- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.801
hahhayyy yaşasın o zaman tutun bebiş tutun bebiş
bu arada gunaydın herkeseee kıslar erken kalktım cunku evımı bocekler bastı yaaa parkelerın altından cıkıoo bocekler ne yapma lazımm ilaç aldım sıkıorum ama ölü mölü yine cıkıolarr
yaaa yokmu başka bilgisi olan yaaa kendimi çok kötü hissediyorum bu ağrı yüzünden... :44::44::44::44::44::44::44::44:
kahverengı evet ama hamam böcegı deıl galba netten baktım tesbih böceği diye gecıo böle irili ufaklı sabahtan berı domestosla sildim heryerı ilaçladım bı bakaayım ölü üç beş tane var yınee kafayı yıcemm sen nasıl ilaç kullandım hatırlıon muayy canım ya çok zor işin:18:,kötü oldum düşününce.hamam böceği mi bunlar.bizdede bi kere olmştu kahverengi kare şeklinde ilaçlar var onların içindekini yedikten sonra ölüyorlardı ve ortalıktada gözükmüyordu ölüleri.yuvalarında ölüyolar sanırı m
benimde başım mutfak tezgahımda biriken karıncalarla dertte.Sürekli temizliyorum kırıntı bırakmıyorum ama yine geliyorlar yine geliyorlar yemek yaparken kullandığım kaşığı bile tezgahıma koyamıyorum artık
yaaa yokmu başka bilgisi olan yaaa kendimi çok kötü hissediyorum bu ağrı yüzünden... :44::44::44::44::44::44::44::44:
kahverengı evet ama hamam böcegı deıl galba netten baktım tesbih böceği diye gecıo böle irili ufaklı sabahtan berı domestosla sildim heryerı ilaçladım bı bakaayım ölü üç beş tane var yınee kafayı yıcemm sen nasıl ilaç kullandım hatırlıon mu
ya hadı o karınca yıne benım kı resmen böcekkkk
cnm parke eski masiflerden değil mi
böcek de yüksek olasılıkta tahta böceğidir.
tek şansın parkeleri söktürmek, ilaçlatmak ve yeniden parke yaptırmak.
Tecrübe ile sabit...
kızlar ben bide birşey sorcam anlamadığım bi durum var biz çalışmalara başladık dün itibariyle belime yastıkda koydum yattım kalkmadım da ama acayip kask ağrım var ve sürekli bişey akıyomuş gibi geliyo ilk defa oldum böyle neden acaba başına böyle bişey gelen varmı?????????
birde ben adet olurken hep sağ kasığım ağrırı yumurtlama dönemimde de hiç bilmem ilk günden bu yana sol kasığımın ağrıdığını şimdide sağ kasığım ağrıyo bacağıma vuruyo ağrısı yaaa...
benim adet dönemimde öyle bir ağrı oluyor
ya eskı parke deıl kız bu laminat parkelerden ve ben kıracıyım nasıl soktureyım ev de yenı ev ılk bız oturuoz
ben tam yumurtlama dönemimde doktora gitmiştim oda ultrasyonla alttan muayene etti.benimde 2-3 gün kasık ağrım sürdü ben bunu muayeneye bağlıyorum..çünkü öyle ağrı olmazdı bende.sende muayene olduysan ondan olabilr
hayırlısı olsun gülümay cnm
5 deki randevuya 6 gitti
surat fln yapmış teknisyen ama almış :)
11:30 da da dr a gidecek bugün bakalım ne diyecek
Heeee
bu arada bende Çapa'dan randevumu aldım rapor için
Ptesi gideceğim
Tüp bebek sürecine giriorum yani nasipse
o zaman evden çıkın 2 gün bi yere gidin o arada çaar bi şirket ilaçlat
bakalım ondan sona da çıkacak mı
eğer çıkarsa tek şansın maalesef söktürmek olacak şeker
o akan bence sperm
kasık ağrısının da tek nedeni yumurtlama dönemin ve üşütmüş olman gülüm :)
no panik
gunaydın kızlar
ben yıne cok yopunum
yumurtlama gunlerımdeyım ama tipim kayık hep uyuyorum
icraat yok
ve enfeksiyon kapmış olabilirsin
o da kasık ağrısı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?