- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.201
öyle olsa tr nüfusu 5 katı daha çoğalır sanırım...
Çok acıktım yaaaaaaa nerde kaLdı bu tOstçu
Eşim dio güya hastasın ama dışardan yemeğe geLince hiç boğazLarın ağrimio
bende öleyim vallaaaaaaaaaa kız tekmi yiyon hani bizeeeşaka şaka afiyet olsun canımmm
saoL şekerim ..daha yiyemedim gerçi geLmedi haLa..hastayken hiç kıLımı kıpırdatamiorum..eşim saoLsun yiyip içirio ama mutfağın haLini görmek istemiorum..
kızlar napıyosunuz?
ben hala iş güç uğraşıyorum.
HoşgeLdin cNm..
ßugün kısLar birz sessiz..
evet..neden sessiz kaldıki kızlar...
sen nasılsın?
evet..neden sessiz kaldıki kızlar...
sen nasılsın?
Çok fena grißim caNm..işin kötüsü yuMurtLama dönemindeyim bi de ..napCam biLmioM
ben bugün çok yoğunum yaaa
hatta bu satırları toplantıdan yazıyoreee :)
napıyonuz kızlar benim biraz sinirler gergin
hayırdır kız ne oldu??napıyonuz kızlar benim biraz sinirler gergin
gecmisten o kadar alinti yaptim hepsi silindi yaaaaaa
hastalara acil sifalar diliyorummmmmmmmmm
hamis olanlara gozunuz aydin diyorummmmm
taf gardesime gecmis olsun diyorum Allah hakinda hayirli olani nasip etsin diyorum
hamis kalanlara stresi yasakliyorummm
elmakurdumsun canim dr.a gittim cekap yaptirdim gayet saglikli bir hatunmusum canim dezi gosterdim hicbir yan etkisi olmayacagini söledii simdi daha da guvendim deze vitamin deposu dedi
resmen yaa onada sevindimmmmmmmm
mutfak aldi basini gidiiyorrrrr cocuklara donots yaptim gidp toparlamam lazummmm daaaa
Malzemeler:
500 gr un
1 yumurta
1,5 çay bardağı ılık süt
1 çorba kaşığı kuru maya
1 çorba kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
2 çoba kaşığı pudra şekeri
Marmelat
Bitter çikolata
Tereyağ
Bir kapta un ve mayayı karıştırın.Şekeri,sıvıyağı,yumurtayı ve sütü de sırayla teker teker ekleyerek yoğurun.Hamuru 20-30 dk.mayalanmaya bırakın.Hamurdan parçalar koparıp halka şekli vererek soğuk yağa bırakın.Bu şekilde yağ yavaş yavaş ısınıp kızdıkça hamurların içleri daha iyi pişecektir.
Üzeri için tereyağ ve çikolatayı benmari usulü eritin.Hamurlar kızarıp yağdan alınınca hemen üzerlerine pudra şekeri eleyin.İsteğe göre üzerlerini çikolataya bulayabilir veya marmelat sürebilirsiniz.Değişik şekerlemelerle,fındık ve fıstıklarla süsleyebilirsiniz.
kızımmm benü delü etmeyin pcye saldıracam şimdiayyy nede güzel görünüyolarrrrr ellerine sağlık bacımmmmmmmmmmmmmm
merhaba kızlar;
hamile arkadaşlar SEDA ve BEYZA çok tebrik edrim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
TAF cım çok geçmiş olsun, düşük olayı zor ama zamanla insan duruma alışıyor..Tekrar en kısa zamanda inşallah hamile kalırsın...
OGLAK cım kendine ve bebişimizeaman dikkat et...
MEDİCİM doktordan iyi haberlerle dön emi...
CANOM moralini yüksek tut..
GURBET ABLAM pasta çok güzel görünüyor, deniycem en kısa zamanda...
afiyet olsun canim deneyin derim lezzetli bilhassa misafir geldiginde yapimi cok basit ve lezzetlikızımmm benü delü etmeyin pcye saldıracam şimdiayyy nede güzel görünüyolarrrrr ellerine sağlık bacımmmmmmmmmmmmmm
kiz ban gel 5n cayinaaaa beraber yiyekhakketen bende saldırcam şimdi ne kadar güzel şeyler onlar öyle
merhaba kızlar;
GURBET ABLAM pasta çok güzel görünüyor, deniycem en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?