Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yaaa yokmu başka bilgisi olan yaaa kendimi çok kötü hissediyorum bu ağrı yüzünden... :44::44::44::44::44::44::44::44:

bu arada gunaydın herkeseee kıslar erken kalktım cunku evımı bocekler bastı yaaa parkelerın altından cıkıoo bocekler ne yapma lazımm ilaç aldım sıkıorum ama ölü mölü yine cıkıolarr

cnm parke eski masiflerden değil mi
böcek de yüksek olasılıkta tahta böceğidir.
tek şansın parkeleri söktürmek, ilaçlatmak ve yeniden parke yaptırmak.
Tecrübe ile sabit...

kahverengı evet ama hamam böcegı deıl galba netten baktım tesbih böceği diye gecıo böle irili ufaklı sabahtan berı domestosla sildim heryerı ilaçladım bı bakaayım ölü üç beş tane var yınee kafayı yıcemm sen nasıl ilaç kullandım hatırlıon mu

ya hadı o karınca yıne benım kı resmen böcekkkk

yaaa yokmu başka bilgisi olan yaaa kendimi çok kötü hissediyorum bu ağrı yüzünden... :44::44::44::44::44::44::44::44:

ben tam yumurtlama dönemimde doktora gitmiştim oda ultrasyonla alttan muayene etti.benimde 2-3 gün kasık ağrım sürdü ben bunu muayeneye bağlıyorum..çünkü öyle ağrı olmazdı bende.sende muayene olduysan ondan olabilr

kızlar ben bide birşey sorcam anlamadığım bi durum var biz çalışmalara başladık dün itibariyle belime yastıkda koydum yattım kalkmadım da ama acayip kask ağrım var ve sürekli bişey akıyomuş gibi geliyo ilk defa oldum böyle neden acaba başına böyle bişey gelen varmı?????????
birde ben adet olurken hep sağ kasığım ağrırı yumurtlama dönemimde de hiç bilmem ilk günden bu yana sol kasığımın ağrıdığını şimdide sağ kasığım ağrıyo bacağıma vuruyo ağrısı yaaa...

yok benim kahverengi dediğim hamam böceklerine karşı aldığımz tabletlerdi.büyük kare şeklinde köşelerinde ufak delikler var kahverengi renkte..parkelerin eskiyse arkadaşın dediği gibi söktür bencede

cnm parke eski masiflerden değil mi
böcek de yüksek olasılıkta tahta böceğidir.
tek şansın parkeleri söktürmek, ilaçlatmak ve yeniden parke yaptırmak.
Tecrübe ile sabit...

ya eskı parke deıl kız bu laminat parkelerden ve ben kıracıyım nasıl soktureyım ev de yenı ev ılk bız oturuoz

o akan bence sperm
kasık ağrısının da tek nedeni yumurtlama dönemin ve üşütmüş olman gülüm :)
no panik

ya eskı parke deıl kız bu laminat parkelerden ve ben kıracıyım nasıl soktureyım ev de yenı ev ılk bız oturuoz

o zaman evden çıkın 2 gün bi yere gidin o arada çaar bi şirket ilaçlat
bakalım ondan sona da çıkacak mı
eğer çıkarsa tek şansın maalesef söktürmek olacak şeker

gunaydın kızlar

ben yıne cok yopunum
yumurtlama gunlerımdeyım ama tipim kayık hep uyuyorum
icraat yok

hayırlısı olsun gülüm

o zaman evden çıkın 2 gün bi yere gidin o arada çaar bi şirket ilaçlat
bakalım ondan sona da çıkacak mı
eğer çıkarsa tek şansın maalesef söktürmek olacak şeker

ebet bencede bi illaççıyla konusmam lazım saolun kıslarr ben uyuyayım azcıkk gece 2 de yattım sabah 7 de kalktım haınn böceklerrrr:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…