- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.041
ne cevherler varmış topikimizde maşşallah
gezici aşevi gibisiniz yauuu
inşallah canım,o zaman ben pazartesi mi yaptırayım bhcgyi? doktor 2 gün sonra dedide:26:
ne cevherler varmış topikimizde maşşallah
gezici aşevi gibisiniz yauuu
kızlar ben geldimm tahlil yaptırmıştımya progestorona baktı doktor ilk defa kendiliğinden büyüyüp çatlamış hemde ilaçsızz çok sevindimbu ay ilaç kullanmadım prolaktinimde iyi çıktı ama gebelik yok tabi her zamankii gibi :=))
sen iki gün sonra yaptır kesinelinde bulunsun yani bu testi bugünyaptırdıysan cumartesi yaptırmalısın ikinci testini. değerin muhtemelen 1000 li rakamlarda olacak pazartesi de 3. 2. günün olacağı için değerin 2000 lerin üstünde olacak o yüzden pazartesiden sonra vajinal olarak bakılınca keseyi görür doktor
sus gıııı hem ihtiyaçtan hemde arada silkelemek lazım kızları yogsam bende dahil kafayı yicezz:78::78::78::78::78::78:
medi sana meshur mercimek çorbamdan yapam onu içenmiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin
o da olur inşallah
bak bunlar nasıl iyi olmuş
bebiş de gelir hayırlısıyla sabret
inşallah canım ağzından bal damlıyorstrese girdim şimdiden, değerim düşk mü çıkar yüksek mi diye.. en iyisi stresten uzak durmak kafamı başka şeylere vereyım ben .kitap okumak en iyisi sanırım. .
Akasyacım çok sevindimm hamiş olmanaAllah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah :)
evet bulutum inşallahh canım benimm çok mutlu olsum bal tarçın çörek otu uygulamıştım belkide o sebep oldu amaa yumurtsnın büyümemesine çok üzülüyordum hiç streste yapmamıştım bu ay darısıı diğer aylaraa inşallahh :))
evet bulutum inşallahh canım benimm çok mutlu olsum bal tarçın çörek otu uygulamıştım belkide o sebep oldu amaa yumurtsnın büyümemesine çok üzülüyordum hiç streste yapmamıştım bu ay darısıı diğer aylaraa inşallahh :))
inşallah canımm inşallahh :)canım sağolasın, allah herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..:26:
21.günü gidiliyor ama ben 25.gün gittim doktorda birşey demedi tahlilimi yaptı :)inşallah canım, çatladığını görmek için kaçıncı gün gidiliyo doktora bi deyiver bakim
stress yokkk olunca her şey düzeliyor demek kii
sen içini rahat tut zamanı gelince gelir inşallah bebişin de
bencede stressiz yaşamm gerçekten insan hayatını olumlu derecede etkiliyor.Buda çok güzel birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?