Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

__EsLem_,irm83,akasya08,crafty+,koprina87,drgks,GurbetGuzeli,

pişttt susuyonuz gurbet aplaa topigimizi neşelendirmicenmi bugun

kızlar nabersiniz midem çok kötü herşey kokuyor bana kenim bile kokuyom ya ev kokuyor adam kokuyor öffff hep midem bulanıyor bir kızım kelebeğim kokmuyor
keyifsizim canım buraya bile girmek istemiyor

Akşam olup gün düşünce
Hüzün çöker ince ince ince ince
Saçlarıma karlar yağar
Beyaz döker ince ince ince ince

Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizligin atesinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her kösesinde

Başım yastığa değince
Yaş süzülür ince ince

Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizliğin ateşinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her köşesinde

olmayan bebegime bu şakıyı söylüyom ben

boşver zaten kışın hamile kalma :) soğuklarda sürekli dikkat etmen lazım.. en güzeli ilk baharda.. herşey yeniden başlarmış gibi.. :)

iLk başLarda bende oNa dikkat ediodum ay şu ayda oLmasın çok sıCcak oLur ay bu ay oLmasın çok kışa denk geLir faLan fiLan..sanki benim eliMde ha deyinCe oLuOmuş gißi..yani eskiden öLe sanıOdum..
Şimdi diom ki hiç farKetmez kara kışta da oLabiLir evden hiç çıkMam yeter ki oLsun

kızlar nabersiniz midem çok kötü herşey kokuyor bana kenim bile kokuyom ya ev kokuyor adam kokuyor öffff hep midem bulanıyor bir kızım kelebeğim kokmuyor
keyifsizim canım buraya bile girmek istemiyor

havadandır canım keyifsizliğin.. estrojenin yükselmiştir... :) kadınlarda o hormon yükselince, koku alma da yükseliyormuş.. ondandır hassasiyetin.. sıkma canını.. yeğen ne durumda

yok cnm ya
bağıra bağıra geliorum diyor kırmızılar
hem bana kırmızı çok yakışıyor :)

Aman geLirse de geLsin napaLım inş sOn geLişLeri oLur..
Kız dikkat edin eyLüLden beri topiCden topice geZen kişiLer yaNi bizLer hep adet oLuoruz yeni geLenLer hep hamiLe oLuo..
ßeLkide biz hepiMiz aynı anda hamiLe kaLcaz : ) Hem öyLe daha güseL oLur kıs kimse kimseyi bıraKMak zOrunda kaLmaz ..yine beraber hamiLe topiCi açarız ayrıLmayız..

havadandır canım keyifsizliğin.. estrojenin yükselmiştir... :) kadınlarda o hormon yükselince, koku alma da yükseliyormuş.. ondandır hassasiyetin.. sıkma canını.. yeğen ne durumda

bilmiyomki ben bu kadar rahatsız olduğuma göre iyidir herhalde diyorum beni mahvediyor doğunca inşallah poposuna poposuna vurucam kesin östrojen tavan zaten sanırım herşeye ota b..a ağlıyom müge anlıya ağladım bu sabah

karamsar olma bacım.. herşey vaktinde gelir.. herşey allahtandır.. herkes için bol bol dua ediyorum.. kendim içinde.. bende ağustosta veya eylülde olsun istiyordum ama istemekle olmuyormuş.. :) kafaya taktıkça da olmuyormuş bunu da anladım.. o yüzden hiç takmıyorum nezaman olursa.. tabi mola verdim nisanda devam bu ay tutmadıysa

bebegimi kaybettiğim gün karşı komsumla doktora gittik kontrolü vardı ultrasona gidiler içindeki bebek nasıl hareketliydi varyaa o an içim ezildi resmen bende bebegim olsun istiyorum artık ALLAH bizede naip etsin en kısa zamandaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen yine depresyona bağladın
silkelen çık şu durumdan !!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen yine depresyona bağladın
silkelen çık şu durumdan !!!!!!!

aaaaaaaaa kim depresyonda yog gıııı insan istemesede aklına geliyo vee üzüntü kaçınılmaz oluyoo ama ümitsiz değilim yaptım olacakaklıma geliyo napimvalla bigün dayak yicem burda topiğin kaamsarı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…