Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

en iyisini yapıyosun cnm.tebrik ederim seni
Ben çok güçsüzümdür.hemen salıveririm kendimi bir şey olduğunda.çok kızıyorum kendime o yüzden.

pozitif düşün pozitif olsun... herşeyde bir hayır var, pes etmemek lazım... birşey seni engelliyorsa üstüne üstüne git.. ama karamsar olumsuz düşünce insanı çok yıpratıyor.. ayrıca da yaşlandırıyor.. 30yaşında isen.. oluyorsun 50-60... sanki tüm dünyanın yükü senin üstündeymiş gibi..
herkes içinde yaşar herşeyi.. etrafa da güçsüzlüğünü gösterme sakın.. ozaman daha da çok ezilirsin..

biraz felsefik oldu ama.. kendimizde biter herşey

bence bir sonraki ay yap o testi.. en doğru sonuç gününde yaparsan anlaşılır..

sen onu daktırına bi danış şeker kız
21. günü die biliorum ben çünkümmmm

haklısınızz kızlar ben bir yarın gideyimm bakalım ne diycek prolaktin falanda var belkim onlara bakar doktoru özledim alışkanlık yaptı herhaldee gitmezsemm içim içimi yiyorr hemm depresyondakii arkadaşlarım depresyondan çıkınn hiçç gerek yokk niyee dünyanızı başınıza yıkıyorsunuz ki gerçekten değmiyor hiçbir şeye boşu boşunaa yıpratmayın kendinizi çocuğumuzz olmuyorsaa bir yuvamız varr çocuksuzz bişeyler yapılabilir olumlu olmallıyız kii bizede olumlu olarak bazı şeyler geri dönsün.Alın sizze prolaktin( stres ) hormonu o yükselince yumurta kalitesini bozuyormuş vee doğal olarak çocukta olmuyor bu sayede sonra sinir agresiflilik yapıyoradetini geciktirebiliyor hep bu hormon yüzünden.O yüzden lütfen depresyondan uzak duralımm lütfennn.Sigaradan uzak duralım gibi oldu buda beeee

Ay cnm nerde pozitif düşüneyim ya...
Saat 7de mesaim bitiyo..beyefendi patron uyudu uyudu gelmiş bana acil iş veriyo.
Deli ediyo bu adam beni ya..

heeyt be işte böyle olalım :)
bende prolaktinlilerden olduğumu düşünüyordum ama :) deeelmişim.. daha önce bahsetmiştim iki ay peşpeşe yaptırdım 72 bir de 86 çıktı eniştemin hastanesinde.. ama kanı evde alıp öyle götürüyordu.. her neyse..adetimin 3günü 86 çıkan prolaktin.. 12. günü 10 fln çıktı :) no stres no böbrek üşütmesi! doktor da dedi kendini stresten uzak tut.. herşey temiz çıkınca tabi stresim de bitti :) sadece adet düzenleyici yazdı ve okadan

nasıll kasık ağrıyınca boşamı gidiyormuş yumurtalarr :=)))) ee benimde ağrıyoo nolcek şimdiii :26::26::26:

hayır kasık ağrıyınca yumurtlamak üzeresin demek oluyor canom arkadaşımız galiba düşüğünden dolayı korunmaya devam ediyor ya da eşi mi yanında değil:26: geçmişi okumadığım için atladım direk konuya ben de

ölüyom kasıklarım çog agrıyoooo ahhhh ahhhh bu aykii yımırtalarrrr boşa gidiyooooo offf offffff

tafcım ben kesin yumurtluyorummm akşamm ateşim vardıı hasta falanda değildimm ee bugüne adet olcakmışım gibi kasıklarım arıyor 24.günümdeyim ama 45 günde bir adet oluyorum yarın belli olucak bakalımm doktor ne diycekk:26::26::26: hayırlısııı bakalım

inşallah yumurtluyorsundur ama çalışın da boşa gitmesin bari yarın doktor yumurtan çatlamış yumurtanı göremiyorum derse bile yarın akşam da çalışırsınız:97:

sen düşüğünü ne zaman yaşamışdın ? neden yumurtalar boşa gidiyor? :26:

nasıll kasık ağrıyınca boşamı gidiyormuş yumurtalarr :=)))) ee benimde ağrıyoo nolcek şimdiii :26::26::26:

canlar gecen ay düşük yaşadım ya ondan dolayı korunuyoruz yani akşama mesai yoggşeytan diyoki yap bi kerecik belki tutar ama korkuyom vallaaaaaaaa nassı midem bulanıyo agrım çok yımırtalar canlandımı neeeeeee

hahah, çok tatlısın :) boşver riske atma kendini, daktır dediyse bu ay dinlen.. rahim kendisini yeniliyor , bazı doktorlar korunmanıza gerek yok diyor da .. ben şahsen korkarım, sen yine de adetten sonra başla inşaat işlerine :) daha sağlam olur zemini

inşallah yumurtluyorsundur ama çalışın da boşa gitmesin bari yarın doktor yumurtan çatlamış yumurtanı göremiyorum derse bile yarın akşam da çalışırsınız:97:

kocayı bulsamm çalışıcamdaa yokk maleseff :=)) yok nöbet yok gece dersii bu ne kardeşim bırakın çocuk yapalımm dimii amaa sonrada sorarlar çocuk yokmu diyee olmaz tabi adam mesaiden başını kaldıramıyor kiii neyse Geç gelecek ama olsunn yarındaa nöbetçi aff Allahım afff

doğruyaa (( sen yinede doktorun dediğini uygula bence rahim toparlansın bir kendine gelsinn bir bakmışsın 3 ay içinde yine olmuşş dedi dersinn bu dediğimide unutmaa

yog gıı ne bu ay nede sonraki ay inşaat yok nisanda başlıcam nisana kadan dükkan close 9 nisanda evlilik yıldönümümüz belkim süprüz olur o ay

sen yine de adetten sonra başla inşaat işlerine :) daha sağlam olur zemini budaa iyiymişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…