- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.281
en iyisini yapıyosun cnm.tebrik ederim seni
Ben çok güçsüzümdür.hemen salıveririm kendimi bir şey olduğunda.çok kızıyorum kendime o yüzden.
bence bir sonraki ay yap o testi.. en doğru sonuç gününde yaparsan anlaşılır..
sen onu daktırına bi danış şeker kız
21. günü die biliorum ben çünkümmmm
ölüyom kasıklarım çog agrıyoooo ahhhh ahhhh bu aykii yımırtalarrrr boşa gidiyooooo offf offffff
ölüyom kasıklarım çog agrıyoooo ahhhh ahhhh bu aykii yımırtalarrrr boşa gidiyooooo offf offffff
haklısınızz kızlar ben bir yarın gideyimm bakalım ne diycek prolaktin falanda var belkim onlara bakar doktoru özledim alışkanlık yaptı herhaldee gitmezsemm içim içimi yiyorrhemm depresyondakii arkadaşlarım depresyondan çıkınn hiçç gerek yokk niyee dünyanızı başınıza yıkıyorsunuz ki gerçekten değmiyor hiçbir şeye boşu boşunaa yıpratmayın kendinizi çocuğumuzz olmuyorsaa bir yuvamız varr çocuksuzz bişeyler yapılabilir olumlu olmallıyız kii bizede olumlu olarak bazı şeyler geri dönsün.Alın sizze prolaktin( stres ) hormonu o yükselince yumurta kalitesini bozuyormuş vee doğal olarak çocukta olmuyor bu sayede sonra sinir agresiflilik yapıyoradetini geciktirebiliyor hep bu hormon yüzünden.O yüzden lütfen depresyondan uzak duralımm lütfennn.Sigaradan uzak duralım gibi oldu buda beeee
nasıll kasık ağrıyınca boşamı gidiyormuş yumurtalarr :=))))ee benimde ağrıyoo nolcek şimdiii :26::26::26:
hayır kasık ağrıyınca yumurtlamak üzeresin demek oluyor canom arkadaşımız galiba düşüğünden dolayı korunmaya devam ediyor ya da eşi mi yanında değil:26: geçmişi okumadığım için atladım direk konuya ben de
tafcım ben kesin yumurtluyorummm akşamm ateşim vardıı hasta falanda değildimm ee bugüne adet olcakmışım gibi kasıklarım arıyor 24.günümdeyim ama 45 günde bir adet oluyorum yarın belli olucak bakalımm doktor ne diycekk:26::26::26: hayırlısııı bakalım
sen düşüğünü ne zaman yaşamışdın ? neden yumurtalar boşa gidiyor? :26:
nasıll kasık ağrıyınca boşamı gidiyormuş yumurtalarr :=))))ee benimde ağrıyoo nolcek şimdiii :26::26::26:
canlar gecen ay düşük yaşadım ya ondan dolayı korunuyoruz yani akşama mesai yoggşeytan diyoki yap bi kerecik belki tutar ama korkuyom vallaaaaaaaa nassı midem bulanıyo agrım çok yımırtalar canlandımı neeeeeee
inşallah yumurtluyorsundur ama çalışın da boşa gitmesin bariyarın doktor yumurtan çatlamış yumurtanı göremiyorum derse bile yarın akşam da çalışırsınız:97:
canlar gecen ay düşük yaşadım ya ondan dolayı korunuyoruz yani akşama mesai yoggşeytan diyoki yap bi kerecik belki tutar ama korkuyom vallaaaaaaaa nassı midem bulanıyo agrım çok yımırtalar canlandımı neeeeeee
hahah, çok tatlısın :) boşver riske atma kendini, daktır dediyse bu ay dinlen.. rahim kendisini yeniliyor , bazı doktorlar korunmanıza gerek yok diyor da .. ben şahsen korkarım, sen yine de adetten sonra başla inşaat işlerine :) daha sağlam olur zemini
hahah, çok tatlısın :) boşver riske atma kendini, daktır dediyse bu ay dinlen.. rahim kendisini yeniliyor , bazı doktorlar korunmanıza gerek yok diyor da .. ben şahsen korkarım, sen yine de adetten sonra başla inşaat işlerine :) daha sağlam olur zemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?