- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.301
fırlama seni
yazsana kızım ne olduuuuuuu
ne dedi ton ton nejatcım
evet canım doktor ne dedii ? Umarım herşey yolundadırr
verdıgı ılaçlar
evıcap
klomen erkeklere de verıldıgını bılmıyordum
bide gnc nın bıtkısel bı ılacı
verdıgı ılaçlar
evıcap
klomen erkeklere de verıldıgını bılmıyordum
bide gnc nın bıtkısel bı ılacı
keçiboynuzunda bana da güldü ölee manalı manalı zararı olmaz yapın dedi :)
l-arginin mi verdi GNC nin şeker
biz de larginin ve evicap kullanmıştık
yok aşkitom kocam sülalesinden yegen gelmiş. rapor lazımmıs okuldan kaçmıs kaçmış slah dedım onu kacarken dusuncektın. oh bunu dedım ya butun negatıfım gitti:)bu arada gelen tarantula family mi
canım tontonu özel mesaj atacam sana .ooo iyii yaa yine şükür fazl birşey çıkmamış klomen sperm sayısını çoğaltıyor bir ara ben kullanırkenn şeytann dedikii al birazda eşine içirr amaa yapamadımm tabiiiibitanem hangi doktora gidiyorsun nerede ben bu tontonu merak ettim şimcikkkk:==)
Medicik
bu arada teprik kodum bebem
tüp dememiş aşılama dememiş çok şükür ki
demekki o yöntemler gerekli diil
ŞÜKÜRRR
sakınnnnkıss ben bı hafta kullandım klomen nolur nolmaz dıye ıkı kutu almıstım bı kutusu bıttı zaten azcık var bı kutu duruo verım onu sana dermısım öle deılde madem öle o zıyan olmasın onu da kocama içireyim ne zararı olur kiii
. sakınnnn kafana göre kocana bişey içirme bunlar hormon ilaclarııııı hormonlarını bozarsın adamın :20::20:[/QUOTE .!.:yok kıs şaka ettim accık gulelım dedım ama baktım kımsecık yok neyse ben osmanı izliomm
ev fena yandı heee osmanımda öle bakakaldıı yaa en cok da meteye uzuldumm delırttıler sonunda
yok kıs şaka ettim accık gulelım dedım ama baktım kımsecık yok neyse ben osmanı izliomm
ev fena yandı heee osmanımda öle bakakaldıı yaa en cok da meteye uzuldumm delırttıler sonunda
he orda izliyceedukçemile varken çaya mı gidilir kızzzzzzz
+ senin taşınma işi noldu komşu didin de aklıma geldi
he valla giriyom cikiyom yiyomm diyetteyim yahuuuuuuselam kızlar... girişlerim çıkışlarım birbirine karıştı iyice :)
haydi herkese benden doğal ıhlamur çayı :) babişim memleketteki ıhlamur ağcından toplamış kurutmuş benim üçün.. :) mis gibi vallahi.. doğal bişi içtikçe o poşettekilerden nefret ediyorum artıkın..
Gurbet abla o lokmacıklar da çayın yannında çok ii giderdi vallahi :)
hayirli havadisler cancanimmmkızlar yarın doktora gidecem dua edin ne olur kötü bişey demesin:18:.Acayip heycanlıyım.Herkes osmanıizliyo sanırım...
he orda izliyceeduk
şimdi eve geldim
srar ettı gız çay içeceeemişiz:)
tasınma işi askıda haber yok ama şu kış geçsin de crafty hiç gözüm almıyo valla.
çemile varken çaya mı gidilir kızzzzzzz
+ senin taşınma işi noldu komşu didin de aklıma geldi
kızlar yarın doktora gidecem dua edin ne olur kötü bişey demesin:18:.Acayip heycanlıyım.Herkes osmanıizliyo sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?