Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Çok fena grißim caNm..işin kötüsü yuMurtLama dönemindeyim bi de ..napCam biLmioM

geçmiş olsun cnm..hep öyle olur zaten beklersin beklersin günün geldiğinde ya hasta olursun ya misafir gelir

ben bugün çok yoğunum yaaa
hatta bu satırları toplantıdan yazıyoreee :)

valla bende dün çok yoğundum bugünde yoğundum aslında ama ofiste kaçaklar var..o yüzden işin başına geçemedik daha. inşallah akşam çalışalım demezler :18:
bu arada sana iyi toplanmalar

gecmisten o kadar alinti yaptim hepsi silindi yaaaaaa

hastalara acil sifalar diliyorummmmmmmmmm

hamis olanlara gozunuz aydin diyorummmmm

taf gardesime gecmis olsun diyorum Allah hakinda hayirli olani nasip etsin diyorum

hamis kalanlara stresi yasakliyorummm

elmakurdumsun canim dr.a gittim cekap yaptirdim gayet saglikli bir hatunmusum canim dezi gosterdim hicbir yan etkisi olmayacagini söledii simdi daha da guvendim deze vitamin deposu dedi
resmen yaa onada sevindimmmmmmmm

mutfak aldi basini gidiiyorrrrr cocuklara donots yaptim gidp toparlamam lazummmm daaaa
Malzemeler:

500 gr un
1 yumurta
1,5 çay bardağı ılık süt
1 çorba kaşığı kuru maya
1 çorba kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz

Üzeri için:

2 çoba kaşığı pudra şekeri
Marmelat
Bitter çikolata
Tereyağ

Bir kapta un ve mayayı karıştırın.Şekeri,sıvıyağı,yumurtayı ve sütü de sırayla teker teker ekleyerek yoğurun.Hamuru 20-30 dk.mayalanmaya bırakın.Hamurdan parçalar koparıp halka şekli vererek soğuk yağa bırakın.Bu şekilde yağ yavaş yavaş ısınıp kızdıkça hamurların içleri daha iyi pişecektir.
Üzeri için tereyağ ve çikolatayı benmari usulü eritin.Hamurlar kızarıp yağdan alınınca hemen üzerlerine pudra şekeri eleyin.İsteğe göre üzerlerini çikolataya bulayabilir veya marmelat sürebilirsiniz.Değişik şekerlemelerle,fındık ve fıstıklarla süsleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

kızımmm benü delü etmeyin pcye saldıracam şimdi ayyy nede güzel görünüyolarrrrrellerine sağlık bacımmmmmmmmmmmmmm

ya su telefonla arayıp başını etini yiyip zorla sağlık hizmetlerinden onay aldırmaya çalışan adlarına telemarketing mail order altında çalışan firma diyen insanları taciz edip rahatsız edip dolandıran firmalardan birisi bozdu sinirimi

merhaba kızlar;

hamile arkadaşlar SEDA ve BEYZA çok tebrik edrim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

TAF cım çok geçmiş olsun, düşük olayı zor ama zamanla insan duruma alışıyor..Tekrar en kısa zamanda inşallah hamile kalırsın...

OGLAK cım kendine ve bebişimize aman dikkat et...

MEDİCİM doktordan iyi haberlerle dön emi...

CANOM moralini yüksek tut..

GURBET ABLAM pasta çok güzel görünüyor, deniycem en kısa zamanda...

eee been
bana bir diyeceğin yokmu?

kızımmm benü delü etmeyin pcye saldıracam şimdi ayyy nede güzel görünüyolarrrrrellerine sağlık bacımmmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun canim deneyin derim lezzetli bilhassa misafir geldiginde yapimi cok basit ve lezzetli
hakketen bende saldırcam şimdi ne kadar güzel şeyler onlar öyle
kiz ban gel 5n cayinaaaa beraber yiyek
merhaba kızlar;

GURBET ABLAM pasta çok güzel görünüyor, deniycem en kısa zamanda...

slm tatlimmmm dene pisman olmassin canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…