- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.161
ßeLki de hamiLe oLarak : )
yok cnm ya
bağıra bağıra geliorum diyor kırmızılar
hem bana kırmızı çok yakışıyor :)
yok cnm ya
boşver zaten kışın hamile kalma :) soğuklarda sürekli dikkat etmen lazım.. en güzeli ilk baharda.. herşey yeniden başlarmış gibi.. :)
kızlar nabersiniz midem çok kötü herşey kokuyor bana kenim bile kokuyom ya ev kokuyor adam kokuyor öffff hep midem bulanıyor bir kızım kelebeğim kokmuyor
keyifsizim canım buraya bile girmek istemiyor
yok cnm ya
havadandır canım keyifsizliğin.. estrojenin yükselmiştir... :) kadınlarda o hormon yükselince, koku alma da yükseliyormuş.. ondandır hassasiyetin.. sıkma canını.. yeğen ne durumda
geçmiş olsun canım ya zor mu geçiyorkızlar nabersiniz midem çok kötü herşey kokuyor bana kenim bile kokuyom ya ev kokuyor adam kokuyor öffff hep midem bulanıyor bir kızım kelebeğim kokmuyor
keyifsizim canım buraya bile girmek istemiyor
iLk başLarda bende oNa dikkat ediodum ay şu ayda oLmasın çok sıCcak oLur ay bu ay oLmasın çok kışa denk geLir faLan fiLan..sanki benim eliMde ha deyinCe oLuOmuş gißi..yani eskiden öLe sanıOdum..
Şimdi diom ki hiç farKetmez kara kışta da oLabiLir evden hiç çıkMam yeter ki oLsun
Aman geLirse de geLsin napaLım inş sOn geLişLeri oLur..
Kız dikkat edin eyLüLden beri topiCden topice geZen kişiLer yaNi bizLer hep adet oLuoruz yeni geLenLer hep hamiLe oLuo..
ßeLkide biz hepiMiz aynı anda hamiLe kaLcaz : ) Hem öyLe daha güseL oLur kıs kimse kimseyi bıraKMak zOrunda kaLmaz ..yine beraber hamiLe topiCi açarız ayrıLmayız..
geçmiş olsun canım ya zor mu geçiyorinş en kısa zamanda geçer
bayağı zorluyor neni aman sağlıklı olsunda benim sağlığımı alsın önemli değil napalım geçicek elbette
bayağı zorluyor neni aman sağlıklı olsunda benim sağlığımı alsın önemli değil napalım geçicek elbette
bebegimi kaybettiğim gün karşı komsumla doktora gittik kontrolü vardı ultrasona gidiler içindeki bebek nasıl hareketliydi varyaa o an içim ezildi resmen bende bebegim olsun istiyorum artık ALLAH bizede naip etsin en kısa zamandaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen yine depresyona bağladın
silkelen çık şu durumdan !!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen yine depresyona bağladın
silkelen çık şu durumdan !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?