- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.141
OzaMan inşALLah hayırLı bi değişimDir cNm bu
Craft sen nöriin baCım ? Sesin çıkmıyor..
üLen bi karnıyarık yapimm dedim mutfak battı yaa..
iyi hoş çok seviyorum da çok zahmetLi bea KızartMa oLması mutfağı batırıo üff
bilmiyorumki ama bu ay yumurtlama dönemimde her zamankinden farklıydı kasıka ağrım adet olcakmışım gibi hissettim akıntım falanda vardı bu ay değişiğim yani kendimi dinleye dinleye ne oluyo bitiyo anlıorum
ben sevemiyorum karnıyarığı bir türlü.
hatta patlıcan sevmiyorum ben.
ben sevemiyorum karnıyarığı bir türlü.
hatta patlıcan sevmiyorum ben.
her zaman göğüsler şişecek erkenden ağrıyacak diye bir şart yoktursen ateş ölçüyor muydun yumurtlayıp yumurtlamadığını ateş ölçme yöntemiyle çok net anlarsın
yumurtlama döneminde akıntın ve kasıklarında ağrı sızı da olmuş yumurtlamışsındır o zaman dert etme inşallah hayırlı haberler müjdelersin bu ay
cnm ya sen bilirsin belki dün benim ağrım oldu ama adetim biteli yeni 6gün oldu.acaba erkenmi yumurtladım. birde ateşinizi neyle ölçüyosunuz.belli bir ateş ölçer varmı yoksa ne alırsam alayım olurmu?
arkadaşlar test yaptım silik çizgi gördüm inşallah doğrudur.....cumartesi kan testi yaptırırım..sonucu yazarım..ama silik çizgi bile beni çok mutlu etti..
SAT neydi ? adetin biteli 6 gün olduysa erken yumurtluyor olabilirsin normalde 28 günde bir mi oluyorsun:44: adet bitince yumurtlama gününe kadar en fazla2 gün ara vererek çalışma yapmak lazım zaten normalde sperm tazelenmesi için o yüzden erken bile yumurtlasan tutma şansı yüksek
fik fik yapmaya halim yokkkkkkkkkkkbelli belliiii
bi geldim diyon
bi gidiyom diyon zatiiiiii
git git evde daha çok iş varr:127:
daha çooook çıkacak haşatınnnn
byeeeeeeeeeeeee
güle güle fik fik
byee tatlım bugünlerde yormazsan kendini iyi olacaktı ama hadi bakalım
inşallah bebeytahoşçakal cnm...Yarın yine gel
silik çizgi gördüysen vardır birşey hadi hayırlı olsun:81: SAT neydi senin?
nisancım hadi hayırlısı olsun inşallah.
teşekkür ederim.Allah isteyen herkese versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?