Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar dayanamayıp testimi yaptım,çift çizgi çıktı diğeri kadar kırmızı değil ama apaçık belli..cuma günüde kan testi yaptırıcam..inşallah ilki gibi kimyasal gebelik geçirmem :26:

kızlar dayanamayıp testimi yaptım,çift çizgi çıktı diğeri kadar kırmızı değil ama apaçık belli..cuma günüde kan testi yaptırıcam..inşallah ilki gibi kimyasal gebelik geçirmem :26:

ayyy süperrrrrr
hayırlı olsun canımmm
inşallah yolunda gider her şeyyyyyyyyyy

canım sağol,bu testin yanlış olma ihtimalide var mıdır? kan testini görmeden de çok sevinemiyecğm sanırım.ama içim kıpır kıpır bir yandan da inşallah tutunur bana sıkıca..

değildir canım yaaaaaa
hem belirtiler de vardı zaten
inşallah tutunur canım
kan testini de yaptır da için rahatlasın inşallah
:118::118::118:

değildir canım yaaaaaa
hem belirtiler de vardı zaten
inşallah tutunur canım
kan testini de yaptır da için rahatlasın inşallah
:118::118::118:

inşallah canım,,hamile olması bir dert,tutunması bir dert doğurması bir dert.:96:.ama sonucu eminim bütün dertleri unutturacak bir güzellik..inş..hep beraber o günleride görürüz..

inşallah canım,,hamile olması bir dert,tutunması bir dert doğurması bir dert.:96:.ama sonucu eminim bütün dertleri unutturacak bir güzellik..inş..hep beraber o günleride görürüz..

he yaa nazlı şeyler

amin inşallahhhhhhhhhhhhhh hep beraber görürüz canım

olmaz tabii kii
5 haftalıkken fln kese görünüo bildiğim kadarıyla
dimi SS

benim 6 hafta olacak kısmetse.
canım son regl tarihine göre hesaplanıyor
senin de 4 hafta civarı olması lazım
belli olmazdı canım
zaten yumurtlama zamanın oluyor o zaman
döllenecek yerleşecek oooooo
şimdi bile zar zor görünür karnından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…