- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.421
günaydın kızlarrrr
medicik hayırlı olsun geçmişi okudum birazcıkın senin sonuçların iyiymiş çok sevindim..bu arada erkan olmasına rağmen ofisteki herkese söyledim ben ona göre davransınlar
günaydın kızlarrrr
medicik hayırlı olsun geçmişi okudum birazcıkın senin sonuçların iyiymiş çok sevindim..bu arada erkan olmasına rağmen ofisteki herkese söyledim ben ona göre davransınlar
buda kagıt kalem hazırda bekliyomuş
TE]
gızzz küstünmüü şaka yaptım leyynn
kızlaaar bana yardım edin fikirlerinize ve deneyimlerinizze ihtiyacım var geçen ay malum hüsranla bitti ama düzenli bi ilişkimizde olmamıştı tüm ay ama bu ay tamamen bebeğe odaklı çalışmalar olacak o yüzden bana bütün deneyimlerinizi söylerseniz sevinirim. geçi az çok biliyorum bele yastık koy işte yatakdan bi saat yat kalkma gibi ama daha neler var bilmiyorum yardım ediiinnn....
valla şeker burdaki kızlar keçi kürü dediler bilemedim ben meğer keçi boynuzuymuş
bize de bi arkadaş dedi eşim ondan yedi..ben öyle yatakta yarım saat bi saat falan yatmadım hep öyle diyorlarsanırım doğru ilişki yöntemi önemli :26:
şöyle güç kuvvet verecek şeyler yiyin için
gıııı hamilemisin bana niye kimse demediiiiihayırlı olsunnnnn
günaydın hoşgeldin canım
yok cnm niye küseyim ama inan çok endişeleniyorum son zamanlarda... ve çok heyecanlanıyorum...
günaydın hanımlar
medicalciğim dünden beri için sıkılıyor hayırdır
kocamı yani fındık fıstıkla beslicem....
canımmm çok saol darısı başına rüyasını görmüşün kendi de gelir inşallah
daha küçücük 6 hafta 3 günlük
endişelencek bişi yokki tam yumurtlama gününde birlikte olun yumurtlama gününe kadar birlikte olmayın ama bide böle dene bakalım
günaydın hanımlar
Medicalciğim dünden beri için sıkılıyor hayırdır
günaydın kızlarrrr
canım tanışmadık ama, tanışırız. Hoşgeldin aramıza diyemeyeceğim keşke gelmeseydin
allah daha büyük acı vermesin cnm. Yaşadığın en büyük acı bu olsun.
En kısa zamanda meleğini eline almayı nasip etsin.
ayyy maşallahhhh yok anam biz tatildeyizcocuga giden yolları kapadık kısa süreliğine sağlıkla alırsın inş kucagınaaa
cratycım tafcıgım eylul oncesınden berı bızlerle bılmıyorum belkı daha eskıdır ama cok guzel paylasımlarımız oldu oda çok tatlı biridir.
saol canım valla burdaki arkadaşların desteği insanı ümitsizken ümitlendiriyor..
inşallah hepinizin hamiş haberlerini alıcaz dua ediyorum yemin ederim..
takip ediyorum ediyorum neler yaptığınızı tatilin bitmesine az kaldı ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?