- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.601
aranıza yeni katıldımm kızlaarr, bende 7 adır evliyim d. kontrol iğnesi kullanıodum 7 aydr.. bıraktım adet olmadım. benki hamileymdir ümidiye doktora gttim.. 5 cm lik kist çıktı (
adetim biteli 2 gün oldu ama off bilmiyorum yaa bu ayı boş geçirmek istemiyorum...
kızlar ben geldim neler kaynatmışsınız yine hüzünlenmiş gördüm haydi toparlanın üzülmeyin sıkmayın canınızı her şey istediğimiz gibi olacak inşallah:))
sen geldin sustuk
ben şahsen bu ayki ümitlerimi kaybettim ama çok çabuk yıkılıp çok çabuk toparlanıyorum
neşem yerinde:84:
bu ay olmazsa gelecek ay olur umudunu hiçbir zaman kaybetme.Yeter ki hamile kaldığımızda sağlıkla bir şekilde bebişimizin doğumunu görelim sadece hamile kalmak da yeterli değil çünkü artık önümüzdeki maçlara bakacağız
aman sende boşver mahalle baskısını bana ne baskılar yaptılar da tınmadım bildiğimi okudum şu hayatta hep.Siz aile olmak istediğiniz için yapacaksınız.Bu senin isteğin ve beklentin kimin ne düşündüğünün ne önemi var.Zaten endişelenme bebişin doğunca mahalle başka şeylerini başına kakmaya başlarbirde mahalle baskısı var
en azından kısır olmadığımızı kanıtlasak bi hamile kalıp
yoksa herkes gözümüzün içine bakmaya devam edecek
aman sende boşver mahalle baskısını bana ne baskılar yaptılar da tınmadım bildiğimi okudum şu hayatta hep.Siz aile olmak istediğiniz için yapacaksınız.Bu senin isteğin ve beklentin kimin ne düşündüğünün ne önemi var.Zaten endişelenme bebişin doğunca mahalle başka şeylerini başına kakmaya başlarmahallede dedikodu bitmez bacım
birde mahalle baskısı var
en azından kısır olmadığımızı kanıtlasak bi hamile kalıp
yoksa herkes gözümüzün içine bakmaya devam edecek
ay canım sende yani.
mahalleye niye kanıtlamak zorundasın ki.
kime ne hesap veriyorsun.
bak sen kendi işine. onlar baksın daha nerene bakacaksa
milletin çenesi durmaz sen muattap olma
ayyyy bu ne sessizlik.. sus pus oldunuz kızlar hayırdır...
ay canım sende yani.
mahalleye niye kanıtlamak zorundasın ki.
kime ne hesap veriyorsun.
bak sen kendi işine. onlar baksın daha nerene bakacaksa
milletin çenesi durmaz sen muattap olma
kimsecikler de yokk kiiiiiii
olanlar da konuşmuyorrr
yaa eşimin tarafı sağolsum ağzını açıp bişey demediler şimdiye kadar, ama bizim taraf yokmu
her zaman soruyolar ne zaman düşünüyosunuz diye
Allah Allah ben biraz önce kendi kendime konuşurken neredeydiniz
yazacak takatimde yok açkcası
acayip başım ağrıyo... :2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?