- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.701
ben kaçar kızlarr
hepinize hayırlı akşamlarrr
merhaba kızlar dün benim reglimin başlamasından itibaren 14. gündü yani yumurtlama günümdü neyse güzelcee yumurtladımbu yaşıma kadar ilk defa akıntımda hafif pembemsi kan gibi bişe vardı neden olur bu bilen yada başına gelen var mı???
merhaba missdefne bildiğim kadarıyla bazı kadınlarda yumurtlama zamanında bu tarz bir leke gelebiliyor..ama yine de tam emin değilim..inşallah yumurtlamışsındır..bu günleri boş geçirme derim:)
evet keşke bu günleri değerlendirebilsem biz işlerimiz yüzünde eşimle farklı yerlerde yaşıyoruz sadece hafta sonları birardayız:2:
kızlar selam nasılsınız?kimse yok galiba..ya benim acayip test yapasım var,ama daha var acaba gösterir mi sabah yapsam,nedense bişeyler dürtüyo beni,bir akıl verin bişey diyin
ben olsam çoktan yapardım :))))) yap gııı
hosgeldijnnnnnnnaranıza yeni katıldımm kızlaarr, bende 7 adır evliyim d. kontrol iğnesi kullanıodum 7 aydr.. bıraktım adet olmadım. benki hamileymdir ümidiye doktora gttim.. 5 cm lik kist çıktı (
hamis olabulu gizli yumurtayanan bulusabulu spremmmmmkızlar yaa annemin 3-4 gündür midesi bulanıyomuş
ya 1 yıl önce menapoza girmişti hamile olamaz di mi
2 saattir ne iş ne bişey, bu düşünceyi kafamdan atamıyorum
nolur biri olmaz desin nooluurrrr
olabilir normal canim kuvvetli catlamis senin yumos korkma birsey degullllmerhaba kızlar dün benim reglimin başlamasından itibaren 14. gündü yani yumurtlama günümdü neyse güzelcee yumurtladımbu yaşıma kadar ilk defa akıntımda hafif pembemsi kan gibi bişe vardı neden olur bu bilen yada başına gelen var mı???
valla yarın sabah yapıyım diyorum..hem negatif çıksa da olmadığı anlamına gelmez di mi?belki daha geç de gösterebilir
selam kızlar ya kahverengi lekelenmem var nokta gibi acaba ne bu geçmi yumurtluyorum hesaplarıma göre yumurtlama günüm geçeli 6 gün oldu
anammm eee yanı regl gunune yakın bı tarıh mı su sıralar yerlesmeee knamsı olabılır mı kı acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?