Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

çok geçmiş olsun canımmmm benimde eltim biraz sogukkk yakınımda oturuyoo 2 kere düşük yaşadım hiç gelipte geçmiş olsun demeyi bırakkkk telefon açıpta nassın bilem demedi

aynen.. ah nerde... şurda 3 gündür ateşimi düşürmeye çalışıyorum bende.. allahtan antibiyotik ihtiyacı duymadan toparlandım da .. soran eden yok.. hatta gelmiyorlar bile çocuklara bulaşmasın diye.. böyle insanlar da var.. sanki öksürüp hapşırıyorum..

gecmis olsun canim,valla öyle kimseden hayir yok kocalardan baska,benimkide bana bakti sagolsun,salgin var galiba herkes grip:94:

saoL cNm..ewt ya herkes grip saNırım öLe saLgın var..ALLAh kOcaLArımızı başıMızdan eksik etmsin..
çok geçmiş olsun canımmmm benimde eltim biraz sogukkk yakınımda oturuyoo 2 kere düşük yaşadım hiç gelipte geçmiş olsun demeyi bırakkkk telefon açıpta nassın bilem demedi

saoL caNm..ne biçim bi eLtiiymiş o öyLe..yedi yaßancı arar sOrar ama eLtiden görümceden fayda yOk..ama eLtiLer geneLde çok sevMez birbirLerini ALLAhtan eLtim yOk..bi de benim görümcem çOcukLuk arkadaşım oLacak..kimseden bi fayda yOk ..dün bütün gün yataktan kaLkamadm bi ALLAhın kuLu arayıp sOrmaz mı bişeye ihtiyacın var Mı die..nerde anam

saoL caNm..ne biçim bi eLtiiymiş o öyLe..yedi yaßancı arar sOrar ama eLtiden görümceden fayda yOk..ama eLtiLer geneLde çok sevMez birbirLerini ALLAhtan eLtim yOk..bi de benim görümcem çOcukLuk arkadaşım oLacak..kimseden bi fayda yOk ..dün bütün gün yataktan kaLkamadm bi ALLAhın kuLu arayıp sOrmaz mı bişeye ihtiyacın var Mı die..nerde anam[/QUOTE]

ah canım yaaa çok dikkat et kendine fazla ayakta durma bol bol yat dinlen ben 2 ay önce giptim mutfakta bayılmıştım evde kimse yoktu mandalin portakal yee valla iyi geliyoo

pööttiii ben öpmesem olur mu :) hastayım ya.. gerçi çocuklara bulaşmasın diye gelmeyen görümcem şimdi kızını göndermiş.. kendisinin de dışarıda işi var.. hey allahım... ya sabır.. hiç arayıp ta sormuyor işi var mı müsait misin diye.. direk kapıya gönderiyor çocuğu

ayyyy böle yapanada kızıyom çocugu başından savmış geziyo sen kime bakacan kendinemiii kızamı yazık o çocukta hasta olcak :26:

ikizLer burcu : 21 araLık dönüm noktasıyMış..evi değişebiLir..kariyer değiştirebiLir..değişiM ve güçLenmeyMiş ikizLer için..

ßaNa geÇen gün yengeM doğum tarihimi sOrdu eşininkini de söyLe dedi ..
Kadınların kanı 3 yıLda değişio erkekLerin 4 yıLda değişio ya bi hesap yaptı dedi ki 2012ye kadar hamiLe kaLırsan erkek 2012den sOnra kız dedi..çünkü 2012 den sOnra senin kanın değişcek oyüzden bebek oLursa senin cinsiyetinden oLcak dedi..Doğru mu acaßa var mı böyLe bişiy duyduNuz Mu ?

ayyyy böle yapanada kızıyom çocugu başından savmış geziyo sen kime bakacan kendinemiii kızamı yazık o çocukta hasta olcak :26:

ya bıraksın gene de, insan bir haber vermez mi, diğer görümcemin çocuklarına bakıyordum belli bir süre bakıcı tutana kadar, onları iptal ettim.. şimdi de bu.. 13 yaşında evde yalnız kalabilecek yaşta da.. benim boyumdan da uzun :) benim de işim gücüm var ya.. çıkacaktım birazdan.. pööf ne diim ben şimcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…