Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam kızlar... girişlerim çıkışlarım birbirine karıştı iyice :)
haydi herkese benden doğal ıhlamur çayı :) babişim memleketteki ıhlamur ağcından toplamış kurutmuş benim üçün.. :) mis gibi vallahi.. doğal bişi içtikçe o poşettekilerden nefret ediyorum artıkın..

Gurbet abla o lokmacıklar da çayın yannında çok ii giderdi vallahi :)

canımcım iyiyim, bende olucam belli..kahverengi akıntı geldi..sendede olurmu adetten önce.. canım yarın tüp bebek merkezine gideceğiz..sperm analiiz tekrarlanacak..hadin hayırlısı...

canım hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırsınız..tannsel ilk testten bu zamana ne kadar geçti

vallaaaa kafama kafama geldii,biraz daha vur vur kafa yerine gelsinn:)

fıstık.. :) kış diye mi çöktün böyle.. biraz komedi filmi falan izle rahatlatır.. rezene çayı da ii gelir.. sürekli de kendine "ben iyiyim.. dünya güzel.. herşey çok güzel" diye söyle.. sabah kur saati 7,30.. 8,00 jimnastik yap falan filan.. oyalanacak bişiler yap :) olmadı al eline örgü yap.. vakti öldür.. o seni öldürmeden..

ben dönyanın en güzel garısıyam diye dolanasım geldi şimdi

nerde şekerim saat 10 da yataktan kazıyo adamcağızım nerdeyse beni kalkamıyorum..bir ağırlık sorma,kış kasveti mi çöktü ne,sen ne güzel motive ediyosun kendini valla bravo:)

tatlı hatunlarr şimdii benim doktora gidesim var:=))) yarın için randevu aldım şu yumurtanın kendi kendine çatlıyormu onu merak ediyorum 24.günümdeyim belli olurmu? normalde progestona kaçıncı gün bakılıyor içimden geldi böyle birşey bir baktırayım dedim...:97::97::97::97::97:

reglin 21. günü bakılıo şekerim progesteron a

ben dönyanın en güzel garısıyam diye dolanasım geldi şimdi

aynen :)
ama şunun farkına vardım.. geç kalkınca afedersin gün de boka gidiyor..
bir ara alıştım 11-12ye kadar uyumaya.. güya dinlenmiş olmam gerekirken baş ağrısıyla uyanırdım.. vücudum kendi ağırlığından da daha ağır gelirdi.. kolumu kımıldatasım gelmiyordu..
sonra bir kitap aldım.. Mümin Sekman - Kişisel Ataleti Yenmek :)

"Tanrı bize iki yuvarlak organ verdi:
biri oturmak, diğeri de düşünmek için. Başarımız hangisini daha çok kullanacağımıza bağlı" (Ann Landers)

ula dedim ben iyice yuvasında yaşayan bir solunacana dönüşmüşüm.. şimdi 8de en geç kalkmış oluyorum.. kahvaltı falan derken evimin işini de bitirmiş oluyorum.. sonra da yemeği yapıyorum akşama kalmasın diye.. sonra da dükkana gidiyorum.. acaip hantallaşmıştım.. çok şükür toparlandım.. :)

nerde şekerim saat 10 da yataktan kazıyo adamcağızım nerdeyse beni kalkamıyorum..bir ağırlık sorma,kış kasveti mi çöktü ne,sen ne güzel motive ediyosun kendini valla bravo:)

cnm havalardan da kaynaklanıyo haklısın.
Birde şahsen kendi adıma konuşayım ben işler kötü gitmeye başlayınca hemen kendimi uykuya veririm.sorunlardan böylece kurtuluyorum işte.

tatlım kendimi motive eetmiyeceğim de ne yapıcam.. çok kötü duruma gelmiştim 1 ay önce falan işte .. bebek te olmayınca iyice taktım herşeye.. hiç bir güç bana bişey yaptıramazdı.. bi yemek yapardım ona da hiç özenmezdim.. depresyon mu denir artık herneyse dedim benden güçlü mü ki ezecek bitirecek beni :)

canım sen yazmıştın bir araa baktırın diyee o aklıma geldii :=))ama 25 günü oluyor yarın sonuç vermezmi acabaa??? Aman ne bilimm ne yapsam kii bak şimdi kafam karıştıı :97::97::97:

bence bir sonraki ay yap o testi.. en doğru sonuç gününde yaparsan anlaşılır..

Son düzenleme:

en iyisini yapıyosun cnm.tebrik ederim seni
Ben çok güçsüzümdür.hemen salıveririm kendimi bir şey olduğunda.çok kızıyorum kendime o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…