Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

buda kagıt kalem hazırda bekliyomuş[/QUOTE]

tabi beklerim kolay değil bu işler sizlerin sıkıntılı dönemlerinizi okudukca dahada korkuyorum ya olmazsa die...

valla şeker burdaki kızlar keçi kürü dediler bilemedim ben meğer keçi boynuzuymuş
bize de bi arkadaş dedi eşim ondan yedi..ben öyle yatakta yarım saat bi saat falan yatmadım hep öyle diyorlar sanırım doğru ilişki yöntemi önemli :26:
şöyle güç kuvvet verecek şeyler yiyin için

kocamı yani fındık fıstıkla beslicem....

günaydın hanımlar
medicalciğim dünden beri için sıkılıyor hayırdır

canım tanışmadık ama, tanışırız. Hoşgeldin aramıza diyemeyeceğim keşke gelmeseydin
Allah daha büyük acı vermesin cnm. Yaşadığın en büyük acı bu olsun.
En kısa zamanda meleğini eline almayı nasip etsin.

kocamı yani fındık fıstıkla beslicem....

aynen öyle şekerim "süpermenler" nasıl ilerlesin yoksa
belin altına yastık faydalı bişey yalnız kaç kişiden duyduysam doğru çıktı..
bir de çalışmalara zorunlu gibi bakmayın accıkın psikolojkmiş bu olay doktorum dedi
rahat olun gevşeyin yavaş hareketler edin olacak anacım hepinizin üçer beşer inşallah

günaydın hanımlar
Medicalciğim dünden beri için sıkılıyor hayırdır

işlerden tafcıgım ya

Her aksam eve baş agrısıyla gidiyorum

ılaç da içmiyorum ne olur ne olmaz dıye
uykumu alamayınca mutsuz geçiyor günüm
hafta sonları bomba gibi oluyorum uykum ful olunca

günaydın kızlarrrr
medicik hayırlı olsun geçmişi okudum birazcıkın senin sonuçların iyiymiş çok sevindim..bu arada erkan olmasına rağmen ofisteki herkese söyledim ben ona göre davransınlar

canımcım sağol çok nazıksın

cratycım tafcıgım eylul oncesınden berı bızlerle bılmıyorum belkı daha eskıdır ama cok guzel paylasımlarımız oldu oda çok tatlı biridir.

ayyy maşallahhhh yok anam biz tatildeyiz cocuga giden yolları kapadık kısa süreliğine sağlıkla alırsın inş kucagınaaa

saol canım valla burdaki arkadaşların desteği insanı ümitsizken ümitlendiriyor..
inşallah hepinizin hamiş haberlerini alıcaz dua ediyorum yemin ederim..
takip ediyorum ediyorum neler yaptığınızı tatilin bitmesine az kaldı ha gayret

ewet burda insan hem bilgileniyor hemde güzel vakit geçiriyorr ayyy tatile yeni girdik kuşum bee daha 4 ay var:98::125::125::125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…