Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

şimdi pirinci pişiricez sonra unu yumurtayı yogurdu içice çırpıp pişen rpirince eklicem dogrumu bide yumurta akınıdamı koyucam ve yumurta kokusu geliyomu kusarım yogsa haaaaaaa

ya tatlım böylede yapılıyo ama ben farklı yapıorum..

un yoğurt yumurta pirinç karıştırıyorum iice sonra biraz özenecek yani koyu kıvam olacak şekilde su koyuyorum kaynayana kadar karıştırıyorum. daha sonra üzerine isteğim kıvam olacak şekilde kaynar su ekliyorum bırakıyorum pirinçler pişene kadar kapatmaya yakın tuzunu atıyorum kapatıyorum. sonrada yağ nane kızdırıp ekliyorum içine o kadar. yumurta kokmuyor bnm yaptığımda...

akasyacım bunlara çene yetiştirmekten bende sanateprik koyamadım kusura bakma hayırlısıyla 9 ay 10 gün sonra doğurursun inşallah...

şimdi pirinci pişiricez sonra unu yumurtayı yogurdu içice çırpıp pişen rpirince eklicem dogrumu bide yumurta akınıdamı koyucam ve yumurta kokusu geliyomu kusarım yogsa haaaaaaa

un,yoğurt ve yumurta sarısı çırpçan ayrı bi kapta
pişen pirinçlerin suyundan karıştırcan biraz içine
sonra çorbaya ekle kesilmesin
karıştır bi güzel.tuzunu da ekle sonra.
tereyağını kavur booll naneyi ekle ve çorbaya ilave et
ohh miss
çok severim yayla çorbasını

yumurta kokusu gelmiyor merak etme evet önce pirinçler pişecek sonra sen yoğurt,un,tuz ve yumurta karışımını iyice çırpıp yavaş yavaş kaynayan pirinçli suyun içine dökeceksin dökerken de tencerenin içindekileri kaynayana kadar sürekli karıştıracaksın

Son düzenleme:

ayyy sağol canım bakalım ilk kez yapıcam nomalde yımırta koymuyorum ben inş güzel olurrrrrrrrrr

teşekkürler kızlar bulutummmm kızzzzz resmine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

huhuu medii nasılsın şekerim :80:yumurtlama günlerindeymişsin ama yorgun olduğun için çalışma olmuyormuş öyle okumuştum sürekli takip edemiyorum geçmişi ama denk gelmiştim o yazdığına :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…