Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aranıza yeni katıldımm kızlaarr, bende 7 adır evliyim d. kontrol iğnesi kullanıodum 7 aydr.. bıraktım adet olmadım. benki hamileymdir ümidiye doktora gttim.. 5 cm lik kist çıktı (

hoşgeldin canım
ilk aydan stres yapma
1 tanecik 5cmcik kist bişe yapmaz. tedavi verdimi

adetim biteli 2 gün oldu ama off bilmiyorum yaa bu ayı boş geçirmek istemiyorum...

niye boş geçiresin canım sen çalış yine
olursa olur, olmazsa adetin 3.günü gidersin,
şimdi gitmenin pek bi mantığı yok hormonlara 3.gün bakılması gerekiyor, o yüzden diyorum

kızlar ben geldim neler kaynatmışsınız yine hüzünlenmiş gördüm haydi toparlanın üzülmeyin sıkmayın canınızı her şey istediğimiz gibi olacak inşallah:))

kızlar ben geldim neler kaynatmışsınız yine hüzünlenmiş gördüm haydi toparlanın üzülmeyin sıkmayın canınızı her şey istediğimiz gibi olacak inşallah:))

sen geldin sustuk
ben şahsen bu ayki ümitlerimi kaybettim ama çok çabuk yıkılıp çok çabuk toparlanıyorum
neşem yerinde:84:

kaybolmuş herkes nereye gittiniz ben geldim diye mi kaçtınızzzzzzzzzzzzzzzz yoksaaordamısın ordamısın

sen geldin sustuk
ben şahsen bu ayki ümitlerimi kaybettim ama çok çabuk yıkılıp çok çabuk toparlanıyorum
neşem yerinde:84:

bu ay olmazsa gelecek ay olur umudunu hiçbir zaman kaybetme.Yeter ki hamile kaldığımızda sağlıkla bir şekilde bebişimizin doğumunu görelim sadece hamile kalmak da yeterli değil çünkü artık önümüzdeki maçlara bakacağız

birde mahalle baskısı var
en azından kısır olmadığımızı kanıtlasak bi hamile kalıp
yoksa herkes gözümüzün içine bakmaya devam edecek

aman sende boşver mahalle baskısını bana ne baskılar yaptılar da tınmadım bildiğimi okudum şu hayatta hep.Siz aile olmak istediğiniz için yapacaksınız.Bu senin isteğin ve beklentin kimin ne düşündüğünün ne önemi var.Zaten endişelenme bebişin doğunca mahalle başka şeylerini başına kakmaya başlarmahallede dedikodu bitmez bacım

bebek konusu bi yerde açıldığında bile ödüm kopuyor bana bişey soracaklar diye
gerçi herkes korunduğumuzu sanıyor, yada ben herkesin öyle sandığını sanıyorum

ay canım sende yani.
mahalleye niye kanıtlamak zorundasın ki.
kime ne hesap veriyorsun.
bak sen kendi işine. onlar baksın daha nerene bakacaksa
milletin çenesi durmaz sen muattap olma

ay canım sende yani.

yaa eşimin tarafı sağolsum ağzını açıp bişey demediler şimdiye kadar, ama bizim taraf yokmu
her zaman soruyolar ne zaman düşünüyosunuz diye

ay canım sende yani.

ssbulutum bir şey soracağım sanırım ikinci gebeliğin.Doktora gittinmi herhangi bir ilaç kullanman için verdimi.Eğer ilkse sorumu geri alıyorum

yaa eşimin tarafı sağolsum ağzını açıp bişey demediler şimdiye kadar, ama bizim taraf yokmu
her zaman soruyolar ne zaman düşünüyosunuz diye

düşünüyoruz dersen daha çok laf yaparlar
henüz düşünmüyoruz
daha şunu yapcaz bunu yapcaz
biraz daha yalnız takılcaz falan de sav başından
sende rahatlaa

yazacak takatimde yok açkcası

acayip başım ağrıyo... :2::2::2::2::2::2:

canım kıyamam üşüttünmü yoksa kırmızılarmı var.Benim de kaç gündür başım ağrıyor.Başıma aksamları sıkıca türbent bağlıyorum bide craftın önerisi vardı patatesleri alnına koyup üzerine bağlama gibi onu da deneyebilirsin ağrıyı alıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…