- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.121
aynen yaa ne bereketsiz bi ay oldu hamile kalanların bi kısmı da yeni katılanlardan oldu. demirbaş olduk kaldık burda yaa
Hadi,hadi ağlama tamam affettim
Kıyamadım işte anaç yüreği
Bu arada kendini hırpalama herşey yoluna girer
Bak bizlerde aynı yolda devam ediyoruz
Umudunu kaybetme
canom söylemeyi unuttum ticker için çok teşekkür ederim. ellerine sağlık datlum...
kendimi yıpratmiyım rahat olim diyorum ama benden çok millet benim çocuğumun derdine düşmüş, size ne yaa benim çocuğumdan derdi tasası size mi kaldı?
insanı strese sokuyorlar
kendimi yıpratmiyım rahat olim diyorum ama benden çok millet benim çocuğumun derdine düşmüş, size ne yaa benim çocuğumdan derdi tasası size mi kaldı?
insanı strese sokuyorlar
ni demek ni demek hamiş kal ilk ticker bendennbir alana bir bedeveee
canım üzme kendini stres yok düşünmüyoruzdaha bebek de gitsin alla alla millete bak yaa insanın moralini bozmaktan başka bişi yapmıyolarrr
ayy gicik oluyorum böyle insanlara
aynen yaa benim de kaynana artık torun istiyormuş bir değil beş değil bune yaa ameliyat oldum tutturmuş acaba doktor yanlış ameliyat mı etmiş herkes yalancı bi o doğru sanki çocuk için şöyle yapın böyle yapın şöyle yaparsanız kolay hamile kalırsın falan filan ööööööff
aklıma geldi sinirlendim şimdi yinee
hahah.. merak etme canım bizim başımızda da var öyle kaynana :) ilk ayda tutmayınca adetin bitince hemen kontrole git dedi bana :) sanırım kaynanaların hepsi aynı.. nekadan iyi olursa olsun.. çenesi düşük hepsinin.. :) kendi oğluşları en perfect dünyada.. el kızıyız ya
hahah.. merak etme canım bizim başımızda da var öyle kaynana :) ilk ayda tutmayınca adetin bitince hemen kontrole git dedi bana :) sanırım kaynanaların hepsi aynı.. nekadan iyi olursa olsun.. çenesi düşük hepsinin.. :) kendi oğluşları en perfect dünyada.. el kızıyız ya
SENDE DE Mİ BEBEİŞ VARMIŞ, CANIM GÖZÜNAYDIN HAYIRLISI OLSUN
SeLam kızLar..
Çok fena gribim öpmiyim size geÇmesin :2:
Mecbur antibiyotik aLıyorum geÇmedi nane limonLa faLan..
Aşkitom çorßa yaptı iyi baktı bana iyiki o var kimseden kimseye hayır yOk ztn..annemde yakın değiL..
ne kaynana ne görümce dermi gideyim bakayım bu kızcağız yaLnız çok mu hasta bişeye ihtiyacı varMı diye nerdeeeeeeeeeee ..:97:
bencede
oturup kendi oğullarına baksın onlar bi
patır patır doğuruo herkes ok ama biz de istemedik yani böle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?