- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.141
kesin regl olcam yarın ben
nasıl geliyor BANGIR BANGIRRRRRR
KısLar 21 araLık iKizLer,başaK,yay burcunu etkiLiceKmiş..
Seda sayanda ..Merak ettm ben ikizLer:18:
SeLam kızLar..
Çok fena gribim öpmiyim size geÇmesin :2:
Mecbur antibiyotik aLıyorum geÇmedi nane limonLa faLan..
Aşkitom çorßa yaptı iyi baktı bana iyiki o var kimseden kimseye hayır yOk ztn..annemde yakın değiL..
ne kaynana ne görümce dermi gideyim bakayım bu kızcağız yaLnız çok mu hasta bişeye ihtiyacı varMı diye nerdeeeeeeeeeee ..:97:
çok geçmiş olsun canımmmm benimde eltim biraz sogukkk yakınımda oturuyoo 2 kere düşük yaşadım hiç gelipte geçmiş olsun demeyi bırakkkk telefon açıpta nassın bilem demedi
SeLam kızLar..
Çok fena gribim öpmiyim size geÇmesin :2:
Mecbur antibiyotik aLıyorum geÇmedi nane limonLa faLan..
Aşkitom çorßa yaptı iyi baktı bana iyiki o var kimseden kimseye hayır yOk ztn..annemde yakın değiL..
ne kaynana ne görümce dermi gideyim bakayım bu kızcağız yaLnız çok mu hasta bişeye ihtiyacı varMı diye nerdeeeeeeeeeee ..:97:
bende koc,2011 de koclarin yili olacakmis
gecmis olsun canim,valla öyle kimseden hayir yok kocalardan baska,benimkide bana bakti sagolsun,salgin var galiba herkes grip:94:
çok geçmiş olsun canımmmm benimde eltim biraz sogukkk yakınımda oturuyoo 2 kere düşük yaşadım hiç gelipte geçmiş olsun demeyi bırakkkk telefon açıpta nassın bilem demedi
bende koç burcuyum,evet koçların yılı olacakmış fakat fırsatları iyi değerlendirebilirsek
pööttiii ben öpmesem olur mu :) hastayım ya.. gerçi çocuklara bulaşmasın diye gelmeyen görümcem şimdi kızını göndermiş.. kendisinin de dışarıda işi var.. hey allahım... ya sabır.. hiç arayıp ta sormuyor işi var mı müsait misin diye.. direk kapıya gönderiyor çocuğu
ikizLer burcu : 21 araLık dönüm noktasıyMış..evi değişebiLir..kariyer değiştirebiLir..değişiM ve güçLenmeyMiş ikizLer için..
ayyyy böle yapanada kızıyom çocugu başından savmış geziyo sen kime bakacan kendinemiii kızamı yazık o çocukta hasta olcak :26:
bişi değişmez anacım bende
en fazla kişisel durumum değişir
REGL olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?