- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.021
Kızlaarrrr Allahıma şükürler olsunn
Akşam test yaptımm veee HAMİLEYİMMMM..İnanamıyorummm çok şaşkınımm
Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsinn..
Allah hepinize çift çizgi görmeyi nasip etsinn inşallah
Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsinn..
aminn canımm ben şu ateş ölçme yöntemini bilmiyorum ne işe yarıyor ne yapmamız lazımm Tafcım yardımcı olurmusun banada
yaw bacılaaaar
şincükk hani internette yumurtlama ve gelecek adet dönemi hesaplayan tablolar var ya.. işte ben ona bakarsam 8 ocakta adet olacam (32günde bir oluyorum) ve yumurtlama günlerim ortalama 20-25 aralık yazıyor...
ama ben klomen kullandığımdan 16 aralıkta yumurtladım şimdi adetim ddaha mı erken olması lazımm:26::26::26:
Sedacım tebrik ederim cnm.Çoook sevindik.Hepimize moral oldun...
Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş.
günaydınlar
ekim ayının sonunda hamile olduğumu müjdelemiştim ama 10 aralıkta hamileliğim sonlandırıldı bebeğimin kalbi durmuş hayırlısı olsunilk adetimi görene kadar korunmam gerekiyormuş sonrasında çalışmalara başlayacağım ben de
cevap verin merak ediyorum...
oleeyyyhaberler geliyorr çok sevindimm hadiii hayırlsıııı inşallahhh oo güzel patikleri bebişinin ayaklarınada giydirmeyi nasip etsin Rabbim inşallahh.Sağlıklı ve hayırlı olur umarım bizde verimsiz geçti diye üzülüyordukk ohh şükürr haberler gelmeye başlıyorrr
sedaa ciddimisinn....
Allahım şükürler olsun.. gerçekten çok sevindim canım benimm
ayy duygulandımm yaaa süpersin canımmm
seda ve beyza kaç yıllık evlisinizz :=)
ne amanın bir bir geliyor haberler hadi bakalım hayırlı olsun inşallah
canım çok sevindim. allah kucağınada almayı nasıp etsin inş
aman aman bebek haberlerimizde gelirmiş..
hayırlı olsun kızlar... iyi haberlerinizin devamını bekliyoruz.
valla çok zor bir soru sormuşsun...hala soruyu anlamaya çalışıyorum
cevap veriyorum : kenan doğulu
yaw bacılaaaar
şincükk hani internette yumurtlama ve gelecek adet dönemi hesaplayan tablolar var ya.. işte ben ona bakarsam 8 ocakta adet olacam (32günde bir oluyorum) ve yumurtlama günlerim ortalama 20-25 aralık yazıyor...
ama ben klomen kullandığımdan 16 aralıkta yumurtladım şimdi adetim ddaha mı erken olması lazımm:26::26::26:
ah çok güzel bir haber bu ticker ında adetin 5. günü olarak görünüyor üstüne gördüğünü düşündüğün için mi idrar testi yaptın tebrik ederim Allah bağışlasın yavrunu sana inşallah :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?