- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.221
benimde bebeler olunca yapacağım bunlardan şimdi yaparsam kocam da yer zaten şişti iyice tombiş olur:))
kız gurbet ablaaa
şu dez tatsız tuzsuz mu yoksa şekerli mi tadı bi diyiver bakem
[ımg]http://cdn.chefkoch.de/ck.de/rezepte/15/15544/46406-bigfix-donuts.jpg[/ımg]
bu sekilde merdaneyle acip bardakla kesebilirsiniz bu dahkolay kalin olacak 1,5 cm [ımg]http://cdn.chefkoch.de/ck.de/rezepte/15/15544/210374-bigfix-donuts.jpg[/ımg]
mistralll kizim ben seni seviyom canimm canlar sikilmasin emuuuuuu umutsuzluk bizim defterde yazmaz ablasiiiiii
yesin yesin vallabenimde bebeler olunca yapacağım bunlardan şimdi yaparsam kocam da yer zaten şişti iyice tombiş olur:))
kiz yaptim yaaaaa yolliyim afiyet olsun evde bulunan malzeme giii yap yee cok basittttttkızzz gurbet bunlar ne ya canım çekti valla hadi bakem yapıp yollayıver nolcak şimdi
valla tarif defterime yazdım hemen en kısa zamanda denicemmmmm
yesin yesin valla
kiz yaptim yaaaaa yolliyim afiyet olsun evde bulunan malzeme giii yap yee cok basitttttt
psman olmayacagin kesinnnnn bilhassa cocuklar bayiliiii
valla startin tadi bebek mamasi gibi tadi icilir yaneeeee
buyuk kutunun ise muz,cukulata,cilek,capicuno,vanilyalisi var
1,5 yagli sutle iciliyorrrr
canim benim hosuma gitti
damak zevki herkesin farkli canim benimmmm
dr. beni gorunce sasirdu zatennnn önce halimle simdiki halim arasinda cok fark varmisss
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/393428-gurbetguzelinin-basari-oykusu-2.html
buradan her iki sayfadada resimlerim mevcuddddd bakabilin
bacı yani şekerli mi tadsız mı onu de bi şekersiz fln sa içemem ki ben onuu
inş şekerlidir
cok guzel normal cukulata tadinda sekerli giii her utunun kendine has tadi var muzlu nasil sutle muzu blenderdan gecirince icebilion veya cilegi ayni öleee giiii
bacı yani şekerli mi tadsız mı onu de bi şekersiz fln sa içemem ki ben onuu
inş şekerlidir
dedigim gibi onu aldigin zaman harfi harfine uyacaksin dediklerine canim taviz vermeyeceksin taviz verirsen bir yer bir icersen kilo veremessin kimisi bole yapiyor ve diyorki yalan soluoyrlar ben kilo veremdim sen uyguladinmi yok ee o zaman ni ye konusuyon ben ilk basta en iyi örnegim ben azmettim ve basardimmm o kiloylada asla yasayamazdin seytan kulagin akursun aman aman bittikten sonrada en az 3 ay kilonu kou bak neler oluyor benim biteli yaklasik 5 ay olacak kilo verdim almadinm yaneeee
o zaman tamam :)
elmam yapsın bu hafta ay başı bende alayım duruma göreeeeeeeeee
inş veririm bende löp löp kilolarımı
merhaba kızlar;
hamile arkadaşlar SEDA ve BEYZA çok tebrik edrim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
TAF cım çok geçmiş olsun, düşük olayı zor ama zamanla insan duruma alışıyor..Tekrar en kısa zamanda inşallah hamile kalırsın...
OGLAK cım kendine ve bebişimizeaman dikkat et...
MEDİCİM doktordan iyi haberlerle dön emi...
CANOM moralini yüksek tut..
GURBET ABLAM pasta çok güzel görünüyor, deniycem en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?