Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yazsana kızım ne olduuuuuuu
ne dedi ton ton nejatcım

şincik kızlar arkidişler canlarım
son dakka haberım
eve bı geldım kapıda davetsız mısafır bızı beklıyo eve gelmemizi aglıycam ben aglıycam zero görgü yani
çokk sınırlıyım...

doktoru anlatıyorum size canlar;
sayı cok ıyı dedı ama normal olanların sayısı az dedı
birsürü vitamın yazdı
varıkosel yok dedı
eşimi şikayet ettım
et yemiyo tontonum vur buna kırbacı dedım
baya bi üsteledi

bide öğütlerde bulundu doktor olarak söylemiyorum bi abi tavsıyesi dedı hayatınızı ekstrem yasamayın(eşime yolluyo et yemıyo dıye) illede sunu yapıcam yada bunu yapmıcam demeyın akısına bırakın dengelı beslenın spor yapın meyve yıyın

bu ılacları kullanın 3 ay dedı
gebelık olusmazsa gene gelin bana dedi spermıyogram yapcakmıs gene

keçi boynuzuna eyle bi tatlı güldü ki

evet canım doktor ne dedii ? Umarım herşey yolundadırr

ooo iyii yaa yine şükür fazl birşey çıkmamış klomen sperm sayısını çoğaltıyor bir ara ben kullanırkenn şeytann dedikii al birazda eşine içirr amaa yapamadımm tabiiii bitanem hangi doktora gidiyorsun nerede ben bu tontonu merak ettim şimcikkkk:==)

Medicik
bu arada teprik kodum bebem
tüp dememiş aşılama dememiş çok şükür ki
demekki o yöntemler gerekli diil
ŞÜKÜRRR

verdıgı ılaçlar
evıcap
klomen erkeklere de verıldıgını bılmıyordum
bide gnc nın bıtkısel bı ılacı

kıss ben bı hafta kullandım klomen nolur nolmaz dıye ıkı kutu almıstım bı kutusu bıttı zaten azcık var bı kutu duruo verım onu sana dermısım öle deılde madem öle o zıyan olmasın onu da kocama içireyim ne zararı olur kiii

keçiboynuzunda bana da güldü ölee manalı manalı zararı olmaz yapın dedi :)
l-arginin mi verdi GNC nin şeker
biz de larginin ve evicap kullanmıştık

canım mens argınmax bızımkının adı
bu arada gelen tarantula family mi
yok aşkitom kocam sülalesinden yegen gelmiş. rapor lazımmıs okuldan kaçmıs kaçmış slah dedım onu kacarken dusuncektın. oh bunu dedım ya butun negatıfım gitti:)

canım tontonu özel mesaj atacam sana .

Medicik
bu arada teprik kodum bebem
tüp dememiş aşılama dememiş çok şükür ki
demekki o yöntemler gerekli diil
ŞÜKÜRRR

canım sende de tüpe gerek kalmıycak ınsallah tatlı kankeyam içmden öyle geçiyor.

sakınnnn
kafana göre

kocana
bişey içirme
bunlar hormon ilaclarııııı
hormonlarını bozarsın adamın

. sakınnnn kafana göre kocana bişey içirme bunlar hormon ilaclarııııı hormonlarını bozarsın adamın :20::20:[/QUOTE .!.:
yok kıs şaka ettim accık gulelım dedım ama baktım kımsecık yok neyse ben osmanı izliomm
ev fena yandı heee osmanımda öle bakakaldıı yaa en cok da meteye uzuldumm delırttıler sonunda

yok kıs şaka ettim accık gulelım dedım ama baktım kımsecık yok neyse ben osmanı izliomm
ev fena yandı heee osmanımda öle bakakaldıı yaa en cok da meteye uzuldumm delırttıler sonunda

bence aylin teklifi kabul etçek yerleşçekler o eve
o caroline i bi dövmediler yaaa
ne sabır var maşallahhhh
saçını başını yolasım var

he valla giriyom cikiyom yiyomm diyetteyim yahuuuuuu
kızlar yarın doktora gidecem dua edin ne olur kötü bişey demesin:18:.Acayip heycanlıyım.Herkes osmanıizliyo sanırım...
hayirli havadisler cancanimmm
he orda izliyceeduk
şimdi eve geldim
srar ettı gız çay içeceeemişiz:)

tasınma işi askıda haber yok ama şu kış geçsin de crafty hiç gözüm almıyo valla.

kizzz gozun aydin sorun cikmamis insallh tez vakit kalirsin hamusssss

çemile varken çaya mı gidilir kızzzzzzz
+ senin taşınma işi noldu komşu didin de aklıma geldi

kızlar yarın doktora gidecem dua edin ne olur kötü bişey demesin:18:.Acayip heycanlıyım.Herkes osmanıizliyo sanırım...

umarım hersey ıyı gıder cnm. hayırlı haber alırsın.

evet osmana bakıyorum ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…