- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.261
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok öle yokkkk yokkk
delirme canoma yaptım al sana da
canımcım iyiyim, bende olucam belli..kahverengi akıntı geldi..sendede olurmu adetten önce.. canım yarın tüp bebek merkezine gideceğiz..sperm analiiz tekrarlanacak..hadin hayırlısı...
canımcım iyiyim, bende olucam belli..kahverengi akıntı geldi..sendede olurmu adetten önce.. canım yarın tüp bebek merkezine gideceğiz..sperm analiiz tekrarlanacak..hadin hayırlısı...
Off ya..
Bugün 21 araık olduğu içinmidir nedir başım çok ağrıyo..hiç birşey yapasım yok..sadece eve gidesim var
vallaaaa kafama kafama geldii,biraz daha vur vur kafa yerine gelsinn:)
fıstık.. :) kış diye mi çöktün böyle.. biraz komedi filmi falan izle rahatlatır.. rezene çayı da ii gelir.. sürekli de kendine "ben iyiyim.. dünya güzel.. herşey çok güzel" diye söyle.. sabah kur saati 7,30.. 8,00 jimnastik yap falan filan.. oyalanacak bişiler yap :) olmadı al eline örgü yap.. vakti öldür.. o seni öldürmeden..
fıstık.. :) kış diye mi çöktün böyle.. biraz komedi filmi falan izle rahatlatır.. rezene çayı da ii gelir.. sürekli de kendine "ben iyiyim.. dünya güzel.. herşey çok güzel" diye söyle.. sabah kur saati 7,30.. 8,00 jimnastik yap falan filan.. oyalanacak bişiler yap :) olmadı al eline örgü yap.. vakti öldür.. o seni öldürmeden..
tatlı hatunlarr şimdii benim doktora gidesim var:=))) yarın için randevu aldım şu yumurtanın kendi kendine çatlıyormu onu merak ediyorum 24.günümdeyim belli olurmu? normalde progestona kaçıncı gün bakılıyor içimden geldi böyle birşey bir baktırayım dedim...:97::97::97::97::97:
ben dönyanın en güzel garısıyam diye dolanasım geldi şimdi
nerde şekerim saat 10 da yataktan kazıyo adamcağızım nerdeyse beni kalkamıyorum..bir ağırlık sorma,kış kasveti mi çöktü ne,sen ne güzel motive ediyosun kendini valla bravo:)
reglin 21. günü bakılıo şekerim progesteron a
nerde şekerim saat 10 da yataktan kazıyo adamcağızım nerdeyse beni kalkamıyorum..bir ağırlık sorma,kış kasveti mi çöktü ne,sen ne güzel motive ediyosun kendini valla bravo:)
canım sen yazmıştın bir araa baktırın diyee o aklıma geldii :=))ama 25 günü oluyor yarın sonuç vermezmi acabaa??? Aman ne bilimm ne yapsam kii bak şimdi kafam karıştıı :97::97::97:
canım sen yazmıştın bir araa baktırın diyee o aklıma geldii :=))ama 25 günü oluyor yarın sonuç vermezmi acabaa??? Aman ne bilimm ne yapsam kii bak şimdi kafam karıştıı :97::97::97:
tatlım kendimi motive eetmiyeceğim de ne yapıcam.. çok kötü duruma gelmiştim 1 ay önce falan işte .. Bebek te olmayınca iyice taktım herşeye.. Hiç bir güç bana bişey yaptıramazdı.. Bi yemek yapardım ona da hiç özenmezdim.. Depresyon mu denir artık herneyse dedim benden güçlü mü ki ezecek bitirecek beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?