- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.661
7.haftaya girdim başladı benim canım inşallah başlamaz senin
herkes nerdeeeeee
kızlar dayanamayıp testimi yaptım,çift çizgi çıktı diğeri kadar kırmızı değil ama apaçık belli..cuma günüde kan testi yaptırıcam..inşallah ilki gibi kimyasal gebelik geçirmem :26:
ayyy süperrrrrr
hayırlı olsun canımmm
inşallah yolunda gider her şeyyyyyyyyyy
kızlar dayanamayıp testimi yaptım,çift çizgi çıktı diğeri kadar kırmızı değil ama apaçık belli..cuma günüde kan testi yaptırıcam..inşallah ilki gibi kimyasal gebelik geçirmem :26:
e süper hadi maşallah
regl ne zaman ki
27-28 gün sürer normalde,kasım 24ünde olmştum en son..bu ayda 24ünde en geç bekliyordum
canım sağol,bu testin yanlış olma ihtimalide var mıdır? kan testini görmeden de çok sevinemiyecğm sanırım.ama içim kıpır kıpır bir yandan dainşallah tutunur bana sıkıca..
e cumayı bekleme o zaman
yarın yaptır testini
değildir canım yaaaaaa
hem belirtiler de vardı zaten
inşallah tutunur canım
kan testini de yaptır da için rahatlasın inşallah
:118::118::118:
evet yarın gideyim.ne biliyim hep kendimi cuma için şartlandırmıştım yaondan sanırım..ona görede doktorumdan randövü alırım çok yoğunda ancak 1hafta sonraya verirler sanırm..
inşallah canım,,hamile olması bir dert,tutunması bir dert doğurması bir dert.:96:.ama sonucu eminim bütün dertleri unutturacak bir güzellik..inş..hep beraber o günleride görürüz..
yarın git gitt
hayırlı haberlerle gel inşallahhh
inşallah canım sağol..senin kaç haftalık bebişin..benim 2 haftalıktır sanırım
ya bir soru kafama takıldı..ben ayın 7sinde doktora gittiğimde ultrasyonla falan bakmıştı.ayın 5inde falan hamile kalmş olsam o belli olurmuydu ultrasyondA..
inşallah canım sağol..senin kaç haftalık bebişin..benim 2 haftalıktır sanırım
ya bir soru kafama takıldı..ben ayın 7sinde doktora gittiğimde ultrasyonla falan bakmıştı.ayın 5inde falan hamile kalmş olsam o belli olurmuydu ultrasyondA..
olmaz tabii kii
5 haftalıkken fln kese görünüo bildiğim kadarıyla
dimi SS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?