Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yaw önceden sabahın köründe kalkan ben bu ay ne olduysa 11 den aşagı kalkamıyom yata yata karpuz büyütüyom dicem ama maşallah bende şişme yok popom küçülmüş beeeeeeeee eşime diyodum yemegin salçalısı kadının kalçalısı kalçada kalmadı lowwwwww

Son düzenleme:
Hadi,hadi ağlama tamam affettim
Kıyamadım işte anaç yüreği
Bu arada kendini hırpalama herşey yoluna girer
Bak bizlerde aynı yolda devam ediyoruz
Umudunu kaybetme

kendimi yıpratmiyım rahat olim diyorum ama benden çok millet benim çocuğumun derdine düşmüş, size ne yaa benim çocuğumdan derdi tasası size mi kaldı?
insanı strese sokuyorlar

kendimi yıpratmiyım rahat olim diyorum ama benden çok millet benim çocuğumun derdine düşmüş, size ne yaa benim çocuğumdan derdi tasası size mi kaldı?
insanı strese sokuyorlar

canım üzme kendini stres yok düşünmüyoruzdaha bebek de gitsin alla alla millete bak yaa insanın moralini bozmaktan başka bişi yapmıyolarrr

dün kayınvalidemin dediğine çok bozuldum aradım dedimkiii yakamdan düşşün diyee oglunda galiba sorun anne dedim spermleri kalitesiz ondan düşüyo bebekler dedim sustuuuu ohhhhhhhhbeni sini edeni böle alt ederim işte arıkın konuşmicak yok hamile kalınca öle yapma böle yap veren allah alan allah sanki ben öldürmüşüm gibi bebeklerimi her konuşmamızda her gidişimde heep aynı şeyleri tekrarlıyoooo seviyorum ama bazennnnn

canım üzme kendini stres yok düşünmüyoruzdaha bebek de gitsin alla alla millete bak yaa insanın moralini bozmaktan başka bişi yapmıyolarrr

ayy gicik oluyorum böyle insanlara

aynen yaa benim de kaynana artık torun istiyormuş bir değil beş değil bune yaa ameliyat oldum tutturmuş acaba doktor yanlış ameliyat mı etmiş herkes yalancı bi o doğru sanki çocuk için şöyle yapın böyle yapın şöyle yaparsanız kolay hamile kalırsın falan filan ööööööff

aklıma geldi sinirlendim şimdi yinee

hahah.. merak etme canım bizim başımızda da var öyle kaynana :) ilk ayda tutmayınca adetin bitince hemen kontrole git dedi bana :) sanırım kaynanaların hepsi aynı.. nekadan iyi olursa olsun.. çenesi düşük hepsinin.. :) kendi oğluşları en perfect dünyada.. el kızıyız ya

bencede
oturup kendi oğullarına baksın onlar bi
patır patır doğuruo herkes ok ama biz de istemedik yani böle olsun

kendisi bile diyor bana ben hemen hamile kalamadım 6 ay sonra hamile kaldım. bir de dediği laflara bak. sanki ha diyince hamile kalınıyor

SeLam kızLar..
Çok fena gribim öpmiyim size geÇmesin :2:
Mecbur antibiyotik aLıyorum geÇmedi nane limonLa faLan..
Aşkitom çorßa yaptı iyi baktı bana iyiki o var kimseden kimseye hayır yOk ztn..annemde yakın değiL..
ne kaynana ne görümce dermi gideyim bakayım bu kızcağız yaLnız çok mu hasta bişeye ihtiyacı varMı diye nerdeeeeeeeeeee ..:97:

biz 6 aylık evliyiz kayınvalidem 1.ayımızda başladı çocuk yok mu rüyamda gördüm demeye..halbuki nişanlyken demiştm ben beklemeden hemen istiyorum diye çocuğu.bunu bile bile her ay soruyor.görümcem doğum yaptı dün ,artık sıra sizde dedi..bende dedım bu işler sırayla olmuyor biliyorsunuz..

gecmis olsun canim,valla öyle kimseden hayir yok kocalardan baska,benimkide bana bakti sagolsun,salgin var galiba herkes grip:94:

bencede
oturup kendi oğullarına baksın onlar bi
patır patır doğuruo herkes ok ama biz de istemedik yani böle olsun

eh işte .. git te anlat..
aslında eşler haricinde kimsenin haberi olmayacak ta, bizimkilerin de çenesi az değil.. kötü niyetleri yok tamam da.. sülale de karışınca herkeze uyuzlaşıyorum... babam geldi 3-4 gün bize , kaynanamgil de geldiler çaya, kadın sormaz mı doktor ne dedi, ilaç yazdı mı falan diye.. sinir küpü oldum.. ben bizimkilerden kimseye bahsetmedim bile doktora gittiğimi.. bir de onları fuzuli strese sokmaya gerek yok.. allahtan eşim yoktu o anda şöle bi bomba patlattım.." herşey gayet normal, benlik bir sıkıntı yok dedim" ... babam tabi o anda anlayamadı neden bahsedildiğini.. ama kaynana susuverdi içim bir hoş oldu.. tabi sonra eşime durumu anlattım yanlış anlaşılmasın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…