Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yok canım ya sen başta çalıştığın için her şeyi yaptığın için yapmadğın zaman kötü oluyorsun, o zaman onlalar bir tutmuyorlar , lafı yiyorsun

aynen dediğine katılıyorum ilk başta yılmadan bıkmadan bütün işleri yapıyosun bi zaman sonra bütün işleri sana yıkıyolar tembel tembel gezinenlerde sohbet ediyo benimde başıma çok geldi medicimmm takma kafana canım benim

canim bir laf var bilirmisin bilmem,yan yatanda bir kicini yirtanda bir,en iyisi yan yat bosverrrr

doğru söylüyorsun çok çalışana iş yükleyen çok olduğu gibi değeri de bilinmiyor. Yan yatanın hiçbişey bilmiyorum anlamıyorum yapamıyorum diyenlerin kıymeti daha fazla

Offff şu liste işine bu ay bir son verseydik.
Amannnnn vallahi daral geldi
Takip etmesi çok zor kimse bildirim yapmıyor
Ben geçmiş sayfalardan yakalamaya çalışıyorum

iste benimde söylemek istedigim oydu,yapanda bir yapmayandabir,ayni kategoriye koyuyular,hatta yapmayanlar daha gözde oluyolar

Offff şu liste işine bu ay bir son verseydik.
Amannnnn vallahi daral geldi
Takip etmesi çok zor kimse bildirim yapmıyor
Ben geçmiş sayfalardan yakalamaya çalışıyorum

canim sende sana bildiri gönderenleri listeye ekle,herkesi tek tek takip et nereye kadar,hic kimsede diyemez ben listede niye yokum diye,

canim sende sana bildiri gönderenleri listeye ekle,herkesi tek tek takip et nereye kadar,hic kimsede diyemez ben listede niye yokum diye,

He valla haklısın sonra gelip ben yokum ben gebeyim ben kırmızıyım diye hayıflanıyorlar.
Sanki özele yazdılarda değiştirmedik.
En iyisi medi yöntemi liste yokkkk

Ne yapayım Eylül üm çok zor
Bende biyere kadar dayandım artık boyko zamanı

Aha bir fire daha var misal Zeynep im dedim bağrıma bastım
emme onunda kırmızılara boyandığını demincek öğrendim
Sedemi Zeynep dedim

kızlar selamlar,nasılsınız?2 tane hamile varmış sanırım..tebrik ediyorumm..darısı bizim başımıza diyorum benim günüme de az kaldı abakalım ne olcekkk:)

koprina naber bacimmm

ohb be anca okudum geçmişi :) bir daha böyle 4-5 gün girmemezlik yapmıcam.. okumayayım diyorum dürtüklüyor birşeyler :)
yeni hamişleri tebrik ediyorum..

bende griple savaşıyorum.. bebek falan bıraktım düşünmeye..zaten erteledim de bu ay tutmamışsa da zaten adetin ilk günü ilaç tedavisi başlıyor... adetimi düzene koyacağız :) salladım artık herşeyi.. bir duş alayım da geliyorum, akşam çok ateşim vardı terlemişim.. ferahlayım.. geliyorum hemen

PÖH OKU OKU bitti anca :) Nasılsınız güzeller iyi günler hepiciğinize
hamile olan hamile olma olasılığı yüksek olan arkadaşlarım teprik koydum size

kızlar eşimin sonuçları çıkmış bugune randevu aldım ürolojiye gidicez bakalım ne dicek tonton

ay lav yu tonton
akşam haber ver bak bozuşuruz !

elmayla crafty nerdesiniz:84::84::84::84:

Toplantı vardı bacım yaaa anca bitti koptum geldim :)

elmam ööle deme yaa seni gören mi var bu topicte. bu ay çok moralim bozuldu bak diğer aylar böyle olmamıştım hiç bundan sonrakileri sana mesaj atıcam

Hadi,hadi ağlama tamam affettim
Kıyamadım işte anaç yüreği
Bu arada kendini hırpalama herşey yoluna girer
Bak bizlerde aynı yolda devam ediyoruz
Umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…