Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

17 aralıktı gunum.direkt doktora mı gitsem yoksa sağlık ocağına gidp kantestimi yaptırsam ilkönce.sağkasığımda da ağrı var bide kahverengi lekelenmeler var.burdada hastane yok ki

o zaman bence bir idrar testi daha yap farklı bir marka olsun ama
onda da çift çizgi görürsen o zaman git kan testi yaptır

Kızlaarrrr Allahıma şükürler olsunn
Akşam test yaptımm veee HAMİLEYİMMMM.. İnanamıyorummm çok şaşkınımm
Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsinn..
Allah hepinize çift çizgi görmeyi nasip etsinn inşallah

17 aralıktı gunum.direkt doktora mı gitsem yoksa sağlık ocağına gidp kantestimi yaptırsam ilkönce.sağkasığımda da ağrı var bide kahverengi lekelenmeler var.burdada hastane yok ki

sağlık ocağına git istersen hastane yoksa ordada kan tahlili yapıyorlardır herhalde saatini geçirme derim ben bizim burda 10.30a kadar tahlil alıyorlar sonra hastaneye gönderiyorlar orada nasıl bilmem ama hastane uzaksa baktır bakalım:) çatlatma iğnesi hormon ilacı falan kullanmadın dimi

oleeyyy haberler geliyorr çok sevindimm hadiii hayırlsıııı inşallahhh oo güzel patikleri bebişinin ayaklarınada giydirmeyi nasip etsin Rabbim inşallahh.Sağlıklı ve hayırlı olur umarım bizde verimsiz geçti diye üzülüyordukk ohh şükürr haberler gelmeye başlıyorrr

sedaa ciddimisinn....
Allahım şükürler olsun.. gerçekten çok sevindim canım benimm
ayy duygulandımm yaaa süpersin canımmm

teşekkür ediyorum hepinize
Yeni yıl güzel şeyler getirsin hepimize allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Moralleri yüksek tutalım
Medicalciğim hani ateş tablonu göremiyorum ateş topiğinde?
canım ölçmüyorum artık ateş
ovulasyon testı de yapmıyorum
özellıkle de calısmıyorum
canım ısterse işte

günaydın eylul.yn tgba87 seda42 beyza01 akillibidik mistrall medicalsecreter+ beklemede
gunaydın gı

ben de bizim error'u (patronun adı erol da biz ona kısaca error diyoruz) müşterinin birine saldım, adam ancak bu öğlen müsaitmiş dedim bi görüşme ayarladım
öğleye kadar missss, rahatım
oh ıyı etmişin syntax error yola gitsin

goodmorningggg
Naılsınız bakemmm
selam yu havaryu
tombul yumurtalı gız

yok canım kullanmadım. merkeze 40dk filan burası.hiç sağlık ocağınada gitmedim nasıl yapıyorlar onuda bilmiyorum.
hafta sonu ozel hastaneler açık oluyor mu peki biliyomusuz

ne amanın bir bir geliyor haberler hadi bakalım hayırlı olsun inşallah

canım çok sevindim. allah kucağınada almayı nasıp etsin inş

hamilesin gibi görünüyor kahverengi akıntın varsa bir an önce bir kan testi yaptır ve doktora git. belki bebeğin tutunabilmesi için progestan verir doktor. Alttan bakılan ultrasoundla keseyi görebilir ama görememe ihtimali de var akıntın olmasaydı 3-4 gün dah abekle derdim ama kahverengi akıntın varmış bir kan testi yaptır kimyasal gebelik de olabilir bugün hemen kan testi yaptır derim ben sonucu alır almaz da doktora görün inşallah hakkında hayırlısı olur:97:

Ay bı hasta geldi adını bılsenız olursunuz gulmekten

dünyamalı kaya
:84::84::84::84::84::84::84::84: dünyamalı kayaa

yok canım kullanmadım. merkeze 40dk filan burası.hiç sağlık ocağınada gitmedim nasıl yapıyorlar onuda bilmiyorum.
hafta sonu ozel hastaneler açık oluyor mu peki biliyomusuz
evet canımm özeller açık oluyordur tabiki amaa bence ayrı bir test al yap bak bakalım ondada çıkıyormu

yaw bacılaaaar
şincükk hani internette yumurtlama ve gelecek adet dönemi hesaplayan tablolar var ya.. işte ben ona bakarsam 8 ocakta adet olacam (32günde bir oluyorum) ve yumurtlama günlerim ortalama 20-25 aralık yazıyor...
ama ben klomen kullandığımdan 16 aralıkta yumurtladım şimdi adetim ddaha mı erken olması lazımm:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…