Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

QUOTE=only_smile;16771575]Kızlar günaydın,
ben size söylemeyi unuttum. Ben hamileyim, c.tesi günü doktor randevum var.Bakalım görebilecekmiyiz bebişi:)

kız bu unutlacak bişey mi şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun, kucağına aldığın günleride görürüsn inşallah.kaç haftalık biliyor musn?[/QUOTE]

Canım c.tsi doktor randevum var. Otomatik hesaplayıcılara göre 5+1 günlük hamileyim. Ama önemli olan keseyi görmek. Çok heyecanlıyım, umarım olumsuz bişey olmaz

kız bu unutlacak bişey mi şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun, kucağına aldığın günleride görürüsn inşallah.kaç haftalık biliyor musn?

Canım c.tsi doktor randevum var. Otomatik hesaplayıcılara göre 5+1 günlük hamileyim. Ama önemli olan keseyi görmek. Çok heyecanlıyım, umarım olumsuz bişey olmaz[/QUOTE]

olmaz canım güzel şeyler düşün..bende dün evde test yapmştm eşime söyledim.sabah sessizce kalktı bana kahvaltı hazırladı arada bir hazırlardıda bu kadar sessiz ve itinalı değil

Canım c.tsi doktor randevum var. Otomatik hesaplayıcılara göre 5+1 günlük hamileyim. Ama önemli olan keseyi görmek. Çok heyecanlıyım, umarım olumsuz bişey olmaz

hayırlı olsun
umarım herşey yolunda gider
keseni de görüp rahatlarsın inşallahh
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle canım

hayırlı olsun
umarım herşey yolunda gider
keseni de görüp rahatlarsın inşallahh
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle canım

İnşallah canım, dua edin bana. Çünkü temmuzda kimyasal gebelik geçirdim, ondan korkuyorum. Gerçi o zaman idrar testinde çıkmıyordu. Şimdi idrar testim git gide koyulaşıyor.Bugün nerdeyse 1. si kadar koyuydu...

ayyy ne güselll tek tek haberler geliyooo hekesin göbüşü dolardaaaa topic açarız adıdaa şişko ama mutlu gacılar diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…