Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yaaaabademciklerim şişti ilaç alamıyorum adet belirtilerim var ama yinede emin olamıyorum napıcam ben yaaa çok ağrıyo

Kıs daha bebek rahMe düşmeden gebeLik tam anLamıyLa başLAmdan içebiLirrsin bişiy oLmaz..
ßende öLeydim geÇende boğazLArım çok kötü şişMişti nane LimonLa faLan geÇmedi mecbur antibiyotik aLdım anca geçti..

yaaaabademciklerim şişti ilaç alamıyorum adet belirtilerim var ama yinede emin olamıyorum napıcam ben yaaa çok ağrıyo

sana bol bol dua ediyorum içme sen ilaç milaç şimdi ağrın yokmuş farz et

Allah bildiği gibi hay çok yaşa emi pisliği sorma bilmiyorum dedi ben şimdi bunu öğrendim ya boyna yazarım

içindeki pislik denilen şey cnm senin farkında olduğun olmadığın kistler...

bende düşünüyorum doktoramı gitsem bide test falan yaparsa diye korkuyorum korunmuyorum dediğimde test yapabilir ilaç kullanmam açısından ama ben istemiyorum test falan
sana bol bol dua ediyorum içme sen ilaç milaç şimdi ağrın yokmuş farz et

saol canım benim

kızlar alakasız ama bişi sorcam akşama yayla çoırbası yapayım dedim ama hep yumurta koyuyolar içine güzel oluyomu deneyen varmı??????:26::26:

kızlar alakasız ama bişi sorcam akşama yayla çoırbası yapayım dedim ama hep yumurta koyuyolar içine güzel oluyomu deneyen varmı??????:26::26:

evet ama sakın iice yğurt un ile karıştırmadan ocağa koyma.. yoksa geçen kayınvalidemin yaptığındaki gibi pişmiş yumurta akları ayıklarsın içinden..

sen ayrısın :)
bide akıllı bıdıkım var
inatçısınız siz ikiniz :)
direkt girdiniz valla

kulaklarım çınladı geç oldu ama geldim

crafty hayırlı olsun randevunu almışsın bebeem, inşallah ilk atışta vurusun tam 12'den
bebişe ulaşmak için çekilen çile kutsaldır, gazan mübarek olsun bacım

sağol arkadaşım..dokturumu aradım 2 gün sonra yine bhcg çektir dedi.çok yeni gebelik dediler..

değerin çok iyi maşallah ama keseyi görebilecek kadar yüksek değil vajinal usg ile 1500 ün üstüne çıkca değerin görülür kese senin bu değer pazartesi 1500 ün üstüne çıkar

şimdi pirinci pişiricez sonra unu yumurtayı yogurdu içice çırpıp pişen rpirince eklicem dogrumu bide yumurta akınıdamı koyucam ve yumurta kokusu geliyomu kusarım yogsa haaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…