Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar ben geldimm tahlil yaptırmıştımya progestorona baktı doktor ilk defa kendiliğinden büyüyüp çatlamış hemde ilaçsızz çok sevindim bu ay ilaç kullanmadım prolaktinimde iyi çıktı ama gebelik yok tabi her zamankii gibi :=))

inşallah canım,o zaman ben pazartesi mi yaptırayım bhcgyi? doktor 2 gün sonra dedide:26:

sen iki gün sonra yaptır kesin elinde bulunsun yani bu testi bugünyaptırdıysan cumartesi yaptırmalısın ikinci testini. değerin muhtemelen 1000 li rakamlarda olacak pazartesi de 3. 2. günün olacağı için değerin 2000 lerin üstünde olacak o yüzden pazartesiden sonra vajinal olarak bakılınca keseyi görür doktor

hoşgeldin

o da olur inşallah
bak bunlar nasıl iyi olmuş
bebiş de gelir hayırlısıyla sabret

inşallah canım ağzından bal damlıyor strese girdim şimdiden, değerim düşk mü çıkar yüksek mi diye..en iyisi stresten uzak durmak kafamı başka şeylere vereyım ben.kitap okumak en iyisi sanırım..

Son düzenleme:
hoşgeldin

o da olur inşallah
bak bunlar nasıl iyi olmuş
bebiş de gelir hayırlısıyla sabret

evet bulutum inşallahh canım benimm çok mutlu olsum bal tarçın çörek otu uygulamıştım belkide o sebep oldu amaa yumurtsnın büyümemesine çok üzülüyordum hiç streste yapmamıştım bu ay darısıı diğer aylaraa inşallahh :))

Akasyacım çok sevindimm hamiş olmana Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah :)

inşallah canım, çatladığını görmek için kaçıncı gün gidiliyo doktora bi deyiver bakim

stress yokkk olunca her şey düzeliyor demek kii
sen içini rahat tut zamanı gelince gelir inşallah bebişin de

canım sağolasın, allah herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..:26:
inşallah canımm inşallahh :)
inşallah canım, çatladığını görmek için kaçıncı gün gidiliyo doktora bi deyiver bakim
21.günü gidiliyor ama ben 25.gün gittim doktorda birşey demedi tahlilimi yaptı :)
stress yokkk olunca her şey düzeliyor demek kii
sen içini rahat tut zamanı gelince gelir inşallah bebişin de

bencede stressiz yaşamm gerçekten insan hayatını olumlu derecede etkiliyor.Buda çok güzel birşey :)

bencede stressiz yaşamm gerçekten insan hayatını olumlu derecede etkiliyor.Buda çok güzel birşey :)

evet canım zaten yapılan araştırmalar sonucu üreme bozuklukları üniversite okumuş, çalışan bayanlarda daha fazlaymış, işe git işin stresi eve gel evin stresi tabi yumurtalıkara vuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…