Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

üLen bi karnıyarık yapimm dedim mutfak battı yaa..
iyi hoş çok seviyorum da çok zahmetLi bea KızartMa oLması mutfağı batırıo üff

her zaman göğüsler şişecek erkenden ağrıyacak diye bir şart yoktur sen ateş ölçüyor muydun yumurtlayıp yumurtlamadığını ateş ölçme yöntemiyle çok net anlarsın
yumurtlama döneminde akıntın ve kasıklarında ağrı sızı da olmuş yumurtlamışsındır o zaman dert etme inşallah hayırlı haberler müjdelersin bu ay

ben sevemiyorum karnıyarığı bir türlü.
hatta patlıcan sevmiyorum ben.

ben de patlıcanı sevmiyordum kocam sevdirdi o çok sever her erkek gibi:97: kayınvalidemden yemeğini öğrendim yaptım ben de onu yemeye başladım tadı öyle olunca hoşuma gitti kızartmasını yiyemiyorum dolayısıyla karnıyarığı da yiyemiyorum mideme dokunuyor

arkadaşlar test yaptım silik çizgi gördüm inşallah doğrudur.....cumartesi kan testi yaptırırım..sonucu yazarım..ama silik çizgi bile beni çok mutlu etti..

cnm ya sen bilirsin belki dün benim ağrım oldu ama adetim biteli yeni 6gün oldu.acaba erkenmi yumurtladım. birde ateşinizi neyle ölçüyosunuz.belli bir ateş ölçer varmı yoksa ne alırsam alayım olurmu?

cnm ya sen bilirsin belki dün benim ağrım oldu ama adetim biteli yeni 6gün oldu.acaba erkenmi yumurtladım. birde ateşinizi neyle ölçüyosunuz.belli bir ateş ölçer varmı yoksa ne alırsam alayım olurmu?

SAT neydi ? adetin biteli 6 gün olduysa erken yumurtluyor olabilirsin normalde 28 günde bir mi oluyorsun:44: adet bitince yumurtlama gününe kadar en fazla2 gün ara vererek çalışma yapmak lazım zaten normalde sperm tazelenmesi için o yüzden erken bile yumurtlasan tutma şansı yüksek

SAT 14 aralıkdı.
27-28 günde oluyorum ama benimde bir düşüğüm var ve düşük sonrası ilk adetimdi 14 aralık.
çok oldum ve 2 gün sürdü.felaket yordu beni bu ayki adetim.
herkes diyo ya düşük sonrası hamile kalmak kolay diye bu ay umursamıyorum ama geçirmeyim yinede yumurtlama dönemimi demi

belli belliiii
bi geldim diyon
bi gidiyom diyon zatiiiiii
git git evde daha çok iş varr:127:
daha çooook çıkacak haşatınnnn
byeeeeeeeeeeeee
fik fik yapmaya halim yokkkkkkkkkkk
offfffff offfff

güle güle fik fik

byee tatlım bugünlerde yormazsan kendini iyi olacaktı ama hadi bakalım

hoşçakal cnm...Yarın yine gel
inşallah bebeyta

teşekkür ederim.Allah isteyen herkese versin..

hadi hayırlısı inşallah kesin sonuç umarım iyi olur.Kan testi yaptırana kadar lütfen kimseye bişey söyleme ve kafana takma sonucu bekle beta hcgde çıkarsaa seviniriz hep birlikte inşallahhh :)))

bende hasta olmuşumm boğazlarımm şişşşşştii:97::94::94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…