Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bu sekilde merdaneyle acip bardakla kesebilirsiniz bu dahkolay kalin olacak 1,5 cm

mistralll kizim ben seni seviyom canimm canlar sikilmasin emuuuuuu umutsuzluk bizim defterde yazmaz ablasiiiiii

benimde bebeler olunca yapacağım bunlardan şimdi yaparsam kocam da yer zaten şişti iyice tombiş olur:))

kız gurbet ablaaa
şu dez tatsız tuzsuz mu yoksa şekerli mi tadı bi diyiver bakem

valla startin tadi bebek mamasi gibi tadi icilir yaneeeee

buyuk kutunun ise muz,cukulata,cilek,capicuno,vanilyalisi var
1,5 yagli sutle iciliyorrrr
canim benim hosuma gitti
damak zevki herkesin farkli canim benimmmm
dr. beni gorunce sasirdu zatennnn önce halimle simdiki halim arasinda cok fark varmisss

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/393428-gurbetguzelinin-basari-oykusu-2.html

buradan her iki sayfadada resimlerim mevcuddddd bakabilin

takılıyorum ablacım ben sana..

Bende seni seviyorum

benimde bebeler olunca yapacağım bunlardan şimdi yaparsam kocam da yer zaten şişti iyice tombiş olur:))
yesin yesin valla

kızzz gurbet bunlar ne ya canım çekti valla hadi bakem yapıp yollayıver nolcak şimdi
kiz yaptim yaaaaa yolliyim afiyet olsun evde bulunan malzeme giii yap yee cok basitttttt
valla tarif defterime yazdım hemen en kısa zamanda denicemmmmm

psman olmayacagin kesinnnnn bilhassa cocuklar bayiliiii

ben kacar fistiklar önce namaz kilcam
sonra yemek yapicam simdilik bay bay öpüldünüz anacimmmmm

yesin yesin valla

kiz yaptim yaaaaa yolliyim afiyet olsun evde bulunan malzeme giii yap yee cok basitttttt

psman olmayacagin kesinnnnn bilhassa cocuklar bayiliiii

ben mutfağa giremiyom gurbet herşey kokuyor bana mutfak kapısına yaklaşamıyom kız ha kustum ha kusucam bak sabah beri açım yiyemiyom

bacı yani şekerli mi tadsız mı onu de bi şekersiz fln sa içemem ki ben onuu
inş şekerlidir

inş şekerlidir

cok guzel normal cukulata tadinda sekerli giii her ürünün kendine has tadi var muzlu nasil sütle muzu blenderdan gecirince icebiliyon veya cilegi ayni öleee giiii

Son düzenleme:
inş şekerlidir

dedigim gibi onu aldigin zaman harfi harfine uyacaksin dediklerine canim taviz vermeyeceksin taviz verirsen bir yer bir icersen kilo veremessin kimisi bole yapiyor ve diyorki yalan soluoyrlar ben kilo veremdim sen uyguladinmi yok ee o zaman ni ye konusuyon ben ilk basta en iyi örnegim ben azmettim ve basardimmm o kiloylada asla yasayamazdin seytan kulagin akursun aman aman bittikten sonrada en az 3 ay kilonu kou bak neler oluyor benim biteli yaklasik 5 ay olacak kilo verdim almadinm yaneeee

son soru
12 kg kaç ayda verdin
ayda 16 gün yapılıo diğer 14 gün normal diyet değil mi
veee tr de nerden alsak
bisürü site var

tansel kanki saol bacım heyecanlıyım ama nedense iyi haber alcakmısım gıbı bı hıssıyat v ar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…