Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bilmiyorum yaa o kadar moralim bozulduki
bu ay için hiç bi umut kalmadı resmen
ben zaten sabırsız bi insanım, bide bekledikçe bekliyecem şimdi

canım yaaa
bozma moralini lütfen
illa var bi çaresi bu işin
sen bal çörek otu vs yapma bi süre
ben bal tarçın ve çörek otundan sonra kisti oluşmuş bisürü insanla karşılaştım

bakalım bana ne diyecek doktor...belki beni muayende eder..bilmiyorum canım ya....Eşimde şu an karşımda bi üzgün anlatamam...

üzülmesin yaaa
doppler de çekilsin bakalım kocanın durumu neymiş
ben anlamadığım boyutlardayım bebek konusu bizi biraz uzaklaştırdı birbirimizden sanırım
eşimin işleri hafiflesin konuşacağım ben
ne derdi iş mi bebek üzüntüsü mü ben mi
bunu çözmek istiorum
çözmeden bebek yapmak istemiorum

kızlar sizce ben bi dr a gideyim mi çalışmalara başlamadan... :44::44::44::44::44::44:

git canım mutlaka, en azından bi problem varsa hormonlarda yumurtlamada falan bir an önce öğrenmiş olursun aylarca boşuna çalışmazsın
gerçi dr millet bişe bulur mutlaka

git canım mutlaka, en azından bi problem varsa hormonlarda yumurtlamada falan bir an önce öğrenmiş olursun aylarca boşuna çalışmazsın
gerçi dr millet bişe bulur mutlaka

ya ama enteresan bi durum var bnm yumurtlama dönemlerimde olan akıntı ve bel ağrısı adetimin bitmesiyle başladı sizce nedendir??? bu beni çok korkutuyo açıkcası gitmem şart bnm doktora yaa...

ya ama enteresan bi durum var bnm yumurtlama dönemlerimde olan akıntı ve bel ağrısı adetimin bitmesiyle başladı sizce nedendir??? bu beni çok korkutuyo açıkcası gitmem şart bnm doktora yaa...

muhtemelen psikolojiktir, insan hamileliğe takınca oturup vücudunu dinliyor neremde ne takıntı var diye, bir ihtimalde erken yumurtlama olabilir. adetini bekle 3.günü git dr a nasılsa herhalükarda 3.gün seni tekrar çağıracak

aranıza yeni katıldımm kızlaarr, bende 7 adır evliyim d. kontrol iğnesi kullanıodum 7 aydr.. bıraktım adet olmadım. benki hamileymdir ümidiye doktora gttim.. 5 cm lik kist çıktı (

kızlar yaa annemin 3-4 gündür midesi bulanıyomuş
ya 1 yıl önce menapoza girmişti hamile olamaz di mi
2 saattir ne iş ne bişey, bu düşünceyi kafamdan atamıyorum

nolur biri olmaz desin nooluurrrr

[/QUOTE]canım derdi kesinlikle sen değilsin..bence bu soruna içten içe üzülüyor...dün bende eşime o kadar kızdımki eşim yemak yemeden yattı..Akşam eve bi geldi üsti leş gibi sigara kokuyor, nerden dedim arkadaşları ile bilardo oynamışlar..ya dedim sen ne düşüncesizsin yarın sperm testi vericen ve sigara dumanının içinde ne duruyorsun..şu testi ver öyle gitseydin dedim..kıyameti kopardım varya ağzını açmadı suçluya..sabah dedimki bak bebek felan istemiyorsa söyle dedim..yazık gözleri dolu dolu oldu..sonra yine ben üzüldüm..[/QUOTE]

yok yok üzülmüorum ben gerekirse üzülecek gerektiği yere kadar gidecek bu iş
ii yada kötü bizim bu durumu çözmemiz lazım
bebekse bizi, evliliğimi bu hale getiren yemin ederim almiim kalsın ama değilse durumun sebebi başka bişiyse ben bebek yapamam bu halde

şaka yapıyosun demi canım gülelim diye..canım ne hamilesi olurmu menopoza girmiş kadın...üşütmüştür..

şaka yapıyosun demi canım gülelim diye..canım ne hamilesi olurmu menopoza girmiş kadın...üşütmüştür..

canım bence seninle ilgili değil ondan emin olabilirsin ben de bebek düşündüğümüzden beri eşimin burnundan getiriyorum, şu son 2 ayda, 2.5 yıllık evliliğimizde yaptığımızın toplamından 10 kat fazla kavga etmişizdir.

o yüzden moral vermeye çalış, üstüne gitme asla

hadi canımmm
ne biliim ben olur mu olur yani
kaç yaşında ki + şüphelenio mu

o şüphelenmiyo ama ben her olayı hamileliğe yorduğumdan mıdır nedir içim cız etti duyar duymaz
yaşı 54
değildir di mi
netten araştırdım birsürü yaşanmış vaka var
nolur milyonda 1 biz olmayalım ağlarım valla

adetim biteli 2 gün oldu ama off bilmiyorum yaa bu ayı boş geçirmek istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…