Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben geldim kızlarrrr nabersiniz bakalım
hoşgeldinnn
Allah Allah ben biraz önce kendi kendime konuşurken neredeydiniz
çalışıyoruz herhaldeee
ssbulutum bir şey soracağım sanırım ikinci gebeliğin.Doktora gittinmi herhangi bir ilaç kullanman için verdimi.Eğer ilkse sorumu geri alıyorum

evet canım ikinci. Gittim doktora folic plus ve progestan verdi. folic plus ı ilk gebelimden önce kullanmaya başlamıştım zaten. sonra hiç bırakmadım. 1 tane alıyordum şimdi 3 e çıkardım tekrar.

evet canım ikinci. Gittim doktora folic plus ve progestan verdi. folic plus ı ilk gebelimden önce kullanmaya başlamıştım zaten. sonra hiç bırakmadım. 1 tane alıyordum şimdi 3 e çıkardım tekrar.

hmmm anladım canım ya benim ilk gebeliğimde de doktor progestan yazmıştı ne olduğunu anlamamıştım zaten eczaneye gidip almamıştım da neyse bu seferkine daha temkinli olcam inşallah

ayy bilmiyorum kırmızılar bittimeden böyl oldm bitelide kırmızılar 2 gün oldu... deneyim olmazsa
ofisdede acayip sessizlikvar sinirlerimi bozuyo...

hmmm anladım canım ya benim ilk gebeliğimde de doktor progestan yazmıştı ne olduğunu anlamamıştım zaten eczaneye gidip almamıştım da neyse bu seferkine daha temkinli olcam inşallah

kahverengi akıntım gelmişti benim o yüzden verdi canım. düşük tehdidi oluştuğu için kullanılıyor canım. sen doktorunun dediklerinden çıkma bundan sonra

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende varııımmmm... ayykilo demeyin yaa 75 kiloyum ve sadece iğrenç bi göbüşümle popoşum var rezalet kocamda laf sokup duruyo ama bnm verme gibi bi çabam yok...

eyvahhhhhhhh
ne diyon sen
deli bide dikkat etmiyom diyo ya
valla dikkat etsen iyi olur
kilonun sonucu kaç kilo olacak belli değil :26::26::26:

napim canım veremedim kiloyu işte ölek mi
bakma dikkat etmiyorum dediğime gene de çok ekmek yağlı vs yemiyorum kolayı zaten bıraktım
bi tiksinsem çikolatadan Allahın cezası çikolatadan alıyorum ne alıyosam
sonunu bilmiyorum ama şişmanlar da doğuruyo kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…