr allahıma şükürler olsunn
Maşallah cnm tamamına erdırsın mevlam tebrıkler
Akşam test yaptımm veee hamileyimmmm..Inanamıyorummm çok şaşkınımm
sağlık ocağına git istersen hastane yoksa ordada kan tahlili yapıyorlardır herhalde saatini geçirme derim ben bizim burda 10.30a kadar tahlil alıyorlar sonra hastaneye gönderiyorlar orada nasıl bilmem ama hastane uzaksa baktır bakalım:) çatlatma iğnesi hormon ilacı falan kullanmadın dimi
seda ve beyza kaç yıllık evlisinizz :=)
Ay bı hasta geldi adını bılsenız olursunuz gulmekten
dünyamalı kaya
Ay bı hasta geldi adını bılsenız olursunuz gulmekten
dünyamalı kaya
yok canım kullanmadım. merkeze 40dk filan burası.hiç sağlık ocağınada gitmedim nasıl yapıyorlar onuda bilmiyorum.
hafta sonu ozel hastaneler açık oluyor mu peki biliyomusuz
:84::84::84::84::84::84::84::84:Ay bı hasta geldi adını bılsenız olursunuz gulmekten
dünyamalı kaya
evet canımm özeller açık oluyordur tabiki amaa bence ayrı bir test al yap bak bakalım ondada çıkıyormuyok canım kullanmadım. merkeze 40dk filan burası.hiç sağlık ocağınada gitmedim nasıl yapıyorlar onuda bilmiyorum.
hafta sonu ozel hastaneler açık oluyor mu peki biliyomusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?