- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.001
yaaaabademciklerim şişti ilaç alamıyorum adet belirtilerim var ama yinede emin olamıyorum napıcam ben yaaa çok ağrıyo
yaaaabademciklerim şişti ilaç alamıyorum adet belirtilerim var ama yinede emin olamıyorum napıcam ben yaaa çok ağrıyo
gız şimdiden niye bunları düşünmeye başladın ayrıca bebeginin ve senin sağlıgın için normal dogum daha iyi epidurel midir nedir ondan yaptırırsın olur biter hem içindeki pislik (o pislik ne diye sorma bende bilmiyom herkes öle diyo)gider hemde bebeginin dogdugu anı göreceksin bence mucizeye sahit olmak olaganüstü bişi
gız şimdiden niye bunları düşünmeye başladın ayrıca bebeginin ve senin sağlıgın için normal dogum daha iyi epidurel midir nedir ondan yaptırırsın olur biter hem içindeki pislik (o pislik ne diye sorma bende bilmiyom herkes öle diyo)gider hemde bebeginin dogdugu anı göreceksin bence mucizeye sahit olmak olaganüstü bişi
aksasya 08
tebrıkler cnm
kendıne cokkkk dıkkat edirsennn
bende düşünüyorum doktoramı gitsem bide test falan yaparsa diye korkuyorum korunmuyorum dediğimde test yapabilir ilaç kullanmam açısından ama ben istemiyorum test falanKıs daha bebek rahMe düşmeden gebeLik tam anLamıyLa başLAmdan içebiLirrsin bişiy oLmaz..
ßende öLeydim geÇende boğazLArım çok kötü şişMişti nane LimonLa faLan geÇmedi mecbur antibiyotik aLdım anca geçti..
sana bol bol dua ediyorum içme sen ilaç milaç şimdi ağrın yokmuş farz et
saol canım benim
kan testi sonucumu aldım bhcg değerim 539 çıktı kızlar.doktorumu arayıp randövü alacağım
kızlar alakasız ama bişi sorcam akşama yayla çoırbası yapayım dedim ama hep yumurta koyuyolar içine güzel oluyomu deneyen varmı??????:26::26:
sen ayrısın :)
bide akıllı bıdıkım var
inatçısınız siz ikiniz :)
direkt girdiniz valla
kızlar alakasız ama bişi sorcam akşama yayla çoırbası yapayım dedim ama hep yumurta koyuyolar içine güzel oluyomu deneyen varmı??????:26::26:
evet ama sakın iice yğurt un ile karıştırmadan ocağa koyma.. yoksa geçen kayınvalidemin yaptığındaki gibi pişmiş yumurta akları ayıklarsın içinden..
tebrik ederim çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
boüügghhh
ben yımırtanın sarısını koymuyorum içine sarartıyo çorbayı naçizane tavsiyem
sağol arkadaşım..dokturumu aradım 2 gün sonra yine bhcg çektir dedi.çok yeni gebelik dediler..
ßenim caNım karnıyarık çekti çok fena yaaaa :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?