Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar selam nasılsınız?kimse yok galiba..ya benim acayip test yapasım var,ama daha var acaba gösterir mi sabah yapsam,nedense bişeyler dürtüyo beni,bir akıl verin bişey diyin

merhaba kızlar dün benim reglimin başlamasından itibaren 14. gündü yani yumurtlama günümdü neyse güzelcee yumurtladım bu yaşıma kadar ilk defa akıntımda hafif pembemsi kan gibi bişe vardı neden olur bu bilen yada başına gelen var mı???

merhaba missdefne bildiğim kadarıyla bazı kadınlarda yumurtlama zamanında bu tarz bir leke gelebiliyor..ama yine de tam emin değilim..inşallah yumurtlamışsındır..bu günleri boş geçirme derim:)

merhaba missdefne bildiğim kadarıyla bazı kadınlarda yumurtlama zamanında bu tarz bir leke gelebiliyor..ama yine de tam emin değilim..inşallah yumurtlamışsındır..bu günleri boş geçirme derim:)

evet keşke bu günleri değerlendirebilsem biz işlerimiz yüzünde eşimle farklı yerlerde yaşıyoruz sadece hafta sonları birardayız:2:

aranıza yeni katıldımm kızlaarr, bende 7 adır evliyim d. kontrol iğnesi kullanıodum 7 aydr.. bıraktım adet olmadım. benki hamileymdir ümidiye doktora gttim.. 5 cm lik kist çıktı (
hosgeldijnnnnnnn

kızlar yaa annemin 3-4 gündür midesi bulanıyomuş
ya 1 yıl önce menapoza girmişti hamile olamaz di mi
2 saattir ne iş ne bişey, bu düşünceyi kafamdan atamıyorum

nolur biri olmaz desin nooluurrrr
hamis olabulu gizli yumurtayanan bulusabulu spremmmmm

olabilir normal canim kuvvetli catlamis senin yumos korkma birsey degullll

valla yarın sabah yapıyım diyorum..hem negatif çıksa da olmadığı anlamına gelmez di mi?belki daha geç de gösterebilir

e o zaman nıye yapıcan kızz yapma gunun ne zman bı gun bıle gecse yap ama gecmeden yapma hep gelıcek dıye hazırla kendını geldıgınde daha az hayal kırıklıgına ugrarsın ben sahsen artık tek cızgı gormekten bıktımdaaa:2:

selam kızlar ya kahverengi lekelenmem var nokta gibi acaba ne bu geçmi yumurtluyorum hesaplarıma göre yumurtlama günüm geçeli 6 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…